AK Parti Denizli'den 37 kişi milletvekili adaylığı için başvurdu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Denizliden 37 kişi milletvekili adaylığı için başvurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 10:44

AK Parti Denizli'den 37 kişi milletvekili adaylığı için başvurdu

Haberin Devamı

AK Parti Denizli'de milletvekili aday adaylığı için başvuru süresi tamamlandı. Milletvekili aday adaylığı için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile mevcut milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan'ın da aralarında bulunduğu 37 kişi başvuru yaptı.

AK Parti Denizli'de milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapan isimler arasında daha önce milletvekilliği yapan ve geçen seçimlerde milletvekili aday olan isimler de bulunuyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ile milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan da tekrar aday adayı oldu. Daha önce Ak Parti'den 23. Dönem milletvekili olan Mithat Ekici, tekrar aday adayı olurken, geçen seçimde aday olan ancak seçilmeyen Emin Okkaya da aday adayları arasında yer aldı. AK Parti'den Denizli Milletvekili adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapan isimler şöyle oluştu:

"Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, İlkay Kılıç, Cemal Ceylan, Hilal Can, Osman Tavşan, Veli Demir, Aysun Tonel, Nihal Kızılhan, Ayşe Doğan, Ahmet Aydınlı, Avni Örki, Zafer Ersin Topoğlu, Arife Sevinç Dalbudak, Emin Okkaya, Hüseyin Karadeniz, Mithat Ekici, Recep Karakaş, Öznur Yaşar, Nurefşah Bozaba, Birtan Şahan, Mehmet Dağlıoğlu, Fatma Sürmeli, Mehmet Ali Haluk Değirmenci, Perihan Dağ, Osman Yüceliş, Ömer Kılıçarslan, Sezer Cihan, Ümit Çelik, Barış Özbilen, Muhammet Bekir Ege, Hasan Oymak, Akın Çelik, Nilgün Ök ve Ali Aygören."

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

 FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!