AK Parti’den Elazığ Milletvekilliği İçin 64 Aday Adayı Başvurdu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Elazığ Milletvekilliği İçin 64 Aday Adayı Başvurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 16:11

AK PARTİ ELAZIĞ İL BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERİ İBRAHİM ŞERBET (SOLDA), GENEL BAŞVURULARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili adaylığı için Elazığ’dan 64 aday adayı başvurdu. 30 yaşındaki din görevlisi Murat Çınar da, AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
AK Parti Elazığ Milletvekili aday adaylığını açıklayan 30 yaşındaki din görevlisi Murat Çınar’ın basın toplantısı öncesi AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Genel Sekreteri İbrahim Şerbet, genel başvurularla ilgili açıklama yaptı. Şerbet, "Demokrasi gereği ülkemizde her 4 yılda bir genel seçimler yapılmaktadır. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde partimize aday adayı başvuru süremiz 11 Şubatta başlayıp 20 Şubatta sona erdi. Bu süre içerisinde partimize 64 aday adaylığı başvurumuz olmuştur" dedi.
DİN GÖREVLİSİ MURAT ÇINAR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
30 yaşındaki din görevlisi de Murat Çınar, AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu. Çınar, "1985 Elazığ doğumluyum. İlk ve orta öğretimimi Elazığ Anadolu imam hatibinde bitirim. Yükseköğrenimime Açıköğretim Üniversitesi ilahiyat fakültesi ve sosyoloji bölümlerini devam ederek 2003 yılından beri din görevlisi olarak Elazığ’da merkezinde ve ilçesinde çeşitli camiler de görev yapmaktaydım. AK Parti’nin 12 yıllık bir süreçte dünyadaki bütün mazlumlara kucak açmış yeryüzünde huzur ve adaletin hakim olabilmesi için bütün şer odaklarına rağmen kutsal bir mücadelenin içerisine girmiştir. Bizlerde var gücümüzle bu mücadelede başta çözüm süreci olmak üzere desteklerimizi büyüklerimize, ülkemize ve Elazığ’ımıza vermeye çalışıyoruz. Elazığ’ımızı bölgede feraha ulaşmış örnek bir kent konumuna getirecek projelerle hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!