Ak Parti Çubuk'ta Demirbaş güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Çubukta Demirbaş güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 10:29

Ak Parti Çubuk'ta Demirbaş güven tazeledi

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI-/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde gerçekleşen Ak Parti''nin 6. Olağan İlçe Kongresi'nde güven tazeleyen Baki Demirbaş yeniden ilçe başkanlığına seçildi. 
Kuzey Yıldızı Düğün Salonu'nda düzenlenen kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve Ankara milletvekilleri Cemil Çiçek, Aydın Ünal, Nevzat Ceylan, Ahmet İyimaya, Murat Alparslan, Emrullah İşler ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ak Parti ilçe belediye başkanları, Çubuk CHP ilçe başkanı Vural Çokcan siyasiler, muhtarlar, STK temsilcileri çok sayıda Ak Partili yönetici ve üyeler katıldı. 
GÖKÇEK: CUBUK'A 3,5 YILDA 411 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK
Kongrede konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Çubuk'a 3,5 yılda yapmış olduğumuz toplam yatırım miktarı 411 milyon TL oldu. Döktüğümüz asfalt 1 milyon 339 bin ton. 261 bin metrekare kaldırım yaptık. Hayvan pazarında neredeyse sona geldik, nasip olursa hizmete giriyor. Aile yaşam merkezini Allah izin verirse 5 bin metrekarelik bir alanda ihale ediyoruz ve inşallah seçimlerden önce de bitirmek istiyoruz. Karagöl bitti, resmi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Çubuk-Kazan arasındaki yol çalışması inşallah bu sezon içerisinde bitecek ve faaliyete girecek. Büyük köylerimizin tamamına park yapıyoruz. Önümüzdeki ay inşallah fuar alanını ihale ediyoruz. Bitiş süresi olarak da 2018'in sonu verildi" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Ak Parti Çubuk ilçe kongresinde tek liste olarak yapılan seçimde ilçe başkanlığına Baki Demirbaş yeniden  seçildi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!