AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 16:58

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AK Parti Çanakkale milletvekili adayları Bülent Turan, Ayhan Gider, Jülide İskenderoğlu ve Mehmet Özkurnaz kamuoyuna tanıtıldı.
Milletvekili aday tanıtım toplantısına çok sayıda partililerin yanı sıra AK Partili belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda STK temsilcileri katıldı. AK Parti İl Başkanı Erdener Can yaptığı konuşmada, son zamanlarda artan terör olaylarına da dikkat çekerek, diğer partilere seçim kampanyası boyunca görüntü ve ses kirliliği yapacak kampanyalardan uzak durmayı teklif etti.
AK Parti’de çıkan listeyi parti teşkilatına uygun gördüklerini belirten Can,”Ben bu listeyi çok güçlü ve çalışkan bir liste olarak görüyorum. İnanıyoruz ki bu listede bulunan dört adayımız seçildiklerinde Çanakkale’miz için gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklardır. Bizler parti teşkilatları olarak bu listeye kefiliz, Çanakkale için çok başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Erdener Can’ın konuşmasının ardından tüm adaylar tek tek özgeçmişleri okunarak söz verildi. AK Parti Dördüncü sıra adayı Mehmet Özkurnaz yaptığı konuşmada, “Çanakkale’nin 565 köyünde seçim çalışmalarımız yürütmek için yola çıktık. Geçmişte ve bugünlerde yaptığımız tarımsal faaliyetlerde tanındığımız köylere adaylarımızla birlikte giderek her köyümüzü tek tek gezeceğiz. Bunun yanı sıra vekil adayı arkadaşlarımızla kooperatif başkanlarımızla bir araya geleceğiz. Bu toplantılar vasıtasıyla vekil adaylarımızı tarımsal faaliyette bulunan üreticilerimiz ile bir araya getirerek tanıştırmayı düşünüyoruz. Adaylarımızı tüm Çanakkale halkı zaten çok yakından tanıyor; biz iddialıyız AK Parti 1 Kasım seçimlerinde tekrar birinci parti olacak ve tek parti iktidarı olarak ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Böyle bir ulvi görevi bizlere veren Partimizin genel merkezine, seçim dönemlerinde emeği geçen tüm parti teşkilatı mensuplarımıza da tek tek teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
"AK PARTİ SESSİZ BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR”
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak uzun süre görev yapan Üçüncü sıra adayı Jülide İskenderoğlu ise, “Aday tanıtım törenleri bizlerin Bayramı’dır ve bizde haydi Bismillah diyoruz. 2003 yılında yola çıkarken 4000 civarında olan kadın üyemizi görevi arkadaşlarımıza devrederken 17 bin seviyesine ulaştırdık. Ben inanıyorum ki arkadaşlarımda benden sonra bu sayıyı yukarıyı taşıyacaklar. Hep birlikte tekrar yola çıktık ve inanıyoruz ki bu seçimde bizlerin kalbinden geçenleri Çanakkale halkı çok iyi anlayacaklar, bizler daha iyi anlatacağız. Kadınlar derken özel olarak belirtmek istiyorum bu gün kadınlarımız eskisinden daha özgür. AK Parti’den önce sadece benim gibi başı açık kadınlar siyasette yer alırken; şu anda başı açık veya kapalı ayrım yapılmaksızın temsil edilebiliyorlar. AK Parti bugün sessiz bir devrim gerçekleştirmiştir. AK Parti kadın haklarının en yılmaz savunucusudur; buradan Çanakkale’nin her kesimine sesleniyorum; lütfen bizi hizmet etmekten ayırmayın” dedi.
“ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ”
AK Parti ikinci sıra adayı Ayhan Gider ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan bir seçim sürecine girdik. Biz AK Parti ailesi olarak liderimiz ile teşkilatlarımızla seçim beyannamemiz ile çok güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. Ülke çapında inanıyoruz ki; kurulduğumuz günden bu yana Tek Başına İktidar olma başarımıza 1 Kasım sonrasında da aynen kaldığı yerden devam edeceğiz. Bu anlamda inancımız da tamdır. Çanakkale ili olarak ise; İl Başkanımızın da belirttiği gibi birçok liste çıkartılabilirdi aday adayları arkadaşlarımızdan ve inanarak söylüyorum ki hak etmiş olurlardı. Takdir bu şekilde oldu ve çok güçlü bir şekilde seçimlere giriyoruz. Yıllarca Çanakkale ve Ankara’da hizmet etmiş ve bizleri gururlandırmış Bülent Turan’ın önderliğinde; kadınlarımızın dertlerini kendisine dert edinmiş kadınlarımızın sesi Jülide İskenderoğlu kardeşimizle ve yıllarca Ankara da Genel Başkanlık yaparak Çanakkale’yi temsil etmiş, onurlandırmış bir isim olan Mehmet Özkurnaz ile birlikte bizler hep beraber halkımızın dertlerini biliyoruz. Halkımızın dertleri ile dertleniyoruz ve halkımızın dertlerini çözmek içinde Ankara’ya gitmeye adayız”.
“GÖRÜLMEMİŞ FARKLA BİRİNCİ OLACAĞIZ”
Birinci sıra adayı Bülent Turan, 1 Kasım seçimlerinde görülmemiş bir oy fazlalığıyla Çanakkale’de birinci parti olacaklarını iddia etti. AK Parti olarak Çanakkale’de oy sayısını artıramazlar ve birinci parti olamazlarsa bundan ilk başta kendisini sorumlu tutacağını söyleyen Bülent Turan, “Eğer Çanakkale’de oy sayımızı artırmazsak, daha ötesi birinci parti olamazsak ilk başta kendimi başarısız addederim. Birinci olacağız bunun başka yolu yok, artık Çanakkale’de özgürlüklerin tarafıyla statükocunun kavgasından Özgürlükçülerin tarafı galip gelecek. Bu güzel şehre en çok AK Parti yakışır. Çünkü Ak Parti ruhu Çanakkale ruhudur. Başkalarının ruhunun ne olduğu bu geçtiğimiz üç ayda çok iyi gördük. Eğer eksiğimiz, yanlışımız varsa bunları düzeltmek başta bizlerin görevidir. 7 Haziran öncesinde tüm Türkiye’de AK Parti oyları düştü. Yüzde 49’lardan yüzde 41’lere kadar düştük. Çanakkale’de ise yüzde 6’lık bir düşüş oldu. Türkiye ortalamasından daha az bir düşüş oldu bunu telafi edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!