AK Heyetten Ortaköy’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Heyetten Ortaköy’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 16:49

AKSARAY AK PARTİ TEŞKİLATI VE MİLLETVEKİLLERİ ORTAKÖY İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

Aksaray AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı, Aksaray’ın Ortaköy ilçesini ziyaret etti.
AK heyet, Ortaköy İlçesi esnaf ziyaretinde halkın teveccühle karşılandıklarını ifade ederek, ‘Bizler sizler için hizmet yarışında kalınan yerden devam edeceğiz’ dedi.
Vatandaşlarla birebir görüşen AK heyet, ülke ve şehir gündeminden öne çıkan konulara dair vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Milletvekilleri, yaptıkları açıklamalarda seçimin geride kaldığını belirterek, bölgeye yapılması gereken, söz verdikleri tüm hizmetleri yapmak için hemen harekete geçeceklerini aktardı. Yereldeki konuların yanı sıra ülke gündeminde yer alan hususlara dair değerlendirmelerde de bulunan Milletvekilleri, terör olaylarına dair yapılan mücadelede geri adım atılmadan devam edileceğine, şer odaklarının asla amaçlarına ulaşamayacaklarını, Türkiye’nin Devleti ve Milleti ile çok güçlü bir ülke olduğuna değindiler.
AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise, Ortaköy ilçesine teşekkür ederek, “Ortaköy’e söz verdiğimiz gibi yol yapım çalışmaları devam ediyor. 55 kilometreye yakın yol yapım çalışması devam ediyor. Aksaray için çok önemli olduğunu düşündüğümüz Tıp Fakültesi, yine uzun yıllardır kamuoyunun gündemindeydi, yine burada yoğun bir çabayla Aksaray’a Tıp Fakültesini kazandırdık. Allah izin verirse önümüzdeki süreçte önce yer tespiti akabinde Tıp Fakültesi binamızın hızlı bir şekilde kurulması için bir çalışma var. Bunun akabinde Aksaray’ın gündemini uzun süredir teşkil eden bir diğer konu var. Hava alanı Havaalanı ile ben şahsen kendim birkaç sefer Altyapı ve Yatırımlar Genel Müdürüyle görüştüm. Milletvekillerimiz Bakanlığımızla sürekli istişare halindeler. Niğde Aksaray arası Sayın Başbakanımızın vermiş olduğu bir Hasandağı Havalimanı bununla ilgili yer çalışması devam ediyor. En hızlı şekli ile Aksaray’a Havaalanını kazandırma gayreti içerisindeyiz. Yine kamuoyunu uzun süredir teşkil eden bir diğer konu Demir Yolu projemiz inşallah bu projede de bir revizyona gitmiş durumdayız. Proje revizyonunda şunu yapmaya çalıştık. Aksaray Ulukışla hattını öne aldırmanın çabası içerisindeyiz. Bu projeyle ilgili yeniden çalışma içerisindeyiz. Bu bittikten sonra Allah nasip ederse 2019 seçimlerine demir yolunu Aksaray’a kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde, önümüzdeki süreçte Aksaray yakalamış olduğu bu büyüme hızını Aksaray büyümesini çok daha ciddi bir oranda yakalayacaktır. Bir başka konu yenilenebilir enerji ile çalışmalar sürüyor. Aksaray’da enerji ihtisas bölgesi kurulabilir mi bunun fikri olarak tartışmasını yapıyoruz. Aksaray çünkü yenilenebilir enerji bölgelerinden bir tanesi. Türkiye’de en çok Güneş alan 3-4 tane İl içerisine giriyor. Bu sebeple bununla ilgili bir çalışma var. Aksaray’a önemli derecede enerji yatırımı, bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!