GeriAlışveriş Zaman aşkı göstersin diyorsan: Triwa
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Zaman aşkı göstersin diyorsan: Triwa

Zaman aşkı göstersin diyorsan: Triwa

Akrep ve yelkovan, aşkı gösteriyor.

Triwa, 14 Şubat'a özel olarak tasarladığı, sınırlı sayıda üretilen, el işi organik deriden yapılan Nevil Koleksiyonu ile Sevgililer Günü’nün en özel hediyesi olacak.

Yılın en romantik günü olan Sevgililer Günü’nde, TRIWA saatlerindeki akrep ve yelkovan, aşkı gösteriyor. Sevgiliniz yanınızda değilken geçsin, yanınızdayken ise dursun istediğiniz zamanı, TRIWA ile aşkınıza sunabilirsiniz.  Benim sevgilim sanatçı ruhlu, eğlenceli, hayatı içinden geldiği gibi yaşayan biri diyorsanız, size Sevgililer Günü hediyesi için bir ipucumuz var. TRIWA’nın birbirinden şık modelleriyle sevgiliniz, kendisini prens ya da prenses gibi hisedecek. TRIWA’nın özel, el işi organik deriden yapılan Nevil Koleksiyonu’nda bulunan Raven, Peacock ve Havana modelleri, Sevgililer Günü’nde sevgiliniz için en doğru tercih olacak.

Saat ve moda kavramlarını bir adım öteye taşımak ve bu şekilde saat dünyasında devrim yaratıp farklılaşmak amacıyla tasarlanan TRIWA, karakteriniz ve stiliniz hakkında ufak ipuçları veriyor. Takım elbise giyen ya da dans pistinde dans eden kişinin aslında kim olduğunu anlamınızı sağlıyor.

Siz de sevgilinize özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız, sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyon tam size göre.

www.triwaturkey.com

False