GeriAlışveriş Yüzde 70’e varan indirim fırsatı kidycity.com’da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yüzde 70’e varan indirim fırsatı kidycity.com’da!

Yüzde 70’e varan indirim fırsatı kidycity.com’da!

Dünya markalarında bayram indirimi başladı.

Anne, bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayan online alışveriş sitesi www.kidycity.com’da erken bayram indirimi başladı. Çocuk modasına yön veren dünya markalarında yüzde 70’e varan indirim fırsatı kidycity.com’da. Üstelik 50 TL ve üzeri tekstil alışverişlerinde kargo bedava!

Kanz, S&D, Pampolina, Steiff, Kathe Kruse gibi dünya markalarının ürünlerinin bulunduğu güvenli alışverişin adresi www.kidycity.com erken bayram indirimine girdi. 0 – 16 yaş grubu çocuklara hitap eden rengarenk elbiseler, pantolonlar, etekler, t-shirtler çok özel indirimlerle ve sınırlı sayıda kidycity.com’da satışa sunuldu.

Ebeveynlerin, çocuklarının bayram alışverişini yüzde 70’e varan indirim fırsatlarından yararlanarak yapabilecekleri kidycity.com’da aksesuarlardan çoraplara, şapkalardan takımlara pek çok ürün bulunuyor. Üstelik 50 TL ve üzeri tekstil alışverişlerinde kargo bedava avantajı bulunuyor.

Aileler, giyim alışverişinin yanı sıra bayram hediyeleri için de kidycity.com’u tercih ediyor. Kitap, oyuncak gibi hediyelik eşyalarda da çok özel indirim fırsatları kidycity.com’da. 

False