GeriAlışveriş Yeni yılda Tchibo ile kahveye doyacaksınız!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni yılda Tchibo ile kahveye doyacaksınız!

Yeni yılda Tchibo ile kahveye doyacaksınız!

Çifte yeni yıl kampanyası mağazalarda yerini aldı.

Dünya’nın dördüncü büyük kahve üreticisi Tchibo, yeni yılda Cafissimo COMPACT ve Cafissimo DUO kahve makinelerinde yaptığı indirimlerle sıcak bir kış keyfi sunuyor.

Tchibo, her hafta değişen temalarıyla farklı ürünler sunmasının yanı sıra dünya’nın en büyük dördüncü kahve üreticisi olarak her damak tadına uygun kahveleriyle de 60 yılı aşkındır müşterilerine değişik lezzetler sunuyor. Tchibo; yeni yıla özel, kahve severlere filtre kahve, caffé crema, espresso, cappuccino ve latte macchiato gibi lezzetleri bir arada sunan Cafissimo COMPACT ve Cafissimo DUO makinelerinde yılbaşı indirimi yaptı. Cafissimo DUO kapsüllü kahve makinesi, 31 Aralık’a kadar tüm Tchibo mağazalarında ve internet sitesinde satışa sunulacak.

Tchibo’dan kahve tadında hediyeler

Yeni yılda dilerseniz kendinize, dilerseniz bir sevdiğinize armağan edebileceğiniz Cafissimo COMPACT da 31 Aralık’a kadar çok uygun fiyata satışa sunulacak. Entegre kapsül kabıyla kullanılmış kapsülleri demleme işleminin ardından hemen toplayarak temizliği kolaylaştırması ve 1,2 litrelik su haznesiyle art arda 8 fincana kadar caffé crema hazırlayabilme özelliğiyle kalabalık evlerdeki hayatı kolaylaştıran Cafissimo COMPACT, beyaz, siyah, kırmızı renk seçeneklerine sahip modern tasarımıyla yeni yılda evlere lezzetli bir renk katmaya aday. Tchibo’nun Cafissimo COMPACT alana özel uyguladığı 30 adet kapsül hediyesi de 31 Aralık’a kadar tüm Tchibo mağazalarında ve internet sitesi’nde.

www.tchibo.com.tr

False