GeriAlışveriş Yeni Yılda “Şeker Gibi” Bir Koleksiyon
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni Yılda “Şeker Gibi” Bir Koleksiyon

Yeni Yılda “Şeker Gibi” Bir Koleksiyon

Kyo My Friend'in Şeker Gibi isimli koleksiyonunda neler var neler...

Kyo My Friend’in yeni iç çamaşırı koleksiyonu çok renkli ve rahat; yumuşacık gecelik, pijama ve sabahlıkları ise oldukça göz alıcı ve capcanlı...

Kyo My Friend’in yeni iç çamaşırı koleksiyonu mağazalarda satışa sunuldu. Markanın “renkli hayat” felsefesine uygun hazırlanmış yeni koleksiyonun ismi “Şeker Gibi”.

Sutyen, külot, çorap, atlet, pijama, sabahlık ve her türlü ev ve iç giysisinden oluşan Koleksiyon renk renk, cıvıl cıvıl, neşeli ve canlı.

Yeni Yılda “Şeker Gibi” Bir Koleksiyon

Mor, turuncu, yeşil, kırmızı, gülkurusu, saks ve neon renklerin yanında siyah, beyaz, bej, gri melanj gibi temel renkler canlı renklerde kurdelelerle süslenmiş. Kumaş olarak tenle uyumlu, sağlıklı, yumuşak ve pamuklu kumaşlar kullanılmış. Koleksiyonun renk ve kumaş seçimleri sayesinde “Kyo My Friend aşıkları” içlerini renklendirirken rahatlığın da keyfini çıkarıyor. Kyo My Friend iç çamaşırlarının fiyatları her keseye uygun.

Kyo My Friend’in Şeker Gibi koleksiyonunda gecelikler, pijamalar, atletler, sabahlıklar iç çamaşırları ile mix&match konseptinde hazırlanmış.

 

Yeni Yılda “Şeker Gibi” Bir Koleksiyon
 

Bunun yanı sıra kullanışlı ev kıyafetleri, eşofman altları ve sweat shirtler rahatlığından vazgeçmeyip, aynı zamanda da şık olmak isteyen kadınlar için hazine niteliğinde. 

Kyo My Friend iç çamaşırları alışveriş severlere renkli, umut ve heyecan dolu bir yıla girerken kendileri ve sevdikleri için şeker gibi bir yeni yıl hediyesi olabilir.

www.kyomyfriend.com.tr

False