GeriAlışveriş Yeni yıla yeni bir kokuyla girin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni yıla yeni bir kokuyla girin

Yeni yıla yeni bir kokuyla girin

“8X4 Parfüm Deodorant Serisi” ile kadınlar yıl boyu dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeni yıla 8x4 Parfüm Deodorantlarla giren kadınlar yıl boyu dikkatleri üzerine çekiyor. 8x4 Inspire’nin cezbedici kokusuyla yeni yıla yeni bir kokuyla girin.

Yeni yılın tüm heyecanıyla yaklaştığı bugünlerde, yılbaşı gecesini unutulmaz kılmanın yolları aranıyor. Kalıcı ve etkileyici kokularıyla hayatın tüm renklerini taçlandıran 8x4 Parfüm Deodorant serisi, yeni yıla hazırlanan genç kadınlara akıllı bir seçim sunuyor. Son dokunuşu 8x4 Parfüm Deodorant ile yapan kadınlar, etkileyici kokusuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

24 saat deodorant koruması sunan 8x4 Parfüm Deodorantlar, pudrasız formülüyle kıyafetlerde iz bırakmıyor, kalıcı esansıyla ise parfüm etkisi sunuyor. Kadınlar; karamel, orkide, bergamot, beyaz çay, misk, portakal çiçeği, yaban gülü ve yasemin gibi 30’u aşkın koku içeren 8x4 Parfüm Deodorant ile yılbaşı gecesini özgürce dans edip eğlenerek geçiriyor.

8x4 Inspire, yeni yıla yeni bir ürünle girmek, kokusuyla ilham vermek isteyenlere hitap ediyor. Beyaz şeftalinin kokusu ve ferahlığıyla, yasemin ve nilüfer çiçeklerinin zengin notalarını buluşturan 8x4 Inspire Parfüm Deodorant, estetiği detaylara gizleyen ince ve sofistike tarzın tamamlayıcısı oluyor.

False