GeriAlışveriş Yeni yıl hediyeniz Singer olsun!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni yıl hediyeniz Singer olsun!

Yeni yıl hediyeniz Singer olsun!

Sevdiklerinize alabileceğiniz en farklı yeni yıl hediyesi olarak öne çıkıyor.

Dünyada ve ülkemizde birçok ilke imza atan ünlü marka Singer, yeni yıla kendine özgü detaylarla tasarladıkları en orijinal ve en şık kıyafetlerle girmek isteyenler için şimdi yeni ürünü Starlet 6699 dikiş makinesini sunuyor. Singer’in Starlet 6699 dikiş makinesi, sevdiklerinize alabileceğiniz en farklı yeni yıl hediyesi olarak da öne çıkıyor.

Yeni yıl, her alanda olduğu gibi moda ve trendlerde de birçok yenilik vadediyor. Bununla birlikte kendinizi özel hissetmenin yolu kendi modanızı ve tarzınızı yaratmanızdan geçiyor. Dikiş makinesinin mucidi Singer, hayallerindeki tasarımları kumaşlara taşıyıp kendi modasını yaratmak, kendi giyim tarzını oluşturarak başkasının üzerinde asla görülemeyecek tasarımlara imza atmak ya da kendi bedenine en uygun kıyafetleri dikmek isteyenler için Starlet 6699 dikiş makinesi’ni sunuyor. Size sadece şablonunuzu oluşturarak Starlet 6699 dikiş makinenizin başına oturmak kalıyor. Gerisini ileri teknolojisi ve üstün kalitesi ile o hallediyor.

Singer’in, elektronik kategorisinde yer alan Starlet 6699 dikiş makinesi, fonksiyonel özellikleri ve pratik tasarımı ile kendini gösteriyor. 100 değişik dikiş ve dekoratif desen yapabilen Starlet 6699, tek adımda 6 farklı ve sınırsız uzunlukta ilik açabiliyor. Ayrıca STAYBRIGHT™ led ışık sayesinde dikiş dikerken detayları çok daha rahat görmeniz mümkün oluyor. Starlet 6699, 6 mm genişliğinde zikzak yapabiliyor, ayrıca zikzak genişliğini ayarlamanıza da imkan tanıyor. Düğme dikme programı, esnek dikiş, tek tuşla desenlere kolay erişim ve ekrandan desen numarasını görerek seçim yapma, fermuar dikme, çift iğne kullanımı ile yan yana paralel dikiş dikebilme, özel yorganlama dikişi ve geri dikiş gibi özellikler Starlet 6699’un marifetlerini tanımlamaya yetmiyor. Starlet 6699, tüm bunların yanı sıra işini son derece seri ve sessiz şekilde yapıyor.

Singer’in Starlet 6699 dikiş makinesi, yeni yılda hayallerini tarzına yansıtmak ya da sevdiklerine hayat boyu kullanabilecekleri harika bir hediye vermek isteyenleri bekliyor. Siparişinizi vermek için yapmanız gereken tek şey www.singer.com.tr adresine tıklamak. Online siparişinizle dikiş makineniz en kısa sürede size ulaşacak. 

False