GeriAlışveriş Yeni Trend Objeler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni Trend Objeler!

Yeni Trend Objeler!

Baharın sıcak renkleriyle canlı objeler...

Yeni koleksiyon objelerde bu sene hakim olan renk yosun yeşili… BoConcept’in yeni koleksiyonu farklı modeler ve tasarımlarla ilgileri üzerinde toplamaya devam ediyor!

BoConcept’in yeni ara sezon koleksiyonuyla evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Evlerde sıcak, rahat ve biraz da 70’li yılların modası Rock’n Roll etkisini BoConcept’in trend aksesuarlarıyla yakalayabilirsiniz.

BoConcept’in yeni koleksiyonun olmazsa olmaz rengi yosun yeşili; ufak çiçek desenli kumaşlar, yeşim yeşili, tavus kuşu mavisi, turuncu, mor ve koyu kırmızı gibi doğal ve canlı tonlarla tamamlanıyor.

Paspaslar, Renkli, Eğlenceli ve Hippi

Boconcept aksesuar koleksiyonunun yeni üyesi muhteşem kapı paspasları. Gerek iç gerekse dış hacimlerde kullanılabilen paspaslar yüksek kalite malzemeden üretiliyor. Altı farklı tasarıma sahip olan kapı paspaslarıyla yerlerinize istediğiniz karakteri kazandırabilir; ister klasik, ister eğlenceli isterse hippi bir görüntü elde edebilirsiniz.

Danimarkalı Ressam’dan Tablolar

70’li yıllardan esinlenerek tasarlanan yeni, BoConcept mumluklar ise evinizin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Üç farklı boy ve altı farklı renkte tasarlanan mumluklar, ruh halinizi en iyi yansıtan, kombinasyonu yakalayabilirsiniz. BoConcept’in yeni koleksiyonunda ünlü Danimarkalı ressam Poul Pava’nın sadece BoConcept için yaptığı tabloları ve sezonun trend renkleriyle tasarlanmış ufak çiçek baskılı göz kamaştırıcı yeni kırlentleri de unutmamak gerekiyor!

False