GeriAlışveriş Yeni sezonun yeni ojeleri Golden Rose'dan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni sezonun yeni ojeleri Golden Rose'dan

Yeni sezonun yeni ojeleri Golden Rose'dan

Sezonun oje trendinde alıştığınız renklere yer yok!

Tek katta kapatıcılık özelliği ve geniş fırçası ile kadınların bir ojeden beklediği tüm özellikleri tek bir üründe buluşturan Golden Rose Rich Color Oje, 2013 oje trendlerine yön veren renk seçenekleri ile sezonun oje renklerini sunuyor.

Kıyafet modasında olduğu gibi, tırnak modasının da klasik renklerin aksine sıra dışı bir görünüm kazandığı 2013 Kış sezonu oje modasında, canlı renklerin yanı sıra, gece-gündüz kullanılabilen metalik renkler de sezonun oje modasına damga vuruyor. Golden Rose’un yeşil, mavi, metalik ve lacivert renkleriyle hem sezon trendlerine uyum sağlayacak, hem de sofistike bir görünüm yakalayacaksınız.

Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk defa üretilen geniş fırçalı oje serisi Golden Rose Rich Color Oje’nin sıra dışı renkleri ile 2013 oje trendini yakalayacaksınız. Tek katta kapatıcılık özelliği ve geniş fırçası ile göz alıcı ve olağanüstü bir görünüm sağlayan Golden Rose Rich Color Oje Serisi, farklı renk seçenekleriyle de tırnaklarda 2013 Kış trendlerinde hâkimiyetini sürdürüyor. Golden Rose Rich Color Oje Serisi’ndeki 18 numaralı okyanus yeşili, 20 numaralı metalik gri, 19 numaralı metalik mavi ve 16 numaralı lacivert oje modasının renkleriyle kontrast oluşturacak.

Ojenin kurumasını beklemeye son!

Geniş fırçalı ojelerin sürme süresini kısaltmasının yanı sıra, 2013 yılında artık ojelerin kurumasını da beklemek demode. Golden Rose Quick Dry Top Coat ojenizin üzerine uyguladığınızda, tırnaklarınızda yarattığı parlaklığı ve 60 saniye gibi kısa bir sürede kuruduğunu fark edeceksiniz. Golden Rose Quick Dry Top Coat, dayanıklı olmasının yanı sıra UV filtreleri içeren özel formülü ile sararma ve renk solmasını da önleyerek mükemmel görünüm yaratıyor. 

False