GeriAlışveriş Yeni Oyunlarıyla Nintendo
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni Oyunlarıyla Nintendo

Yeni Oyunlarıyla Nintendo

Keyifli vakit geçirmek için oyunlar!

Ailenizle birlikte eğlenceli vakit geçirmek için Nintendı’dan yepyeni paketler ,yepyeni oyunlar. Nintendo, hazırladığı paketlerle henüz Wii deneyimi yaşamamış olanlara da büyük bir fırsat sunuyor.

Mario Kart Wii paketinde beyaz Wii konsolu, Wii Remote Plus, Nunchuk, Wii Wheel ve Mario Kart Wii oyunu bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak 20 Mayıs 2011’de Siyah Wii konsolu, Wii Remote Plus, Nunchuk ve tek bir diske toplanmış halde bulunan Wii Sports ve Wii Sports Resort oyunlarının olduğu Wii Sports Resort paketine çok daha avantajlı bir fiyatla sahip olabileceksiniz.

Nintendo Selects’in tüm aile için eğlence sunan oyunları arasında Wii Sports™, WarioWare™: Smooth Moves, Mario Strikers™ Charged Football ve Animal Crossing™: Let’s Go To The City bulunuyor.

Wii Sports’un içerisinde tenis, bowling, gold, boks ve beyzbol olmak üzere 5 tane spor dalı bulunuyor. İnteraktif oyunları bir adım daha öteye taşıyan WarioWare™: Smooth Moves iki yüzdenden fazla mini-oyun ile karşınıza çıkıyor. Mario Strikers™ Charged Football’da Wii Remote ve Nunchuk’ı kullanarak nasıl bir golcü olduğunuzu herkese göstebilirsiniz. Evinizi dekore etmek, çiçek ekmek ve balık tutmak isterseniz Animal Crossing™: Let’s Go To The City size hayal gibi bir dünyanın kapılarını açıyor.

Eğlence kaynağı olan Nintendo Selects ve Mario Kart Wii Paketi 20 Mayıs 2011’de tüm satış noktalarında.

www.nintendo.com.tr

False