GeriAlışveriş Yeni doğan biberonlarında nelere dikkat edilmeli?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni doğan biberonlarında nelere dikkat edilmeli?

Yeni doğan biberonlarında nelere dikkat edilmeli?

Bebeklerin gelişiminde en önemli rolü üstlenen anne sütü, bebeklerin ihtiyacı olan protein, mineral ve vitaminleri içeriyor. Anneler doğal emzirmenin yanında sütlerini sağarak bebeklerini biberonla da beslemeyi tercih ediyor. Bu noktada kullanılacak olan biberon ise büyük önem taşıyor. Sağlıklı malzemelere sahip olması, bebeklerin beslenmesine kolaylık sağlaması ve pratik olması annelerin biberon seçerken dikkat ettiği kriterlerin başında geliyor.

Bebeklerinin sağlıkları anneler için her şeyden önce gelir. Sağlıklı beslenmelerinde biberonların özellikleri ve nitelikleri de anneler için bir o kadar önemlidir. Ürünleriyle anneler ve bebeklerinin her zaman yanında olan Wee Baby’nin doğal içeriği ve pratik kullanımı bir arada sunduğu cam biberonları, annelerin gönül rahatlığıyla kullanmasını sağlıyor.

Tamamen doğal içeriği ve kristal berraklığı görünümüyle annelerin tercih ettiği biberon, özel saf borosilikat camdan üretiliyor ve ani ısı değişikliklerine dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Kristal berraklığında görüntüsü ve +200 C ile -20 C ye kadar dayanıklı olan biberon, derin dondurucu ve buzdolabında kullanılabiliyor, güvenle ısıtılabiliyor.

El yapımı ve doğal, saf içeriklerle üretilmiş olmasının yanı sıra anne göğüs ucunu taklit eden yuvarlak biberon emziği, güvenilir sızdırmaz kapak sistemi özellikleri bulunan cam biberonların; 60 ml, 120 ml, 180 ml ve 240 ml olmak üzere dört farklı boyu bulunuyor. Çok hafif ince cam tasarımı sayesinde de kolaylıkla taşınabiliyor.

False