GeriAlışveriş Yazın rahatça güneşlenmenin yeni yolu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yazın rahatça güneşlenmenin yeni yolu

Yazın rahatça güneşlenmenin yeni yolu

Bu yaz hayal ettiğiniz ten rengine Piz Buin ile kavuşun!

Güneşi ve güneşlenmeyi seven insanlara 65 yıldan uzun süredir sağlıklı ve güvenli bronzluk sağlayan PIZ BUIN, yeniden Türk tüketicisi ile buluşuyor. Dünyada güneş koruma faktörünü (SPF) ilk bulan marka olan PIZ BUIN®, güneş koruyucuları, bronzlaşma ürünleri, alerji serisi, ıslak cilt ve güneş sonrası ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile satışa sunuluyor.

Piz Buin® Alerji Serisi ile güneşle barışın

Dünyanın ilk güneş koruma ürünün yaratıcısı PIZ BUIN®, güneşe karşı hassas ciltler için çok özel bir seri ile yazı karşılıyor. Dermatologlarla beraber geliştirilmiş PIZ BUIN® Alerji serisi, anında ve etkili UV / UVB güneş koruması ile birlikte tahriş edici etkenlere karşı bir koruyucu kompleks olan CALMANELLE® içeren formülü ile cildi hassas olanları da güneş ile buluşturuyor. Güçlü bir antioksidan olan Fewerfew PFE™ ile zenginleştirilen CALMANELLE® cilt hücrelerinin güneşe karşı toleransını artırmaya yardımcı oluyor ve saatler süren nemlendirme sağlayarak, nazik ciltleri yumuşak tutuyor. PIZ BUIN® Alerji serisi, Güneş Losyonu 50 SPF ile birlikte 30 ve 50 güneş koruma faktörü (SPF)seçenekleri bulunan Yüz Kremleri ile güneş banyosunu hassas ciltler için de konforlu ve keyifli bir hale getiriyor.

Piz Buin’den yine bir ilk: Islak cilde uygulanan güneş kremi

Güneşlenmek ve güneş koruması ile ilgili tüm ihtiyaçları inovatif ürünleri ile karşılayan PIZ BUIN®, kurulanmadan da kullanılabilen WET SKIN™ formüllü Transparan Güneş Spreyi ile hem ıslak hem de kuru ciltleri güneşten koruyor. Su damlacıklarının neden olduğu beyaz lekelere fırsat vermeyen Transparan Güneş Spreyi cildi yoğun şekilde nemlendirerek, gün boyu yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlıyor. İleri UVA / UVB güneş koruma teknolojisine sahip spreyin 15 ve 30 güneş koruma faktörü (SPF) alternatifleri bulunuyor.

False