Ufuk Askeroğlu
Ufuk Askeroğlu
Ufuk Askeroğlu

Kimler meme büyütme ameliyatı olmalı?

Göğüs büyütme estetiği hakkında her şey!

Haberin Devamı

Göğüs büyütme ameliyatı kadınları en mutlu eden plastik cerrahi ameliyatlarının başında gelir. Bu ameliyat yapısal olarak küçük memelere sahip kadınlar, memelerinde asimetri yani birisi diğerinden daha büyük olan kadınlar ya da doğum, kilo kaybı gibi nedenlerle memelerinde bozulmalar olan kadınlar tarafından talep edilir. Plastik cerrahi uygulamaları ile memelerin dolgunluğu artırılabilir, simetrisi düzeltilebilir, doğum sonrası kaybedilen meme dokusu ve hacmi geri kazandırılabilir.

MEMENİN DURUMUNA GÖRE TEKNİK BELİRLENİYOR

Kimler meme büyütme ameliyatı olmalı

Memenin durumuna göre meme implantı kullanılabilir, kişinin kendi yağı arıtma işleminden geçirilerek yağ transferi yapılabilir ya da dolgu enjeksiyonları kullanılabilir. Plastik cerrah memelerin durumuna ve hastanın tercihine göre hangi tekniğin daha uygun olduğunu belirler ve ameliyatı ona göre planlar.

Haberin Devamı

SARKAN MEMELERE DİKLEŞTİRME AMELİYATI

Eğer memelerin hacmi yerinde ama sarkık duruyorsa yalnızca meme dikleştirme ameliyatı yapılması yeterli olabilir. Ancak hem hacim kaybı hem de sarkma varsa o zaman meme büyütme ile birlikte meme dikleştirme ameliyatı da yapılması gerekir. Günümüzde plastik cerrahların çoğu genellikle iki operasyonu aynı anda yapmayı tercih ediyor. Seçtiğiniz cerrahınızın tercihine göre operasyonlar ayrı ayrı da yapılabilir.

[webtv=125035]

MEME ESTETİĞİ FİYATLARI YAPILAN İŞLEME GÖRE DEĞİŞİYOR

Kimler meme büyütme ameliyatı olmalı

Meme büyütme operasyonlarının fiyatlarının uygulanacak işlemin türüne göre değişkenlik gösterir. Meme büyütme ameliyatlarında ücretler belirlenirken ameliyatın yapılacağı hastane, anestezi, yapılması gereken tıbbi testler, implant kullanılacaksa implantın fiyatı ve plastik cerrahın ücreti dahil edilerek hesaplanır. Özellikle seçeceğiniz cerrahınızın tecrübesine, ameliyatın yapılacağı sağlık merkezinin kalitesine çok özen gösterilmelidir. Ameliyatın istediğiniz gibi sonuçlanması için yapacağınız tercihler çok önemlidir. Meme büyütme ameliyatı ücreti ortalama ücretlerin çok çok altında ise mutlaka kullanılan implant ve hastane teyit edilmelidir çünkü FDA ve Sağlık Bakanlığı onayı olmayan implantlar estetik görünümün aksine hayatınızı riske edebilir.

Haberin Devamı

ESTETİĞİN AMACI: VÜCUDA UYGUN MEME BOYUTU OLUŞTURMAK!

Kimler meme büyütme ameliyatı olmalı

İdeal meme büyüklüğü kişinin boy, kilo ve genel vücut yapısı göz önüne alınarak hesaplanır. Kişinin boyunun uzunluğu, meme kafesi şeklinin dar ya da geniş olması, var olan meme dokusunun büyüklüğü gibi faktörler de hesaplama esnasında göz önünde bulunur. Meme boyutu hesaplanırken amaç taşınması kolay, vücudun genel hatlarıyla uyumlu, doğal görünen meme boyutuna ulaşmaktır.

AMELİYAT SONRASI İYİLEŞME SÜRESİ

Kimler meme büyütme ameliyatı olmalı

Ameliyat olan kişinin genel sağlık durumu, uygulanan teknik, alkol ve sigara kullanımı gibi kişinin genel yaşam tarzı ve yine cerrahın verdiği tavsiyelere sağladığı uyuma göre ameliyat sonrası iyileşme süresi değişiklik gösterir. Örneğin meme implantının meme kasının altına ya da üstüne konulması veya cerrahi kesinin yapıldığı yer gibi faktörler de iyileşme süresinde etkili rol oynar.

Haberin Devamı

BAŞARI ORANI ÇOK YÜKSEK

Kimler meme büyütme ameliyatı olmalı

Meme güzelliği kadınlarda en önemli estetik ögelerin başında gelir. Doğal memelerinin şeklinden memnun olmayan ve genel sağlık durumu iyi olan her kadın plastik cerrahinin sunduğu imkanlardan faydalanarak meme büyütme estetiği yaptırabilir. Günümüzde meme büyütme estetiği başarı oranı en yüksek olan ve tüm dünyada en sık uygulanan estetik cerrahi türlerinin başında yer alır.

MEME KÜÇÜLTME AMELİYATLARI YÜZ GÜLDÜRÜYOR