Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan
Tayfun Türkaslan

2015 estetik takvimi

“Estetik operasyonlarının yapılmaları için doğru zaman nedir?” sorusuna son!

Haberin Devamı

2015’te kendinize değer vermeniz, belki biraz şımartmanız, kıskanılacak bir güzelliği sahip olmanız için hazırladığımız estetik takvimini ajandanıza not etmeniz dileğiyle, şimdiden her gününden güzellik ve sağlık akan bir yeni yıl sizinle olsun.

Ocak: Bakış estetiği

Yeni yıla enerji dolu bakışlar, gençleşmiş göz kapaklarıyla girmek için sarkmış göz kapaklarınızdan, göz altı torbaları, gözyaşı oluklarından 1 günde kurtulabilirsiniz. Göz kapağı estetiğinde geliştirilen geri dönüşüm estetiğiyle hem üst göz kapaklarınızdaki sarkma ve gevşekliklerden, hem de göz altı torbalarınızdan kurtulmak ve buradaki yağlarla genç ve dinamik göz çevresine sahip olmak artık çok daha konforlu. 

Şubat: Kıskanılacak göğüslere kavuşma ayı

En çok yaptırılan estetik operasyonlardan biri de büyük ve küçük göğüs estetiği. Meme estetiğinde akıllı silikon teknolojisi eksik kadınlık algısını tamamen ortadan kaldırarak göğüs dekoltesi ve beden ölçüleriyle estetik olarak uyumlu, sağlıklı ve doğal görünümlü göğüs şekline bu ayda yaptıracağınız meme estetiğiyle sahip olabilirsiniz. Çünkü küçük göğüsleri saklayabilen kalın kıyafetlerden kurtulup göğsünüzü gere gere dolaşabileceğiniz bahar mevsimi yaklaşıyor. Aynı zamanda yağ transferi de meme büyütmede iyi bir alternatif tedavi yöntemi. Sağlam ve motivasyon dolu bir psikolojiyle hayatınızda ikinci baharı yaşatan diğer bir estetik işlemi göğüs küçültme ameliyatı. Daha çok sağlık sorunlarına yol açan iri göğüslerden bu aylarda kurtulmak en doğru adım olacak. 

Haberin Devamı

Mart: Kilolarınızdan kalıcı olarak kurtulmak için geç kalmadınız 

Yazlık elbiselerin hakkını vermeniz gerekiyor. Ilık ve sıcak havalar yavaş yavaş kapınızı çalacak. Telaşlanmaya gerek yok. Parmakla gösterilecek bir vücuda sahip olmak gerçekten 1 günde mümkün hale geldi. Lazer lipoliz, liposuction ve karın germe fazla kiloların hacmine göre tek tek ya da kombine bir şekilde bir günde hayatınızı değiştirecek olan operasyonlar. Vücut şekillendirme işlemi olan lazer lipoliz ile fazla yağlardan kurtulmak, bir daha aynı yerlerden kilo almamak her kadın ve artık birçok erkeğin öncelikli gündem maddesi. İnce bir bel, hafif basenli dik popo, düzgün bacaklar, düz bir karın ile 2015’e damganızı vurabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Nisan: Gelin damat adaylarına çeyiz estetiği

Düğün sezonunun birkaç ay öncesi. Gelin ve damat adayları hayatlarının en önemli anlarında prens ve prenses gibi görünmek ister. Gelin adayları, istediği gelinliği giyecek vücut inceliğine ve şekline, etkileyici bir yüz güzelliğine, damat adayları ise damatlığı taşıyacak düz bir karına, daha ince bir bele sahip olmak isterler. Bu ayda kaş kaldırma, göz çevresindeki kaz ayaklarından, alın bölgesindeki kırışıklıklardan kurtulma, dudakları dolgunlaştırma estetiği revaçta olacak. Ayrıca lazer lipoliz ile karın, bel ve basen bölgesindeki yağlardan kurtulabilecekler. Sarkmış gıdılardan kurtulmayı da unutmamak gerekir. Bütün bu işlemler 15 ila 1 ay içinde etkisini göstermiş olacak. 

Haberin Devamı

Mayıs: Koltuk altınız kokmayacak

Bu ayda artık terlemeye başlıyoruz. Metropollerde, toplu taşıma araçlarında, iş ortamında, yoğun koşuşturmada, hatta evde aşırı terlemeye bağlı kokular bizi rahatsız etmeye başlar. Koltuk altına 10 dakikalık botoks enjeksiyonuyla risksiz bir şekilde 3. günden itibaren 6 ay boyunca terleme ve kötü kokulardan arınmış bir şekilde yaşayabilirsiniz. Tertemiz bir yaza merhaba diyebilirsiniz. 

Haziran: Kariyer ve mezuniyet estetiği

Bu ayda üniversite mezuniyetleri başlayacak. Yıllarca dirsek çürütülen okullardan mezun olmak insan hayatının kilometre taşlarından biridir. Böylesi bir anda fit ve enerji dolu bir yüz ifadesine sahip olmak her öğrencinin hakkıdır. Yüz ve vücut estetiği kariyer öncesi bu önemli anda mezunların başarısına katkı sağlayacak tedavi çözümleri sunmaktadır.

Haberin Devamı

Temmuz: Sıcaktan etkilenmeyen estetik operasyonlar 

Artık fazla yağlarından kurtularak istediğiniz bikiniyi giyebilirsiniz. Son derece hızlı ve etkili, kalıcı sonuç veren lazer lipoliz vücut şekillendirme operasyonuyla, 30 dakika ile 2 saat arasında istediğiniz vücut ölçülerine sahip olabilirsiniz. 

Yine sıcakları dert etmeden elmacık bölgenizi, estetik operasyonla belirginleştirip keskin, kontörlü, belirgin ve etkili, dinamik yüz ifadesine kavuşabilir, çene yapınızdaki şekil bozukluklarını estetik ölçülere yine her mevsim olduğu gibi bu ayda da gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü çene ve elmacık estetiği imajınızı tamamen pozitif yönde değiştirecektir. 

Ağustos: Üniversite estetiği

Ağustos ayı, özellikle üniversite hayatına adım atacak gençlerin öz güvenlerini pekiştirmeleri için burun ve kulak estetiğinin ideal zamanı. Daha estetik ve doğal görünümlü, rahat nefes alabilen, yüz yapısıyla uyumlu bir buruna 1 ila 3 saatlik bir operasyonla sahip olabilirsiniz. Tampon kullanmadan, 10. günde sosyal hayata kaldığınız yerden devam edebilir, 3 ay içinde tam sonucu görebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Eylül: Çilli olmak ya da olmamak ayı

Güzel bir deniz, kum ve güneş banyosu yaptığınız tatilden geri yüz ve vücudunuzda genellikle güneş lekeleri ve artan çiller kalır. Özellikle hassas tenli ve kızıl saçlılar güneşten daha çok etkilenirler. Kimyasal peeling ve lazer yöntemleriyle 3-4 seansta cildiniz lekelerden arınır. Eğer anne adayı iseniz riskleri nedeniyle hamilelikten sonra bu işlemi yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. 

Ekim: Anne estetiği

Ekim annelerin daha yoğun bir güzelleşmeye, gençleşmeye ihtiyacı olduğu bir ay. Kış ayını daha zinde, enerjik geçirebilmeleri için karın germe, meme toparlama, dikleştirme, yağ aldırma gibi anne estetiği doğru tercihler arasındadır. 

Kasım: Badem göz estetiği

Kış aylarının kapalı, kasvetli günlerinde psikolojinizi ve güzelliğinizi tutacak bir önerimiz var bu ayda: Badem göz estetiği. Yaklaşık 1 saatlik operasyonla yorgun, yaşlı ve cansız bakan düşük göz yapısı badem göz estetiğiyle kalıcı olarak hafif çekik, badem formuna kavuşturuluyor. Operasyondan 3-4 gün sonra hayata daha canlı bakarak yaşamaya devam edeceksiniz. 

Aralık: Yılbaşı estetiği

Yeni yıla yeni bir yüzle girmek için hızlı, pratik ve basit estetik işlemler çok işinize yarayacak. 31 Aralık’a 15 gün kala yaptırabileceğiniz estetik işlemler için ajandanıza şunları kaydedebilirsiniz; 15 gün önceden yüzdeki sarkmalara askılama tedavisi yapılmalı. 1 hafta önce dolgularla yapılacak ameliyatsız burun estetiği. En az 10 gün önce yüzdeki kırışıklıkları botoks ile ortadan kaldırabilirsiniz. Dolgun ve dikkat çekici dudaklar için 15 gün öncesinden sezaryen izinden doğal dudak estetiği yaptırabilirsiniz. 3-4 gün öncesinde yaptırılacak iple kepçe kulak estetiğiyle yeni yıl partisinde saçlarınızı istediğiniz modelde toplayabilirsiniz. Son gün, genç bakışlar için kaş askılama işlemini 15 dakikalık bir operasyonla yaptırabilirsiniz.