Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın burçlara etkileri

Bu enerji ile aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün 01:41’de Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve sizleri hayatınızın her alanında olumlu yönde etkileyecek. Bu dönemde iş başvuruları yapabilir, yeni yatırımlar yapabilir, işbirlikleri, kalıcı ve başarılı çalışmalar içinde olabilirsiniz. Bekar Koç’lar sizler de Yeni Ay enerjisi ile aşkı en saf ve güzel haliyle deneyimleyebilirsiniz.


BOĞA BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün saat 01:41’de Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve bu enerji, hayatınızdaki tüm karanlıkları aydınlığa kavuşturacak etkileri de beraberinde getirecek. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar evliliğe giden yolda ilk adımı bu dönemde atabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sürekli sorunlar yaşayan Boğa’lar, Yeni Ay enerjisi ile eş ya da sevgilinizin aşırı baskısı ve suçlamaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem, haklı olma çabası içine girmeden tartışmalardan uzak durmalı ve birlikte olduğunuz insanın öfkesinin dinmesini bekledikten sonra sakinlikle konuları ele almalı; bu ilişkinin sizin ve eşinizin için taşıdığı anlamını düşünüp kararınızı bunun cevabını kendinize verdikten sonra almalısınız. Öfkeyi aşka galip getirmemelisiniz. Sevin ve sevilin...

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün, saat 01.41’de Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Bu enerji ile aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır yalnızlıktan şikayet ediyor, aşka olan inancınızı kaybettiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aşk en tutkulu en saf en heyecanlı hali ile titretecek yüreğinizi. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evli İkizler sizde ailenizi eşinizi sevginizle daha fazla sahiplenecek ve iç huzursuzluklarınızı sevgiyle huzur ve mutluluğa döndüreceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün saat 01.41’de, Aslan burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Bu enerji ile süreklilik arz etmeyen bir işiniz varsa bu süre içinde daha profesyonel düşünmelisiniz. İşinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli ve istemeyi bilmelisiniz. Bekar Yengeçler ay sonuna doğru bir arkadaşınız aracılığı ile tanıyacağınız biri hayat arkadaşınız olabilir.


ASLAN BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün, saat 01.41’de Yeni Ay burcunuzda gerçekleşecek. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz.


BAŞAK BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün, saat 01.41’de Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi, yeteneklerinizi ve beklentilerinizi rahatlıkla ifade edeceğiniz ortamlar yakalayabileceksiniz. Ufak tefek gecikmeler mesai arkadaşlarınızla gerginliklere neden olabilir. Ayın son günlerine doğru her şey yoluna girmeye başlayacak. Sabırlı olun. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle heyecanlı ve keyifli gelişmeler yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün saat 01.41’de Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda sürprizler beklenmedik gelirler elde edebilir. Büyük anlaşmaların süreklilik arz edecek kazançların altına imza edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise dargınlıklar sona erebilir ve yarım kalmışlıkları sevginin gücü ile iyileştirebilirsiniz.


AKREP BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün, saat 01.41’de Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile ev ve ofisinizde dekorasyon, temizlik ve değişim yapabilir, yaşam alanınızda da kendinizde oluşan tüm negatif enerjilerden uzaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gereken gücü toplayabilirsiniz. Ne duruyorsunuz öyleyse hayat enerjisini doğru kullanmak için harekete geçin, mücadele edin ve dileklerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin.


YAY BURCU

Haberin Devamı

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün, saat 01.41’de Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Davetleri karşılıksız bırakmayın. Dikkat etmeniz gereken konu; araç kullanırken ve dikkat gerektiren işlerle ilgilenirken her zamankinden daha özenli olmalısınız. Bu dönemde iş hayatınızda beklentileriniz artarken isteklerinize ulaşmanız da bir hayli kolaylaşır. İşinize odaklanın ve sistemli bir çalışma içinde yer alarak, şartlarınızı iyileştirmek için çaba gösterin.


OĞLAK BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün saat 01.41’de Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile duygusal konularda beraberliği olmayan Oğlak’lar, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Fakat geçmişte kalan eş ya da sevgili, yeni başlayan ilişkiniz üzerinde yaptıkları ve söyledikleri ile kara bulutların gezmesine neden olabilir. Dikkatli olun. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek, ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca bu enerji aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir, aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun korkularınızı keşkelerinizi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, finansal konularda risk taşıyan ya da daha önce yapmadığınız bir işe, girişimci olarak katılmak konusunda acele kararlar almadan, hareket etmemek olmalı.


KOVA BURCU

Haberin Devamı

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Kova: Bugün, saat 01.41’de, karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sağlık sorunları ya da finansal konularda yaşanacak zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, ilişkinizle iş hayatınızda ki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ki sorunları özel yaşamınıza taşımamanız gerektiğini anlamalı ve biraz daha özverili davranmayı denemelisiniz.


BALIK BURCU

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ayın burçlara etkileri

Bugün, saat 01.41’de karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yaşadığınız maddi manevi zorlukların birikimi sevdiğiniz insanlara olumsuz davranışlarla yansımasın. Oto kontrolünüzü sağlayın. Özellikle iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın ve rakiplerinizin dolduruşuna gelmeyin. Yeni proje ve uygulamalarınızla ilgili gizliliğe önem vererek hareket edin. Duygusallığınız başınızı ağrıtacak olaylarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Arkadaşlarınızın kendi menfaatleri için sizi zor durumda bırakması da olası. İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem verin. Kişisel konuları, aleyhinize ve hiç beklemediğiniz şekilde kullanılabilirsiniz.