Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Sevdiğiniz kişinin burcuna göre kalbini kazanmanız için aşk şifreleri...

Haberin Devamı


KOÇ ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın


Cesur ve enerjik Mars’ın erkekleri, aşkta mutlak zafere ulaşmak ister. Mars erkekleri son derece çekicidir. Aynı zamanda son derece inatçı ve kıskanç bir doğaya sahiptir. Koç, beraber olduğu kadının güzel ve sempatik olmasını tercih eder. Savaşçı doğalarından dolayı sevdikleri kadın için çaba harcamak isterler. Fakat fazla nazdan hoşlanmazlar. Son derece gerçekçi tiplerdir. “Ya hep ya hiç” bir tarza sahiptirler. Çapkın bir doğaya sahip bu erkeğin, ilgisini sürekli üzerinizde tutmayı başarmalısınız. Sevgi kadar saygıya da önem veren bu adamla onun diliyle konuşabilmeyi becerebilmelisiniz. Evini mabedi gibi görmesini sağlamalı ve ona kendini ‘’Aşk Tanrısı’’ gibi hissettirmelisiniz.

ŞİFRENİZ: Seni seviyor, tüm benliğimle sana ait olduğumu hissediyorum.


KOÇ KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Koç kadını ile aşk hayatınızın uyum içinde geçmesini istiyorsanız onun özgürlüğünü, kendine özgü davranışlarını değiştirmeye çalışmamalı ve ona karşı sabırlı davranmayı bilmelisiniz. Karşınızdakinin Mars’ın kızı olduğunu aklınızdan çıkarmayın ve onu şüpheye düşürecek davranışlardan uzak durun. Sevginizi her fırsatta dile getirin. Onun yanındayken herhangi bir şeye dikkatiniz yönelirse bir anda öfkelenerek şiddetli tepkiler verebilir. Koç kadınları güçlü ve mevki sahibi erkeklere ilgi duyarlar. Fiziksel görünüşte onlar için önemli olan, erkeğin karizmatik olmasıdır, anlamlı bakışlar ve etkileyici bir ses tonu gibi…

ŞİFRENİZ: Sen benim kadınımsın.


BOĞA ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI: 

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Boğa erkeği ile birlikteyseniz ona karşı her zaman dürüst ve sevecen olmalısınız. Ona olan sevginizi sözlerinizle, davranışlarınızla, sürekli göstermelisiniz. O, sert görünümün altında, çocuk gibi tertemiz bir ruha sahiptir. Aşık olduğu kadından kolay kolay vazgeçmez. Toleranslıdır ve kadınına yaşamının sunduğu tüm zorluklarda sahip çıkar. Evlilik, onun için kutsal bir kurumdur. Aşka hürmet gösterir. Yapmak istemediği bir konuda ona ısrarcı davranırsanız, bunu kendisine yapılan saygısızlık olarak algılayıp öfkelenecek ve sizi kıracak davranışlar sergileyebilecektir. Lezzetli yemekler ve özenle hazırlanmış sofralarla bir Boğa erkeğini cezbedebilirsiniz.

ŞİFRENİZ: Sana güveniyorum…


BOĞA KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın


Duygusal yönü çok gelişmiş olan Boğa kadınını kırmamaya özen göstermelisiniz. Kırıldığını belli etmeyi zayıflık olarak değerlendirdiği için bunu ifade etmeyecek, kendini geri çekecek ve bunu asla unutmayacaktır. Onu asla kıskandırmaya kalkmamalısınız. Yersiz kıskançlıklar yapmayan ve yapılmasından hoşlanmayan bir Boğa’ya bunu yaptığınız anda dünyanızı tersine çevirebilir. O sabırlı ve sağduyulu kadından eser kalmayabilir. Ona olan ilginiz azaldıysa ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorsanız dürüstçe bunu söylemeniz yeterlidir. Sorgulamadan, neden ve niçin aramadan, sevilmediği bir ilişkide kesinlikle ısrarcı olmaz. Onunla huzurlu bir yaşam sürdürmek istiyorsanız güvenini sarsmaktan kaçınmalı ve onun güçlü kişiliğine saygı duymalısınız.

ŞİFRENİZ: Ruhundan gelen güzelliği yaşamıma sunduğun için sana teşekkür ediyorum.


İKİZLER ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

İkizler erkeği dalgalı bir ruh haline sahip, zeki ve etkileyici, konuşma tarzıyla fazlasıyla bayan arkadaşı olan, deli dolu bir karakterdir. Onunla uyumu yakalayabilmek için onun zevklerini paylaşmak zorundasınız. Dostluk ve arkadaşlıklara çok önem verdiği için onun sevdiği arkadaşlarına daima güler yüzlü ve saygılı davranmalısınız. Arkadaşlarıyla arasına girmeye kalkarsanız, çok büyük bir hata yaparsınız. Kendi kendinize alınganlıklar yapmaktan, suskun bir tavır içine girmekten kaçının. Bu tavır onu delirtebilir. Size espriler yapmaktan hoşlanan bu neşeli adamla asla alay etmemelisiniz. Çok zeki, her şeyi çabucak anlayan bu erkekte, sezme gücü oldukça yüksektir. Ondan herhangi bir şey sakladığınızı, duygularınızı anında anlayacak ama size belli etmeyecek ve zamanı geldiğinde ifade edecektir. Bu erkeğin bayan arkadaşlarıyla sıcak konuşmasını, şakalaşmalarını hoş görmelisiniz. Arkadaşım dediği bir insanla ilişki içine girmeyecektir.

ŞİFRENİZ: Seninle gülmeyi seviyorum.


İKİZLER KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın


İkizler kadını, girdiği her ortama kolay adapte olur ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilerek hareket eder. Çok sayıda arkadaşa sahip İkizler kadınını arkadaşlarından, sahip olduğu çevreden koparmaya çalışmak isterseniz bunu bir an için yapsa da isyan bayrağını çekecektir. Çok yönlü oluşu birden fazla konuya ilgi duymasını sağlar, onunla fikir alışverişleri yapmalı, sizi rahatsız eden bir durum söz konusu ise bunu açık açık konuşmalı, surat asarak fiziksel davranışlarla belli etmeye kalkışmamalısınız. Oldukça bakımlı olan İkizler kadının zarifliğini, giyim tarzını övmelisiniz. Söylediklerine kayıtsız kalıp tepkinizi olumlu ya da olumsuz göstermezseniz sizi bırakıp gidebilir.

ŞİFRENİZ: Seninle zaman geçirmek benim en büyük zenginliğim.


YENGEÇ ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Hisleriyle yaşayan, duygusal, dürüst insanlardan çok çabuk etkilenen bir karaktere sahiptirler. Bu duygu dolu adam, daima sevilmek ve ilgi ister. Sorunlarını size anlatmasını sağlamalı; söz ve davranışlarınızla onun kimi zaman annesi, dostu, sırdaşı, sevgilisi, her anlamda yaşamının bir parçası olduğunuzu hissettirmelisiniz. Ailesiyle ilgili konularda çok hassastır ve onlara olan düşkünlüğü çok fazladır. Onunla dengeli bir ilişki istiyorsanız; ailesine olan düşkünlüğünü kabul etmeli ve aile bireyleri ile sıcak ilişkiler içinde olmalısınız. Fikir ayrılıklarında ona tepki vermeyin. Size olan sevgisi, eninde sonunda sizin fikirlerinizi kabul etmesini sağlayacaktır.

ŞİFRENİZ: Senin sevdiğin her şeyi seviyorum.


YENGEÇ KADININ KALBİNİN ANAHTARI: 

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Ay’ın tüm parlaklığını ruhlarında taşıyan Yengeç kadınları, güvenebileceği, iradeli ve güçlü erkeklerden hoşlanır. Onunla uyumu yakalayabilmek için endişelerine, karamsarlığına alışmalı ve bu halini yargılamamalısınız. Ona karşı her zaman dürüst davranmalısınız. Üstün sezgisel gücü sayesinde kendisine yalan söylendiğini hemen anlar. Duygularına her zaman önem verin. Bunun tersini yaptığınızda kırılacak, tam anlamıyla içine kapanacak ve ona ulaşmanıza izin vermeyecektir. Sevginizi her zaman, her yerde ifade edin. Bunu duymak onun size olan ilgi ve sevgisini büyütecektir. Herhangi bir zorlukla karşılaştığında yanında olun ve ona cesaret verip ona olan güveninizi sıklıkla vurgulayın. Gelip geçici bir hevesle ona yaklaşıyorsanız yanlış adrestesiniz çünkü o havai değildir ve sevgiyle beslenen ruhu bu tarz ilişkiler içine girmesine müsaade etmez.

ŞİFRENİZ: Sen benim Aşk Tanrıçamsın.


ASLAN ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Aslan erkeği ile uyumlu bir birliktelik istiyorsanız, ona tüm sevginizi göstermeli ve saygı duymalısınız. Bu erkek yanında her zaman güzel ve bakımlı bir kadın görmek isteyecektir. Yanında taşıdığı kadınla gurur duymak isteyecektir. Öfkelendiğinde ona muhalefet edip olayı geçiştirmeye çalışmayın. O anda haksız olsa bile, haklı olduğunu söyleyin sakinleştiğinde, yaptığının yanlış olduğunu anlattığınızda, size saygı duyacak ve hatasını anlayacaktır. Çapkın bir ruha sahip Aslan erkeği, size olan ilgisini yitirmeye başladığı anda, tehlike çanları çalmaya başlayacaktır. Yorgun, uykusuz, bitkin bir kadını görmekten huzursuz olacak ve yeni arayışlar içine girecektir. Bu zor adamın ilgisini her zaman üzerinizde tutmayı başarabilmelisiniz. Güzel yemeklerden, arkadaş davetlerine katılmaktan çok hoşlanır. Bu tarz organizasyonlar ilgisini çekecek ve size daha fazla yakınlaşmasını sağlayacaktır. Aslan erkeği, kadının her sözünü dikkatle dinler ve bir kadının her zaman zarif sözler ve tavırlar sergilemesi onun için büyük önem taşır. Özellikle onunla ya da onun yanında, konuşmalarınıza dikkat edin. Bir bayana yakışmayan sözler duyduğunda, tepkisi oldukça şiddetli olacaktır.

ŞİFRENİZ: Senin yanında güvende ve mutluyum.


ASLAN KADININ KALBİNİN ANAHTARI: 

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Aslan kadınına ilgi duyuyorsanız her şeyden önce ona saygı duymalı ve dürüst davranmalısınız. Yalandan nefret eden bu kadın, mert olduğu için karşısındaki insandan da bunu bekleyecektir. Ondan hiçbir şey saklayamayacağınızı bilmelisiniz. Böyle bir durum söz konusu olduğunda sizi izleyerek duygularını hiç belli etmeyecektir ve sizin bunu fark etmediğinizi düşünerek davranışlarınızı sürdürmenizden son derece keyif alacaktır. Bu akıllı kadın hiç beklemediğiniz anda maskenizi düşürerek sizi hayatından çıkaracaktır. Sanatçı bir ruha sahiptir, onu eğlendirmeyi, güldürmeyi ve size güven duymasını sağladığınızda yaşamının vazgeçilmez bir parçası olmanız kaçınılmazdır.

ŞİFRENİZ: Senin güzelliğin benim güneşimdir.


BAŞAK ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI: 

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Başak erkeği son derece zeki ve mantığıyla hareket eden bir doğaya sahip olduğu için duygularıyla hareket eden biri değildir. Aşktan korkarlar, bunun için de size yaklaşması kolay değildir. Onun ilgisini çekmek için bakımlı, tertipli olmalı ve daima onun her şeyiyle ilgilenmeli; onu dinlemeli ve zorlandığı konularda, onu motive etmeli ve destek vermelisiniz. Onun arkadaşı, sırdaşı fikir alışverişi yaptığı dostu olmayı başarmalısınız. Her kelimenizde "Aşkım, canım" gibi sevgi sözcükleri duymaktan hoşlanmaz, bu sözlerin baş başayken söylenmesini daha doğru bulur. Çünkü onun için özel ve anlamlıdır. Başak erkeği son derece sadık bir sevgilidir. Ona her zaman dürüst davranmalısınız. En ufak bir yalanınızı yakaladığı anda, bunu kaldıramaz ve ilişkiyi bitirir. Dostluklara ve arkadaşlıklara önem verir. Sizden de aynı şekilde davranmanızı bekler. Sözünün kesilmesinden hiç hoşlanmaz. O konuşurken sabırlı bir şekilde dinlemeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Denge ve uyumu yakaladığı bir kadına, sonsuz saygı duyacak ve yaşamının vazgeçilmezi olarak kabul edecektir.

ŞİFRENİZ: Sen yaşama sevincimsin.


BAŞAK KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Başak kadınıyla uyumu yakalamak istiyorsanız her şeyden önce temizliğinize özen göstermeli, her zaman şık ve pırıl pırıl olmalısınız. Ona her zaman yapabileceğiniz sözler vermelisiniz. Size olan güveni bir kez sarsıldığında bu ilişkiden size hissettirmeden el çekerek hayatınızdan sessizce çıkıp gidecektir. İşi, giyimi gibi konularda onunla ilgilenmeli, zevklerini anlayarak hareket etmelisiniz. Birlikte geçireceğiniz aktivitelerle ona sürprizler yapmalısınız. Ona maddi güven vermeli ve bu konularda fikrine önem verdiğinizi hissettirmelisiniz. O konuşurken sözünü kesmemeli ve fikirlerini sonuna kadar paylaşmasına izin vermelisiniz. Bu şekilde davranmazsanız kırılacak ve kendisine önem vermediğinizi düşünerek sizden uzaklaşacaktır.

ŞİFRENİZ: Her doğan günle seni daha çok seviyorum.


TERAZİ ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI: 

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Bir Terazi ile birlikte iseniz her şeyden önce ses tonunuzu hiçbir zaman yükseltmemeli ve ona karşı öfkeli davranışlar sergilememelisiniz. Bu son derece uyumlu beyefendi, bu davranışlarınızdan dolayı kırılacak ve sizden uzaklaşacaktır. O yaşamında sükunet, huzur ve uyum isteyecektir her zaman. Bunları sizin yanınızda bulduğunda, tüm kalbiyle size bağlanacak ve yaşamınızı aşkla süsleyecektir. Dağınık ve bakımsız olmanıza tahammül göstermeyecektir. Her zaman temiz, şık ve alımlı olmaya çalışmalısınız. Israrcı tavırlardan kesinlikle hoşlanmaz. Hele hele her şeyini kontrol altında tutmaya kalkışırsanız, hiç beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Onunla hayata dair her şeyi konuşabilirsiniz. Giyim konusunda fikrini sormanızdan da son derece memnun olacaktır. Onun ruhuna hitap eden ortamlar hazırlamanızdan çok hoşlanacaktır. Geceleri dışarı çıkmaktan, romantik akşam yemeklerinden keyif alacak bu adama ayak uydurmayı sağladığınızda her geçen gün yinelenen büyük bir aşkı yaşamamanız imkansızdır. Duygularıyla yaşayan bu adam size sevgisini söylüyorsa, bundan asla şüphe etmemelisiniz. Çünkü o söz konusu duygular olduğunda son derece dürüsttür ve bu konuda asla olduğundan farklı davranışlar göstermez.

ŞİFRENİZ: Seninle başlayan her güne şükürler olsun…


TERAZİ KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Terazi kadını yaşamın tüm güzelliklerine düşkündür. Onu kazanmak çok kolay değildir. Derin ve anlamlı bakan gözlere sahip zeki ve güçlü bir erkek ona çekici gelecektir. Çevresinde oldukça fazla hayranı vardır fakat ona yaklaşmanız için dikkatini çekmeyi başarmalı ve buna müsaade etmesini sağlamalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda onu ihmal etmemeli, daima ona olan sevginizi dile getirmelisiniz. Küçük bir çocuk gibi şımartılmaktan hoşlanacaktır. Birlikte seyahatlerden çok zevk alacaktır. Onunla birlikteyken başka bir kadına gözünüzün ucuyla bile bakmayı denememelisiniz. Özel günlerinizi kesinlikle atlamamalı ve onun için özel organizasyonlar düzenleyerek ona verdiğiniz değeri göstermelisiniz. Ayrıca hiç beklemediği anlarda ona göndereceğiniz bir buket çiçek size olan aşkının daha da artmasını sağlayacak önemli bir faktördür.

ŞİFRENİZ: Senin aşkınla besleniyor ruhum…


AKREP ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Kadınların ilgisinin her zaman yoğun olduğu bir insanla beraber olmak oldukça sabır isteyen bir konudur. Sezgisel yönü çok kuvvetlidir. Ondan hiçbir şey saklayamayacağınızı bilmelisiniz. Adeta zihninizi okur. Öfkeli bir doğaya sahip olduğu için, onu sürekli olarak idare etmeli; rahatsız olacağı tavırlar sergilememelisiniz. Bu erkeğin saygısını kazanmanız için kendinizi net bir şekilde ifade etmeli, öncelikle onun güvenini kazanabilmelisiniz. Kıskanç bir yapısı olduğu için, belli bir süre yaşamınıza belirli sınırlamalar getirebilir. O süreçte sabırlı hareket eder ve ona uyum sağlamayı başarırsanız, size baskıcı tavırlar sergilemekten vazgeçecektir. Onun merakını uyandıracak; kuşkulanmasına sebep olacak davranışlardan uzak durmalısınız. Sevginizi sözlerinizle ve ilgilinizle sürekli olarak gösterin. Onunla hiçbir zaman inatlaşmayın. Kaybeden siz olursunuz. Haksız olsa bile!!! Güzel bir sofra ve uzun gece sohbetlerinden son derece keyif alacaktır. Gece hayatından çok hoşlanan bu adama dışarıyı aratmayacak ortamlar hazırlayarak ev hayatını sevdirebilirsiniz.

ŞİFRENİZ: Sen kalbimin efendisisin…


AKREP KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Sevdiğiniz kadınla uyumu yakalamak istiyorsanız ona karşı mert olmalısınız. Ona istediği yaşama sağlamaya çalışmalı ve asla duygularıyla oynamaya kalkmamalısınız. Onun güvenini kazanmayı başarmalısınız. Üstün yanlarınızı rahatsız etmeyecek şekilde belli etmeli, emir altına girmeyeceğinizi de ilişkiye başlarken ifade etmelisiniz. Size olan ilgisini sürekli üzerinizde tutmak için onda merak uyandıracak tavırları da akıllıca sergilemelisiniz. Sevdiği erkekler gurur duymaktan hoşlanır. Zodyak’ın en kıskanç dişilerinin baskıcı tavırlarına karşı kendinizi savunmada yetersiz kalırsanız başınıza gelebilecekleri tahmin bile edemezsiniz. O her zaman "Ya hep ya hiç" diyerek hareket edecektir. Size tam anlamıyla bağlandığında bu cesur kadın sizin için her şeyi gözünü kırpmadan yapabilir tabii bunun olumlu ya da olumsuz olması tamamen sizin ona yaşattıklarınızla ilişkili olarak gelişecektir.

ŞİFRENİZ: Sen benimsin…


YAY ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Yay erkeği ile uyumlu bir beraberlik istiyorsanız; onunla arkadaş ve dost olmayı sağlamalısınız. Asık bir surata asla tahammül edemez. Onun yanında her zaman güler yüzlü, zarif ve anlayışlı olmalısınız. Onun merak duyduğu konularla ilgilenmeli ve ona verdiğiniz önem ve sevgiyi her zaman belli etmelisiniz. O, sözlerinizden çok davranışlarınıza önem verecektir. Bağımsızlığına son derece düşkündür. Ona kısıtlamalar getirmeye kalktığınızda asla hükmünüz altına girmeyecektir. Kıskançlığa tahammül gösterecek bir yapıda değildir. Ona isteklerinizi sevginizle ve her zaman makul bir ses tonuyla, doğru cümleleri seçerek yaptırabilirsiniz. Sizinle ilgili her zaman bir merakı olmalı, onun merak duygusunu sürekli yinelemelisiniz. Belli alışkanlıklarını kolay kolay değiştiremeyeceğini bilmelisiniz. Çok fazla bayan arkadaşı olacaktır ve onlarla olan samimiyetine saygı göstermenizi isteyecektir. Bu duruma tahammül etmeniz zor olsa da onunla bu sebepten dolayı asla tartışma içine girmemelisiniz. Ateş özelliklerini bir anda ortaya çıkarıp, çok yüksek sesle kırıcı tepkiler vermesine neden olursunuz.

ŞİFRENİZ: Sen benim ruh eşimsin…


YAY KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Yay kadını sadece severse fedakarlık yapacaktır. Beraber olduğu insana güvenmek ve sevgisinden emin olmak onun için çok büyük önem taşır. Fiziksel çekiciliğe önem verir. Davranışlarınızı test eder, onunla birlikte katıldığınız ortamlarda akıl oyunlarıyla tepkilerinizi kontrol eder. Ona kendinizi olduğunuzdan farklı anlatmaya kalkışırsanız sadece kendinizi kandırırsınız. Parasal konularda kendisini tenkit etmeye kalkmadan tavsiyelerde bulunmalısınız. Onun sevgilisi olmaktan önce dostu olmayı başarmalısınız. Uzun sohbetler, farklı konularda birlikte yapılan araştırmalardan hoşnutluk duyacaktır. Size tam anlamıyla açılabilmesi için onu dinleyin, söylediklerine önem verdiğinizi hissettirin. Sevginizden şüpheleneceği tavırlar sergilemekten uzak durun, bunu fark ettiği an da sizi ne kadar severse sevsin affetmeyecek ve yaşamında yer almanıza izin vermeyecektir.

ŞİFRENİZ: Sen benim hazinemsin…


OĞLAK ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Oğlak erkeğiyle uyumu sağlayabilmek için onun kararlarına uymalısınız. Onun size olan saygısının kalıcı olması için her zaman güçlü yönlerinizi ifade etmeli, alımlı ve şık olmalısınız. Aşırı makyaj ve dekolte onu rahatsız edecektir. Oğlak erkeği ailesine, gelenek göreneklerine fazlasıyla bağlı biridir. Ona bu konuda saygı göstermeli ve onun değerlerini paylaşmalısınız. Onun iş hayatıyla ilgilenin. Bu konuları sizinle konuşmaktan hoşlanacaktır. Kayıtsız kaldığınızda buna kırılacaktır. O ciddi görüntünün altında, karşıt burcu Yengeç’in özelliklerini barındırdığını unutmayın. Son derece alıngan ve duygulu biridir. Bu yönünü size göstermekten çekinecektir. Duygusallığının ona zarar vermesinden korkar. Bunu aşmasına yardımcı olacak kişi sizsiniz. Ona sevginizi, yakınlığınızı ve onu ne kadar iyi anladığınızı çok iyi ifade etmelisiniz. İş hayatını çok önemseyen Oğlak erkeği, herhangi bir şey üzerine çalışıyorsa ve siz bunu bölmeye kalkıyorsanız, birden hiddetlenecektir. Yaptığı işin bölünmesinden hiç hoşlanmaz. Fakat işini tamamladıktan sonra size zaman ayıracak ve her konuda yardımcı olmaya çalışacaktır. Olası tartışmalarda onun duygularını zedeleyecek sözlerle ona saldırmamalısınız. Böyle bir durumda size olan saygısını yitirecek ve ilişkiniz bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

ŞİFRENİZ: Senin yüreğinin saflığını seviyorum.


OĞLAK KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Oğlak kadını üstün varlıklı, dürüst, hitabeti güçlü erkeklere ilgi duyar. Dikkatli hareket etmeyi seven Oğlak kadınları oldukça şüpheci yapılarından dolayı kolay kolay güvenemezler. Zeki, nezaket sahibi ve iyi niyetli tavırlarınızla onun kalbini fethedebilirsiniz. Önemli işlerinizde ona danışmanız gururunu okşayacak ve kendini size daha yakın hissetmesini sağlayacaktır. Bunu geçekleştirdiğinizde sizin yükselmeniz için tüm benliğiyle yanınızda olacaktır. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda sizin göremediğiniz ayrıntılarla başarılı olmanız için fikirleri size yön gösterici olacaktır. Duygularını ifade etmeyi zayıflık olarak görebilir ve size açılması zaman alabilir. Bu tavrını anlayışla karşılamalı ve bu konuda onu suçlamamalı; hisleriyle mantığı arasında kaldığının bilince vararak sizin yanınızda kendini rahat hissettirecek ortamları sağlayabilmelisiniz.

ŞİFRENİZ: Seninle gurur duyuyorum.


KOVA ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Kova erkeğiyle birlikteyseniz çok yönlü olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Onun macera dolu dünyasına ayak uydurabilmelisiniz. Özgürlüğüne olan düşkünlüğü, onun bir ilişkide kısıtlamalardan hoşlanmayacağının da göstergesidir. Ona hiçbir konuda ısrarcı davranmamalısınız. Size bağlandığı anda büyük bir paniğe kapılacak ve belli bir süre sizden uzaklaşarak, kendisiyle mücadele edecektir. Böyle bir süreçte ona karşı sabırlı davranmalı ve duygularını açması, bağımsızlığını kaybetme korkusunu yenmesi için ona yardımcı olmalısınız. Ona her zaman dürüst davranmalısınız. Kızdığınız, rahatsızlık duyduğunuz her şeyi ona usulünce söylemeli, kendi kendinize alınganlıklar yaparak iç dünyanıza çekilip onun anlamasını beklememelisiniz. Çünkü bu halinize bir anlam vermeyecek ve sizi anlayamayacaktır. Sosyal çevresi oldukça kalabalık bu adama karşı kıskançlığınızı belli etmemelisiniz. Yaramaz bir çocuk gibi bunu fark ettiği anda, sırf sizi kızdırmak için, çevresinde bulunan kadınlara daha fazla ilgi gösterecektir. Onunla inatlaşmaya kalkarsanız, siz neye kızıyorsanız tam aksini yaparak sizi çileden çıkacaktır. Onun fiziksel özelliklerini övün. Kendini fazlasıyla beğendiğinden, bunu her zaman duymak onu mutlu edecektir.

ŞİFRENİZ: Sana güveniyorum!


KOVA KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Her dediğine evet diyen bir erkek ona sıkıcı gelecektir. Gururuna çok önem verir, gururunu kıracak bir söz davranışla karşılaştığında hiç düşünmeden arkasını dönüp gidecektir. İşi ve kariyeri onun için çok önemlidir. Bu alanda onu kısıtlamamalı, sadece sizinle iş hayatı arasındaki dengeyi kurmasına özen göstermesi gerektiğini uygun bir dille ifade etmelisiniz. Ona karşı her alanda cömert olmalısınız. Cimri insanlara tahammülü yoktur. Değişik yerler görmekten keşfetmekten çok hoşlanır onunla birlikte ilgi alanlarınız değişecek ve yaşamınız oldukça renkli ve hareketli bir hale gelecektir. Özel yaşamının deşifre edilmesinden hiç hoşlanmaz onunla ilgili bir sorunla karşılaştığınızda bunu kendi aranızda çözmeye çalışmalı ve kendi başınıza bilgisi olmadan yakınlarıyla ya da arkadaşlarıyla paylaşımlarda bulunmamalısınız. Özgürlük duygusunu örselemesi zaman alabilir bu kadını istemediği hiçbir şeyi zorla yaptıramayacağınızı bilmelisiniz. Hitap tarzınız ve ses tonunuz isteklerinizi yaptırmanız yönünde çok önemli bir şanstır sizler için.

ŞİFRENİZ: Seninle herşeye varım ben…


BALIK ERKEĞİNİN KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Balık erkeği için fiziksel güzellik oldukça önemlidir. Beraber olduğu kadın her zaman şık ve dikkat çekici olmalıdır. Aşkını doya doya yaşamak ister. Ona olan sevginizi her fırsatta dile getirmeli, arzu ettiği romantik ortamları hazırlamalısınız. İlginiz ondan başka bir konuya yöneldiğinde, sevilmediği hissine kapılır ve karamsar bir ruh hali içine girer. Kaprisli, erkeksi tavırlar gösteren kadınlara tahammül edemez. Onun yaşamındaki kadın son derece dişi olmalıdır. Sahip olduğu muhteşem sezgileri sayesinde sizi çok iyi çözer ve nasıl davranması gerektiğini bilir. Sizden de aynı tavrı göstermenizi bekler. Onun duygularına saygı duyduğunuzu anladığında, size kendinizi bir Tanrıça gibi hissettirecektir. Sevdiği insana tüm kalbiyle bağlanır ve her zaman dürüst davranır. İlişkisinde yalana asla yer yoktur. Yalan söylediğinizi anladığında ise bunu sizden gizleyecek ve tehlikeli bir şekilde acısını çıkaracaktır. Onun güvenini kazanmak oldukça zordur. Pek çok deneyim yaşadığından güvenini kazanmak zaman alacaktır. Bunu sağladığınızda ise hayata dair her kararını size danışarak alacaktır. Size öylesine değer verir ki; uysal tavırlarınız ve dürüstlüğünüzle, hoşlanmadığı konularda bile yanınızda olacaktır. Balık erkeği sevdiği kadının önemsediği her şeyi dikkate alır ve sizi mutlu etmek için elinden geleni fazlasıyla yapar. Böyle duygu yüklü bir insanla mutluluğu yakalamak hiç de zor değildir.

ŞİFRENİZ: Seninle aşkın getirdiği tüm serüvenleri yaşamak istiyorum.


BALIK KADININ KALBİNİN ANAHTARI:

Aşk şifreleri ile sevdiğinizin kalbini kazanın

Balık kadınıyla uyumlu bir beraberlik yaşayabilmek için ona olan sevginizi ispatlayacak her şeyi yapmalısınız. Güzel hediyeler, romantik yemekler duygularınızı ifade eden kendi yazdığınız şiirler değerli hediyeler ve göstereceğiniz anlayışla sevgisini kazabilirsiniz. Onun verdiği duygusal tepkilere aynı şekilde karşılık veren bir erkekseniz, işiniz oldukça zordur. Kendinize saygı duymasını sağlamalı zaman zamanda koruyucu tavır ve kurallarınızla size ait olduğunu ona hissettirmelisiniz. Ortada hiçbir sebep yokken sizi kıskanıp gözyaşlarına boğulabilir. İşte böyle bir durumla karşılaştığınızda soğukkanlılığınızı koruyarak onun ruhuna inebilmeli, sakinleştirerek kapıldığı gereksiz endişelerden sıyrılmasına özen göstermelisiniz. Bunu başardığınızda o size tüm kalbiyle bağlanacak ve sizi mutlu etmek için elinden geleni fazlasıyla yapacaktır.

ŞİFRENİZ: Sen benim gecemi aydınlatan yıldızımsın…

Kaynaklar: Linda Goodman - Love Signs
Joan McEvers, Marion D. March