Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

13 Haziran’da gerçekleşecek Dolunay ve etkileri

13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile inancınız güçlenecek.

Haberin Devamı

KOÇ: 13 Haziran’da Yay burunda gerçekleşecek olan Dolunay enerjisi; hayatınızın matematiğini yapmanızı, kendinizle yüzleşmenizi ve şikayet ettiğiniz konularda haklıyı haksızı birbirinden adil bir şekilde ayırmanızı sağlayacak. 18 Haziran’a kadar iş ve özel yaşamınızda kontrollü olmalı, duygularınızın aklınızın önüne geçmesine izin vermeden hareket etmelisiniz. Evli Koç’lar sizlerde eşinizle yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışabilir, eşinizin ailesi ile gerginlikler yaşayabilirsiniz.

BOĞA: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, maddi konularda sürpriz ve olumlu gelişmeleri beraberinde getirecek sizlere. İş hayatınızda otorite konumundaki kişilerle yapacağınız iş birlikleri, sizi şu anda bulunduğunuz konumdan çok daha ileri noktalara taşıyacak. Evli Boğa’lar bu dolunayın etkisi ile eşinizle birbirinize olan tutkunuz daha da artacak ve ilişkiniz küllerinden yeniden doğacak. 13-18 Haziran tarihleri arasında dikkat etmeniz gereken en önemli konu, iletişimde yaşanan gecikmeler ve kişisel eşyalarınızın art arda arıza çıkarabilecek olması. Ayrıca bu dönemde yatırım yapmaktan, kredi başvurusunda bulunmaktan uzak durmalısınız. Yaşanan gecikmeler, kaybolan evraklar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi; geçen ayın ruh ve bedeniniz üzerinde yarattığı yorgunluğu, huzursuzluğu, isteksizliği söküp atacak üzerinizden. Sahip olduğunuz, sevdiğiniz, emek verdiğiniz her şeyin önemini biliyorsunuz. Geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıklar sizleri güçlendirecek ve beklemediğiniz olumlu etkileri taşıyacak hayatınıza. Ayın 15’i ve 19’u arasında sevdiğiniz aile bireylerinin sürpriz organizasyonları ile karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmanın tadını çıkarın. Bu ay sizler için sürpriz enerjileri barındırmakta. Uğramış olduğunuz haksızlıklar, kalp kırıklıkları ve bunlara sebep olan kişilerin yaşayacakları karşısında, ilahi adaletin şaşmazlığına şahitlik edeceksiniz. Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkına varıp hayatın size sunduklarını sevgi ile kucaklayın. Sağlık problemleri yaşayan İkizler burçları, kendinize değer verin ve sporla ilgilenmeye başlayın. Gökyüzü sizi yaşamınızın her alanında güçlendirip destekliyor. Yine bu tarihler arasında işinizle ilgili konularda gizliliğe önem verin ve her doğruyu her yerde söylemeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile inancınız güçlenecek. Haklı olduğunuz konularda hakkınızı alacak, maddi ve manevi kazançlı çıkacaksınız. Bu süre içinde evli Yengeç’ler, eşinizin size karşı tutum ve davranışlarının arkasında farklı manalar aramayın. Bu durum ona ve ilişkinize haksızlık etmeniz demek olacaktır. İlişkinizi kuşku ve kuruntularınıza kurban etmek yerine güçlendirip güzelleştirmek için mücadele etmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç’ler sizler de bu dönemde tanıdığınız insanlara dikkatli davranın. Hızla başlayan ve hızla biten ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni ve sağlıklı bir ilişkiye başlamak için acele etmemelisiniz. Devam eden Merkür retrosu ve Dolunay enerjisi ile arkadaşlarınız ile ilişkileriniz çok daha iyi bir hal alacak. Sizler özel yaşamınızda da onların aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. Finansal konularda şans sizden yana.

Haberin Devamı

ASLAN: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile evli Aslan’lar, eşten gelecek olumlu haberler yaşanan maddi sıkıntılar ve buna bağlı sorunların tamamen ortadan kalkmasını sağlayacak. Bekar Aslan’lar bu enerji ile aşk hayatınızda sürprizler yaşanabilir. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. 18 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Uzun seyahat ve yolculuklarda deniz seyahatlerinden uzak durmalısınız.

BAŞAK: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızda gereğinden fazla hassasiyet gösterebilirsiniz. Buna bağlı duygusal tepkilerinizi sert bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmak için iç dünyanıza yönelin. Yapmak istediklerinizle mevcut durumu mantık çerçevesinde ele alarak, hareket etmek olmalı. Ayrıca finansal yatırımlar, kredi başvuruları gibi konularda ay boyunca beklemede kalmalısınız. Bir sonraki ayda daha iyi şartlar kendiliğinden oluşmaya başlayacaktır. Sağlık problemleri olan Başak’lar, bu dönem bedeninize gereken önemi gösterirseniz olumlu sonuçlar alacaksınız. İş hayatınızda ise yetenekleriniz kazanca dönüyor. Siz yeter ki olmanız gereken yeri belirleyin ve kendinize güvenin. Finansal konuların fazlası ile önem kazandığı bu dönemde, alım-satımlar ve ödemelerle ilgili dikkatli olmalısınız. Yapabileceğinizden fazlasının altına girmeyin. Özel hayatınızda da eş ya da sevgilinizle aranızda yaşananları kimseyle paylaşmayın. Kendi aranızdaki özel paylaşımlar konusunda da hassas olmalısınız. Yine bu süre içinde Merkür etkisi ile evinizin su tesisatında yaşanacak problemler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kişisel bakımınızla ilgili konulara yönelmeniz, olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili bu tarihlerde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Terazi’ler; sizler de bu dönemde gerçekleşen sınavlarınızda zorlanabilir, bildiğinizden emin olduğunuz konularda tereddüt ederek başarınızı gölgeleyebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan vergi sigorta pirimi gibi ödemeler gün yüzüne çıkabilir. Ödemelerinizi kontrol edin ve kesinlikle başınıza geleni kabullenir tarzda hareket etmeyin. Haklarınızı korumalı, sorumluluğu tek başınıza yüklenmeden hareket etmelisiniz. Özellikle bu tarihler arasında hesapta olmayan harcamalarla karşılaşabilir, birden fazla elektronik eşyanızın arızalanması ile buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Yine bu tarihler arasında otomobilinizle ilgili konularda sorunlar yaşanabilir. Ayın 16 18 ve 19 da kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. İnternet üzerinden alışveriş yapmaya düşkünseniz bu tarihleri fazlası ile önemsemeniz yararınıza olacaktır. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle, var olan şartlarınızı hızlı iyileştirerek enerjisi yüksek bir döneme gireceksiniz.

Haberin Devamı

AKREP: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile popülariteniz fazlası ile artıyor. Eğitim hayatında burs, başarılı sınav sonuçları ya da yarım kalmış önemli bir iş projesi karşınıza çıkabilir. Bekar Akrep’ler özel yaşamınızda yeni bir ilişkiye başladıysanız bugünlerde başkalarının etkisi altında kalarak, doğru kararlar veremeyebilirsiniz. Çocuk sahibi Akrep’ler onların iş, özel ve eğitim hayatları ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz. 18 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında gerek iş gerekse özel yaşamınızda arkadaşlarınıza borç vermekten ve kefil olmaktan uzak durun. Yerine getirilmeyecek sözler yüzünden finansal yükümlülüklerin altına girebilir, maddi anlamda ciddi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yine bu dönemde uzun seyahatlerde problemler, iptaller, kişisel eşyalarınızın kaybolması söz konusu olabilir.

YAY: 13 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sinirleriniz gerilebilir. Kendinizi her şeye çatacak yer arayan bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. İş ve aşk hayatınızda duygusal geçişlerinizi dengeleyemezseniz tartışmaların boyutu artabilir. Size değer veren insanların tahammül sınırlarını aşacak davranışlar sergileyebilirsiniz. Dolunay enerjisini meditasyon yaparak, kendi iç dünyanıza yönelerek değerlendirmek elinizde. İnsan yeryüzündeki iradesi en güçlü varlık olduğuna göre bu yönünüzü geliştirmeli ve ikili ilişkilerinizde yıkıcı değil, yapıcı bir tutum içinde olmalısınız. 18 Haziran-28 Haziran tarihleri arasında geçmişte yaşadığınız ilişkiler, arkadaşlıklar, borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir. Kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek, yanlış kararlar alabilirsiniz. Hasıraltı edilen her şey bir gün gün yüzüne çıkar. Bu dönemde sorunlardan kaçmak yerine, üzerine gitmeli ve aklınızı bu yönde kullanmalısınız.

OĞLAK: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile finansal konularda şansınız yaver gidecek. Bilgisayar ve otomobilinizle ile ilgili sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız genel bir bakım yaptırmak akıllıca olacaktır. Ayrıca sigorta, vergi ya da gözden kaçan kredi ödemeleri gibi konularda problemler yaşanabilir. 17, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde öz güveniniz yükselecek. İşinize dört elle sarılmanın, mücadele etmenin mükafatını maddi ve manevi anlamda almaya başlayacaksınız.

KOVA: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yöneticileriniz, mesai arkadaşlarınız ya da çalışanlarınız hata yapmanıza sebep olabilirler Dikkatli olun ve işinizin kontrolünü başkalarına bırakmayın. Yine Dolunay enerjisi ile resmi kurumlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir hukuk davası, vergiler, ödemeler, sizin dışınızda yaşanan aksaklıklardan dolayı sizler zarar verebilir. Kişisel eşyalarınızla ilgili güvenliğinize dikkat etmelisiniz. Sizin için maddi ya da manevi değeri olan bir şeyinizi kaybedebilirsiniz.

BALIK: 13 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay enerjisi ve Merkür retrosu, yolculuklarda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gecikmeler, kayıp ya da hırsızlıklar söz konusu olabilir. Evraklarınızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Her şeyinizi iki kere kontrol etmek, olası pek çok sorunun önüne geçebilir. Bu dönemde iş hayatınızda dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak gerginlikler sizi de etkileyebilir. Dikkatli davranın ve sizi birebir ilgilendirmeyen konularda kimsenin savunuculuğuna soyunmayın, zararlı çıkan siz olabilirsiniz. Olası bir tartışmada güvendiğiniz insanlar sizi yarı yolda bırakabilir ve buna bağlı olarak beklenmedik bitişler yaşayabilirsiniz. Uzun süre işsiz kalabilirsiniz, dikkatli ve sağ duyulu davranın. Yine bu dönemde eve ait konular; su tesisatında yaşanacak problemler, tadilat gibi konular da zamanınızı alabilir.