Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

10 Aralık'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve burçlara etkileri

10 Aralık'ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ve burçlara etkilerini merak ediyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun!

Haberin Devamı

KOÇ: 10 Aralık’ta gerçekleşecek Ay tutulması ile işle ilgili konular ciddiyet kazanacak. Sorumluluklarınızın baskısı ile karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir değişiklik söz konusu olabilir. Zorlayıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda mücadele sizleri bekliyor. Geçmişte yaşadığınız çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı, size getirecekleri kayıpları düşünerek hareket etmelisiniz.

BOĞA: 10 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile maddi olarak güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Birikimlerinizi doğru değerlendirmeli, ev ve iş yeri alarak, mülke yatırımlar yapıp karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Maddi olarak emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almaya başlayacağınız bu süreçte etrafınızda birikecek sahte dostlara da dikkat etmelisiniz. Yeni yıldan önce işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalısınız. Maddi gelirlerinizi, mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise ilişkinize sahip çıkmanız ve muhteşem duyarlılığınız sayesinde, yıkılmaz bir kalenin içinde mutluluğunuzu pekiştireceksiniz

Haberin Devamı

İKİZLER: 10 Aralık günü burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması ile ruhsal olarak yenileniyor ve oldukça parlak bir döneme merhaba diyorsunuz. Arkadaşlarınız aracılığıyla hayatınıza rehberlik edecek ve sizi doğru bir şekilde yönlendirecek önemli bir insanla tanışabilir, kısa süre içinde birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda fikir ayrılığı yaşayacağınız insanlarla tartışmak yerine, fikirlerinizi kabul ettirmeye yönelik iyi niyetli davranışlar sergilemeniz faydanıza olacaktır. Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız, bu çok olumlu olabileceği gibi büyük kayıpları da beraberinde getirebilir. Enerji riskli bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz, ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ:10 Aralık’ta gerçekleşecek Ay tutulması ile iç dünyanıza çekilerek ruhsal olarak kendinizi dinlendirme ihtiyacı hissedeceksiniz. Yaşadıklarınızın genel bir değerlendirmesini yaparak tüm ilişkilerinizi bir dengeye oturtacak ve öncelik sıralamanızı belirleyeceksiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: 10 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile arkadaşlıklarınız ve soysal ilişkileriniz hareketlenecek. Yeni insanlarla tanışabilir, oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz, ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. 20 Aralıkt’a Tanrıça Venüs’ün karşıt burcunuz Kova burcunda seyrine başlayıp ilişkileri temsil eden evinizi ziyaret etmesiyle birlikte, uzun süredir devam eden fakat bir sonuca bağlayamadığınız ilişkiniz resmileşebilir. İlişkide problemler yaşıyorsanız, kalıcı çözümler üretebilir ve ilişkinizi çok keyifli bir noktaya taşıyabilirsiniz. Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir süreçtesiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: 10 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, işinizle ilgili yaşanacak olumlu gelişmelerin kariyeriniz üzerinde önemli etkilerine işaret ediyor. Görevlerinizi hakkıyla yerine getirin ve maddi kaygılarla sorumluluklarınızı ihmal etmeden ilerleyin. Yepyeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Ay sonuna doğru maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden kuvvetlenmenin verdiği cesaretle riskli yatırımlara yönelebilirsiniz. Emin olmadığınız ve araştırıma yapmadığınız yatırımlar, kayıplar ve yasal sıkıntıları beraberinde getirebilir. Aile ilişkileriniz yeniden yapılanıyor, dargınlıklar ve yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: 10 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla birlikte, iletişim ve öğrenme konusunda son derece aktif olacaksınız. İlgi duyduğunuz alanlarda başarılı sonuçlar alabilecek, eğitim programlarına katılarak kendinizi geliştirebileceksiniz. İş hayatınıza gelince, iş değişikliği yapmayı planlıyorsanız beklemede kalın. Maddi konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir. Bulunduğunuz konumu sağlamlaştırmaya çalışmak, sizin için en doğru karar olacaktır. Yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalar ve buna bağlı suçlamalar söz konusu olabilir. Söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun ve gereksiz alınganlıkların huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin.

AKREP: 10 Aralık’ta İkizler burcunda geçekleşecek Ay tutulması ile birlikte maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanacak. Özellikle eş ya da ortaklaşa işlerinizin olduğu alanlarda gerçekleşecek gelir düzeyindeki artış, sizleri bir hayli memnun edecek. Sosyal yaşamınız oldukça önem kazanıyor, arkadaş ziyaretleri ve yaş günü partilerinin vazgeçilmez ismi olacaksınız. Yakın akrabalarınızın sizi test eden tavırları öfkenizi uyandırabilir. Yaptıkları iyi niyetli bile olsa, özel yaşamınızda olan biten her şeyi öğrenme merakları var. Kırıcı olmadan uyarılarda bulunmanız yerinde olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda hemfikir olunarak yapacağınız uygulamalar, hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda huzurlu ve keyifli bir süreç sizleri karşılıyor. Huzurunuzu kaçıran ve size rahatsızlık veren insanlar sizin müdahaleniz olmadan yaşamınızdan çıkıp gidecekler.

YAY: 10 Aralık’ta gerçekleşecek İkizler burcundaki Ay tutulması ile birlikte ilişkileriniz güçleniyor ve var olan problemlerinizi çözüme kavuşturmaya başlıyorsunuz. İşinizde dayatmalarla mücadele ederek üstün geleceğiniz bir süreçtesiniz. Kendi fikirlerinizi geliştirerek mesleğinizde önemli işlerin altına imza atabileceğiniz bu şanslı dönemi, duygularınızı bir tarafa bırakarak tamamen aklınızla değerlendirmelisiniz. Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz, birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Belki de farklı özelliklerini öğrenerek ilişkiyi daha ileriye götürmekten vazgeçebilirsiniz.

OĞLAK: 10 Aralık’ta gerçekleşecek İkizler burcunda ki Ay tutulması ile birlikte iş hayatınızda yorucu ve yoğun bir dönem sizleri bekliyor. Gün içinde birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Zamanı iyi değerlendirmeli ve tüm becerinizi ortaya koymalısınız. Gösterdiğiniz çabanın karşılığını alacaksınız ve aylardır devam eden maddi sıkıntılarınızın üstesinden gelebileceksiniz. 24 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile özel yaşamınızda huzurunuzu kaçırmak isteyenlerin seviyesiz davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Güçlü bir şekilde eşinizin desteğini de alarak, yapılan ve söylenen hiçbir şeyin ilişkinizi zedelemeyi başaramayacağını bu gibi insanlara hissettirdiğiniz takdirde, bir daha sizinle ve ailenizle uğraşamayacaklarını göreceksiniz.

KOVA: 10 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile ilişkilerinizi etkileyecek, sıkıntılı ve bir dargın bir barışık devam eden ilişki içindeyseniz, buna bir son vererek yolunuza tek başınıza devam kararı alabilirsiniz. Birbiriyle uyum içinde olan fakat dışardan gelen engeller yüzünden sıkıntılar yaşayan çiftlerse sevgileri ve Ay’ın olumlu enerjileri ile her şeyin üstesinden gelecek ve huzuru yakalayabilecekler. Fiziksel çekiciliğiniz ve enerjiniz bir hayli yükselecek. İş hayatınızı ilgilendiren sorunlu alanlarda yapıcı davranışlarınız ve uyumlu olmanız sayesinde istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanları elde edebileceksiniz. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak, insan ilişkilerinizde sezgilerinizin rehberliğine güvenin. 24 Aralık’a kadar olan süreçte uzun seyahatlerden kaçınmanızda fayda var. Birçok aksilik ve iptaller söz konusu olabilir.

BALIK: 10 Aralık’ta gerçekleşecek İkizler burcundaki Ay tutulması ile yaşamınızın her alanında keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. Özel beraberliğiniz sorunsuz bir şekilde ilerleyecek. Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir, farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Balık burcu mensupları 20 Aralık ile birlikte Venüs’ün Kova burcundaki seyrine başlamasıyla sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için bu ay hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller, başkalarının ön plana geçme isteği ve size karşı yapılan haksızlıklar, 24 Aralık’ta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile son buluyor. Emek ve sabrınızın karşılığını alacaksınız.

Not: Her tutulmanın etkisi 6 ila 12 ay etkili olacaktır.

Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun…