Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Koskoca TVKOLOG’um, yine de şaşkınım!

Siz sıradan halkımızı bu aralar çok zeki, espritüel ve yaratıcı diye iyice havaya da soktular.

Haberin Devamı

Bugünlerde kafası karışmayan, ezberi bozulmayan ve hangi ara alışkanlıklarımıza dönüştüğünü fark etmediğimiz tüketici yaşam pratiklerini sorgulamayan azdır herhalde. İnanır mısınız ben de koskoca TVKOLOG olarak aynı durumdayım!

Henüz haberlerde hiç haber olmamasına alışamamak, kabullenememek gibi bir bünyem de var üstelik. Yani neredeyse ben bile mağdurum. Ben böyleysem sizleri düşünemiyorum.

Siz sıradan halkımızı bu aralar çok zeki, espritüel ve yaratıcı diye iyice havaya da soktular. Hoşunuza gitti, hemen inandınız tabii! Tamam artık beni de beğenmezsiniz ama ben ne yapacağımı biliyorum. Sanki her şey normalmiş gibi dizileri yazacağım.

Ay yok acımam vallahi, ne gördüysem onu yazarım. Bitti, konu kapanmıştır. Mevzu yeni Hürrem şokudur. Bu şoka girene de çıkana da aşk olsun! Yüzünüze söylüyorum yekten, hepiniz televizyon çocuğusunuz!

Haberin Devamı

Konumum gereği uzun uzun irdeleyeceğim. Değinip de geçilecek konu değil ebette. Katmanları kat kat, boyutları derin, çerçevesi geniş, etkileri büyük ve uluslararası bağlantıları olan devasa bir krizden bahsediyorum burada.

DİKKAT! Olay iç mihraklar ve dış mihraklar tarafından örgütlenerek ve fişteklenerek hazırlanmıştır. Meryem Uzerli bilerek ve kasten çok güzel bir kadın olmuştur. Aynı hain, fesat ve kalleş plan gereği rolüne yakışmıştır. Halkın ve dizinin yayına girdiği ülkelerin seyircisini bilerek büyülemiştir. İsteyerek başarılı olmuştur. Bilinçli olarak kaşı keman, kirpikleri oktur ve izleyicinin yeşil gözlerinden muhabbet kapmasına mahal vermiştir. Bir bakış bakmıştır, kitlelerin kalbini yakmıştır ve insanları bahçesinde gülü, kapısında kölesi olmaya razı etmiştir. Allah bilir seramikleri çizmiş, kaldırım taşlarını eskitmiş, terli terli su bile içmiştir.

DİKKAT! Durumu fırsat bilenler de Meryem kadar suçludur. Bu halk bunun hesabını sormaz mı? Meryem’in iç ve dış mihrakların dolduruşuna geldiğini gören Vahide Gördüm duruma el koymuş ve haklı olarak hemen saraya kurulmuştur. ‘Adını Feriha Koydum’un bodrum katından saraya terfi etmek her kula nasip olmaz! Gündelikçilikten sultanlığa geçince yakıştırmayanlar, çekemeyenler, haddini aşıp iftira edenler azıttıkça azıtmıştır. Ama nafile! Gerekirse diziye eli sopalı adamlar yollanacak, çatlak sesler susturulacaktır. Kuzu kuzu, ya da eşek gibi veya penguen gibi Vahide diziye yakıştırılacaktır. Vahide, Meryem’den daha güzeldir, daha gençtir, daha endamlıdır, daha yeşil gözlüdür, daha kızıldır, daha Hürrem’dir. En önemlisi daha mağdurdur! Yıllarca kapıcılık yapmış ve gık dememiştir.

Haberin Devamı

Bakın koskoca TVKOLOG olarak hiç utanmam, konuyu uzattıkça uzatırım. Kapı kapı, meydan meydan, sokak sokak gezerim ve sizi güzellikle (sopa, cop, gaz, tazyikli su, mermi vs) ikna ederim. Bakın yemin ederim, yaparım. Şimdi hep beraber benimle şarkı söyleyin istekli istekli… Beraber gördük mü Vahide Gördüm’ü, beraber yürüdük mü…

Şu arkadaki şarkıyı isteksiz söylüyor galiba, alın onu içeri.

NOT: Öldürülen masum çocuklarımızın serbest bırakılan anlı şanlı polisini haber yapmayan televizyonları yazmak zorunda değilim. Bana bakın vallahi öldürmekle kalınmaz, ölünüze itinayla su sıkılır, acınızı anlayamaz hale getirilirsiniz.

Susun diyorsam susun! Şimdi şarkı söyleyin istekli istekli!