Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş
Şenay Tanrıvermiş

Bu hafta TV’de dumura uğratanlar

Yalan Dünya’nın yeni tiplemesi Kapıcı Görkem Efendi elinde lattesiyle servise çıkınca seyirci seviyeli bir dumura uğradı.

Haberin Devamı

Yemek yarışmasında 3 katlı pasta yapmak isterken 2 katlı pastayı zar zor yetiştiren 45 yaşlarındaki yarışmacı ağladı. Ama asıl dumur Burcu Esmersoy kısa boylu kadının yanına ağlayan anaokulu çocuğuna eğilir gibi yanaşınca yaşandı. Kadının göz hizasına eğilip ‘Ne oldu, üzülme ama bunu kimse fark etmez kiiiiii, hadi bakalım.’ filan gibi sözler fısıldayarak durumu 0-6 yaş seviyesine kilitledi ve yemek programı artık acıklı bir hal alınca dramdan dumurlara uğrayan seyirci gözyaşları içinde pasta tarifinin malzemelerini yazamadı.

Karagüllerin Narin’i 1.468.328. kere ‘Ya Ebru duyarsa ben ne yaparım, ben ne yaparım?’ deyince kendi rekorunu kendi kırarak ve dumurları dumurlara katarak seyircisini bir üst kategoriye taşıdı. Dumurlanan pek çok seyirci dizi bittiğinde ‘Ya Ebru duyarsa, ya Ebru duyarsa.’ şeklinde panik atak geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yalan Dünya’nın yeni tiplemesi Kapıcı Görkem Efendi elinde lattesiyle servise çıkınca seyirci seviyeli bir dumura uğradı.

Dünya dumur olimpiyatlarında ulaşılması imkansız rekorları üst üste kıran Bu Tarz Benim yarışmasında bunca yıllık moda program eğitiminden sonra opak çorapla tüvit kumaş kombinlenince Nurella’ nın tansiyonu 21/18’e çıktı. Tarzsız yarışmacı; jüri, sunucu ve rakipleri tarafından itilip kakılıp dövülse de artık dumurun doruklarından inmek imkansızdı.

Adı Ütopya olan bir yarışmanın kocaman bir ahırda geçmesi hayal kırıklığı yarattı, ancak ahır da para ve karın tokluğu gibi sıkıntıların olması yarışmanın adının yanlış konulduğu yönündeki şüpheleri iyice arttırdı. Bu sırada panik yapan bazı seyirciler camdan atlayarak dumura düştüler.

Urfalıyam Ezelden dizisinde dizilerin stabil babaannesi Meral Çetinkaya üç ayrı şiveyi aynı replikte kullanarak seyirciyi dumura doyurdu. Kimi zaman Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ den kalma Ege ağzı, biraz Urfa şivesi arada da İstanbullu olunca epeyi bir seyircinin devreleri yandı, dumurlar bile kül oldu.

Medcezir’ de her şeyi yanlış anlayan Yaman’a yine doğru dürüst kimse hiçbir şeyi anlatmayınca ve tabii Yaman yine gurur yapınca seyirci ‘İmdat yeteeeeeerrrr!’ diyerek dumurlandı.

Haberin Devamı

Nilgün Belgün’ün bilinçli olarak attığı yersiz kahkahalar en son kendi kendisini dumura uğrattı. Sanatçının hayatı ti’ ye alırken zincirleme kahkaha sırasında kendisiyle aşırı barışık olmayı abartınca aniden Saba Tümer olduğunu zannetmeye başladığı teşhis edildi. Seyirciler ise Nilgün Belgün’ ün kendisini televizyonda Saba Tümer zannederek izlediğini duyunca ayrıca dumura uğradılar. Saba Tümer ise sabahları değil çoğunlukla prime time'da kahkaha attığını açıkladı. Durum açıklığa kavuşamadı.

Benim Adım Gültepe, Gülümser sevişince bitti. Sonra tekrar başladı. Daha sonra başladığı yerden devam etmeyip 2 hafta ara verdi. Seyircisi tarafından bir türlü bulunamayan dizi başka günde ekranda yakalandı. Dizi daha sonra saatini değiştirdi. Değişen gün ve saat ertelenince Gülümser elini kana bulayıp sevgilisini öldürdü. Bu şekilde bitmeden bitti süsü verilen dizinin seyircisinden kaçarak kendi kendine oynadığı fikri giderek güçlendiğinden dumurdan dumura yorulan seyirci dumurlara geldiğini de unuttu.

Haberin Devamı

En son haberlerde uzun bir Cumhurbaşkanı, Hababam Sınıfı’ nda Mahmut Hoca rolünü Esenler’ de canlandırarak vatandaşı sigara içerken yakaladı. E tabii haliyle memleketin dağ başını dumur aldı, zappinglenmiyor bu arkadaşlar, tralalalalalalaaaaaaaaaaa…