Selahattin Dönmez
Selahattin Dönmez
Selahattin Dönmez

“Yeni Bir Hayat” Star TV ekranlarında!

Yarışmacıların tek bir amacı var; zayıflamak!

Haberin Devamı

Ebru Akel’in sunumuyla “Yeni Bir Hayat” yarışması artık Türkiye’de. Yarışmacıların tek bir amacı var; zayıflamak! “Yeni Bir Hayat” 24 Mart’ta Star'da başladı!

Kiloları yüzünden hayatlarını normal seyrinde yaşamayı bırakmış 7 kadın ve 7 erkek... İradelerinin kontrolünü ele alarak hayatlarında bir devrime imza atacaklar. Onlar, hayatlarının en büyük mücadelesini Türkiye’nin gözü önünde yaşarken, herkese değişim cesareti verecek, ilham kaynağı olacaklar... Star ekranlarından yansıyacak yeni yaşamlarında, Türkiye’nin en sert iki spor eğitmeniyle limitlerini zorlarken, doğru seçimler yapmayı öğrenecekler. Dört ay boyunca, Spor Eğitmenleri Ufuk Sönmez ve Figen Yorgancıoğlu, Diyetisyen Selahattin Dönmez, Psikyatrist Özkan Pektaş ve sağlık görevlilerinden oluşan uzman takımın gözetimi altında olacaklar.

Pazartesiden cumartesiye haftada altı gün Star ekranlarında yayınlanacak Yeni Bir Hayat’ta, her cumartesi tartıda gerçekler ortaya çıkacak ve en az kilo veren takım kendi içinden bir kişiyi eleyecek. Yarışmacılar, zorlu ve büyük değişimlerini Türkiye’nin gözü önünde yaşarken, kazanan yarışmacı, 250 bin liralık büyük ödülün de sahibi olacak.

“Yeni Bir Hayat ”  yarışmacıları

Hakan Aktürk, Macit Oğuzata, Deniz Güleryüz, Gözde Gemalmaz, Halil İbrahim Güz, Fatih Dikmen, Fulya Afacan, Sedef Şengül, Ömer Hafızoğlu, Ayhan Arslan, Semra Tıktık, Elif Ekşi, Kevser Göbekli, Mert  Ali Silahyürekli

www.startv.com.tr