Yılın heyecanı aile buluşmalarıydı

2018 yılının 23 Nisan’ında başladığımız “LC Waikiki Aile Buluşmaları” projesiyle Türkiye’nin 12 farklı şehrinde 12 uzmanımızın katılımıyla ailelerle buluştuk.

Haberin Devamı

Hürriyet Kitap’tan çıkan 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi’miz yayımlandığı günden bu yana öylesine güzel bir ilgiyle karşılandı ki, çocuklarının iyi ve mutlu bir şekilde büyümesini isteyen anne babalara olan inancımız katlanarak arttı. Bir çiftin bebek yapmaya karar vermesinden o bebek altı yaşını bitirinceye dek geçen süredeki çocuk eğitimini içeren kitabımızda 12 uzmanın çocuk ve aile eğitimiyle ilgili görüşleri yer aldı. Bu kitap, pek çok çevrede heyecan yarattı. “Aile Buluşmaları” projemiz de işte bu heyecanla, bu kitabın odağında başladı.

Yılın heyecanı aile buluşmalarıydı

Türkiye’nin öncü markalarından LC Waikiki, yalnızca tüketicilerine ürünler sunmuyor, aynı zamanda giysi testleri yaparak güvenliği ve sağlığı önemsiyor, tüketicilerinin duygularını, tepkilerini ve isteklerini de dikkate alıyor. İşte bu nedenle 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi’mizi ailelerle buluşturmak için bir gün bizi aradılar. Ne yapabileceğimizi sorduklarında “Aile Buluşmaları” yapabileceğimizi söyledik. İşte bu eşsiz projenin temelleri böyle atıldı.

Haberin Devamı

Yılın heyecanı aile buluşmalarıydı

TÜRKİYE’DE İLK

2018 yılının 23 Nisan’ında başladığımız “LC Waikiki Aile Buluşmaları” projesiyle Türkiye’nin 12 farklı şehrinde 12 uzmanımızın katılımıyla ailelerle buluştuk. Bir kitabın odağında gerçekleşen ve Türkiye’de ilk kez gerçekleşen buluşmalarımızda neler konuşmadık ki? Ninnilerden ek gıda hazırlanmasına, çocukların teknoloji bağımlılığından ergenlik sorunlarına, giysi testlerinden anne baba tutumlarına, anne ve bebek bağlanmasından etkili iletişim yollarına kadar pek çok konu masaya yatırdık. 23 Nisan 2018’deki ilk buluşmamıza değerli balet Tan Sağtürk ile “Çocuklar için sanat” konusunu konuşarak başlamıştık. Daha sonra Antalya, İzmir, Gaziantep, Kars, Trabzon, Ankara, Mardin, Denizli, Eskişehir, Adana ve Nevşehir’de anne babalarla buluştuk. Söyleşilerimize ilgi çok büyük oldu. Anne babalar merak ettiklerini sordu, bizler yanıtlamaya çalıştık. Uzmanlarımız her isteği, her soruyu dikkatle dinledi, çözümler üretmeye çalıştı. Söyleşilerde bizimle olan uzmanlarımız Prof. Dr. Özgür Öner, Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan, Prof. Dr. Yıldız Dilek Ertürk, Dr. Ender Saraç, Dr. Şirin Seçkin, Diyetisyen Zeynep Köse Çapay, Uzman Psikolog Ramazan Şimşek, Cinsel Eğitim Uzmanı Dolunay Kadıoğlu, Psikolog Serap Duygulu ve Sanatçı Tan Sağtürk’e ne kadar teşekkür etsek az. Söyleşiler bitince dinleyicilere 200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi’mizi imzalı olarak hediye ettik. Katılımcılarla fotoğraflar çektirdik, gönül bağı kurduk. Çok çok güzel buluşmalardı. Bu buluşmalarda büyük emeği geçen hem LC Waikiki ekibine hem de Hürriyet Gazetesi ekibine teşekkürü borç biliyoruz. Aileler yararına, gönülle, sevgiyle yapılan buluşmalardı ve duyurduğumuz gibi 12 durak sonrasında da sona erdi. Dileriz tekrar buluşuruz.

Yazarın Tüm Yazıları

DİĞER YAZARLARIMIZ

TÜM YAZARLARIMIZ