Nuray Kentli Caner
Nuray Kentli Caner
Nuray Kentli Caner

Yaz sonu uygun fiyatlı tatil fikirleri

Eylül ve Ekim için hem uygun fiyatlı (düşük sezon) hem de çok keyifli bir seyahat planı yapabilirsiniz. Vakit ve nakit durumuna göre uzun hafta sonu ile 9 gün arasında değişen alternatifler neler olabilir?

Haberin Devamı

Yaz bitti diye üzülenlerdenseniz size iyi bir haberim var! Aslında sonbahar tatil yapmak için her açıdan en ideal mevsim. Hem şehir hem de deniz tatili için en ideal ay Eylül ve hatta yerine göre Ekim ortası. Sıcakta ne şehir gezmek ne de kumsalda olmak akıllıca değil. Malum denizler geç ısınıp geç soğur. Ilık denizden çıkıp güneşin rahatsız etmediği kumlarda gölge aramadan keyif yapabilir, uzun kışa dayanacak kalıcı bir bronzluk, yeterli enerji ve D vitamini depolayabilirsiniz; tabi okulda çocuğu olanlar için bu konuda yapacak fazla bir şey yok. Eğer şansınız varsa Ağustos’un sonuna yaklaştığımız şu günlerde Eylül ve Ekim için hem uygun fiyatlı (düşük sezon) hem de çok keyifli bir seyahat planı yapabilirsiniz. Vakit ve nakit durumuna göre uzun hafta sonu ile 9 gün arasında değişen alternatifler neler olabilir?

Haberin Devamı

• Kişi başı 349 TL’den başlayan fiyatlarla mavi yolculuğa çıkabilirsiniz.

• 300-500 euro arasında değişen fiyatlarla Avrupa’da birçok şehri gezebilirsiniz. Benim favorilerim İspanya ve İtalya.

• Bodrum, Kaş, Çeşme gibi destinasyonlar için 60 TL’den başlayan uçak bileti fiyatlarıyla ve kişi başı 50 TL’den başlayan konaklama alternatifleri ile harika bir deniz tatili yapabilirsiniz.

Yurt dışı için hazır tur programlarına katılmak kolay ve risksiz gelebilir ama eğer emekli değilseniz yorgun argın çıktığınız tatilden daha yorgun dönme ihtimaliniz çok yüksek. Tabi bir seferde tüm kültürel ve tarihi yerleri görmek zorundayım diyorsanız o ayrı. En güzeli kendi planınızı yapmak ve turlardaki mecburiyetlerle uğraşmamak. Nereye bakacağınızı bilirseniz, sandığınızdan çok daha kolay ve hızlı bir şekilde size özel tatilinizi uygun fiyata planlayabilirsiniz.

Gideceğiniz destinasyona en ucuza hangi havayolu uçuyor, bulmak için tıklayın!

Mavi yolculuk alternatifleri için tıklayın!

Avrupa’da uygun fiyatlarla konaklamak için tıklayın!