Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay bizi nasıl etkileyecek?

Yeni Ay’ın bazı negatif enerjileri devrede olacak.

Haberin Devamı

Bu hafta hepimiz için gelgitli bir hafta olabilir. Bu hafta meydana gelecek Yeni Ay +/- 15 günlük süreçte, her şeyi enine boyuna ele almamız gereken konularda iç sesimize kulak vermemiz gerektiğine işaret ediyor. Özellikle krize açık konularda ön hazırlık yapmamız ve buna göre pozisyon almamız yararlı olacaktır. Bir taraftan da şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaların beğeni toplaması, uzun vadeli hedeflere kanalize olmamız, öz güvenimizin artması, enerjimizin daha da yükselmesi ve üst düzey kişilerle daha güçlü ilişkiler kurmamız söz konusu olabilir. Bu gelişen ilişkilerle birlikte biz de yükselebilir, bilgilerimizi tazeleyebilir ve yeni kuşaklara bu bilgileri aktarabilme şansı yakalayabiliriz.

YENİ AY’IN BAZI NEGATİF ENERJİLERİ DE DEVREDE OLACAK

Bu süreçte özellikle ruhsal karmaşalar yaşayabiliriz. Depresif ruh haliyle birlikte; olmadık düşünceler, kurgular, şüphecilik, karamsarlık, beklentilerin boşa çıkması, ilişkilerin sonlanması gibi olumsuz başlıklar da gündeme gelebilir. Tartışmalı ortamlarda bulunduğumuzda ise sakin kalmaya çalışmalı ve mevcut sorunlara çözüm odaklı yaklaşmalıyız.

Haberin Devamı

BU TUTULMA, ENDİŞE, ÖFKE YA DA ÇARESİZLİK GİBİ DUYGULARIMIZI TETİKLEYEBİLİR

Eylül ayında meydana gelen Güneş Tutulması öncesi gerçekleşen bu son Yeni Ay tutulması, bizi özellikle yarım kalan işlerin tamamlanması yönünde epey yorabilir. Bu süre zarfında üzerine yeterince düşülmemiş ya da zamanında bitirilmemiş işlerle meşgul olmamız gerekebilir. Bu tutulma, bizde endişe, öfke ya da çaresizlik gibi duyguları tetikleyebilir. Fakat Yeni Ay'ın Satürn'le olumlu açısı; bu tip zorlukları ve olasılıkları bertaraf edecek ön hazırlığın yapılmasına ya da çözüme yaklaştıracak noktaları belirlemeye yardımcı olabilir. Sonuç olarak her iki yönden bizi etkisi altına alacak olan bu tutulma aynı zamanda bizi büyütecek ve geliştirecek.

YENİ MACERALARA YÖNELİYORUZ. EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ!

Bu hafta Venüs ve Uranüs, Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı sayesinde ise, üzerimize düşen işleri hakkıyla yerine getiriyoruz. Zorlu görevleri tamamlıyor ve yükselme şansı buluyoruz. Böylelikle etrafımızın ilgisini, beğenisini ve takdirini kazanıyoruz. Yeni maceralara atılmak, günün sıradanlığından sıyrılmak istiyoruz. Yeni ilgi alanları, yeni sosyal çevreler, yeni randevular ya da flörtler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Kendimizi daha bağımsız ve özgür hissetme isteğimiz artıyor. Parasal konularda ise yeni sürpriz gelişmeler, ek gelir fırsatları ön plana çıkabilir.

Hafta sonu geri planda bırakılmış konular, bize zorluk çıkarabilir.

Merkür 'ün ve Mars'ın açıları, hafta sonu ve sonrasında bazı konulara ciddiyetle yaklaşılması gerektiğini gösteriyor. Bu ciddiyet aynı zamanda bizi negatif düşüncelere, kötü senaryolara itebilir. Buna izin vermeyelim.

İletişim sıkıntıları yaşayabilir ve kendimizi buna bağlı olarak yalnız hissedebiliriz. Şimdiye kadar önemsemediğimiz ve üstüne düşmediğimiz konular bizi daha çok mücadele etmeye zorlayabilir. Bir taraftan da bazı can sıkıcı gelişmeler duyabiliriz. Radikal kararlar almak, önemli işbirliklerine evet demek ya da yeni girişimlerde bulunmak için ideal bir zaman olmayabilir. Hem aşkta hem de sosyal ilişkilerimizde zorlu bir sürece giriyoruz.

Haberin Devamı

MARS, YAY BURCUNA GEÇMEYE BAŞLIYOR

Mars da tekrar Yay burcuna geçmeye başlıyor. Bu gelişme de bizi oldukça etkiliyor. Fakat daha önceki aylarda bu geçişten ve etkilerinden bahsettiğimiz için bu hafta tekrarlamadık. Arşiv yazılarımızdan okumanızı öneririm Niobe'ce.

TÜM ARŞİV YAZILARIMA BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.