Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

21 Mayıs'ta Yay burcunda Dolunay meydana gelecek!

Ani tepkilerin zarar verebileceği bir sürece giriyoruz

Haberin Devamı

HAFTALIK BURÇ YORUMLARINIZI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bu haftadan itibaren özellikle hafta sonundan itibaren Yay burcunda bir dolunayımız var. Dolayısıyla haftanın ilk yarısında olmasa da ikinci yarısında bir sonraki haftanın gerginliğini hissetmeye başlayabiliriz.

Genel olarak gezegenlerin Boğa burcunda yerleşmiş olması geçtiğimiz süreçte Kova’ları, Akrep’leri ve Aslan’ları kısmen zorluyordu.

Bu hafta ortasından itibaren çift yönlü burçlar olan İkiz’ler, Yay, Balık ve Başak burçları biraz daha dikkatli hareket etmek zorunda kalabilirler. Daha dikkatli konuşmalılar, risk almamalılar.

Mücadele gerektiren olaylar, rekabet ortamları hepimiz için sıklıkla söz konusu olabilir. Haziran sonu ve temmuz başına kadar aşırılıklardan kaçınılması ve sabırlı olunması gerekecek.

ANİ TEPKİLERİN ZARAR VEREBİLECEĞİ BİR SÜRECE GİRİYORUZ

İyi giden şeyler devam etmekle birlikte kötü olaylar arka planda devam ediyor. Gerilimin çift yönlü burçlarda yaşanıyor olması genel anlamda bize, neyin en olduğunu nasıl seyredeceğini, kimin neye nasıl tepki vereceğini anlamakta zorlanacağımız bir süreç getiriyor. Ortam çok kayganlaşabilir.

Çift yönlü burçların en büyük özelliği nerede ne yapacağını tahmin edememektir. Sürekli ortam ve sürekli koşullar değiştiği için ne yapmamız gerektiğini şaşırabiliriz. Biraz şiddetli ve gerginlik içeren bir hafta olacak. Bu süreçte ilişkilerimizi, ortalıklarımızı, iş birliklerimizi özellikle korumamız gerekli.

MERKÜR HALA GERİ HAREKETTE!

Kutuplaşmalardan, ani hareketlerden, ani tepkilerin sebep olacağı gerilimlerden kaçınmamız lazım. İlişkilerimiz esnasında anlayışlı ve uyumlu olmaya, tatlı dilli olmaya ve düşünmeden hareket etmemeye özen gösterelim. Merkür hala geri harekette olduğu için iletişim zorlaşabiliyor. Ay başından itibaren odaklandığımız konuların sonuçlarını almaya başlayabiliriz. Dolunay’ın Yay burcunda olması Mars ile iletişimde olduğunu da göz önünde bulundurursak özellikle hukuk, yurt dışı başlıklı konular, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, felsefe, dinler, ideolojiler, yüksek eğitim, dış ticaret ve bunun gibi konularda hırpalayıcı dönemin sürdüğünü söyleyebiliriz. 

HAFTALIK BURÇ YORUMLARINIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!