Geriİpek Kuşçu Buğday Ye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Buğday Ye

Merhaba,Bu aydan itibaren sizlerle burada buluşacağımız için çok mutluyum. Ben de bir anneyim.Ve çocuklarımızın gerçek gıdalarla, gerçek lezzetlerle büyümesini istiyorum.

Merhaba,

Bu aydan itibaren sizlerle burada buluşacağımız için çok mutluyum.

Ben de bir anneyim.

Ve çocuklarımızın gerçek gıdalarla, gerçek lezzetlerle büyümesini istiyorum.

Burada hep beraber mutfağımızı gerçek gıdalarla donatacak, birbirinden sağlıklı ve lezzetli doğal metodları uygulamanın, aslında ne kadar da basit, vakit almayan ve bir o kadar kolay olduğunu görünce çok şaşıracaksınız.

Kaybolan tatları günümüze uyarlayacak, onların unutulmamasını sağlayacağız hep beraber.

Çocuklarımız elma elma yanaklı sağlıklı büyürken, biz de onlar kadar sağlıklı ve güçlü olacağız.

Haydi başlayalım o zaman .

BUĞDAY YE

En eski besin buğdayın en lezzetli hali “Kavurga”

Nedense ,artık yapılmaz olmuş .

Öylesine sade ve doğal bir atıştırmalık ki, asla kaybolan tatlardan olmamalı diye düşünüyorum.

Yapımı da zor sanmayın sakın, çok basit.

Kavurga yapmak için sadece buğdayı, rengi biraz kahverengiye dönüşene değin kavurmak yeterli.

Çıtır çıtır yemeye doyulamayan bu lezzet çok da besleyici üstelik.

Ayrıca buğdayın içindeki B vitaminleri de çocuklarımızın sağlıklı büyümelerine çok önemli bir destek olacaktır.

Bahsettiğim buğday, aşurelik buğday değildir.

Sadece kabuğundan arındırılmış buğdaydır.
[fotogaleri=260]

Kavurga için buğdayı nereden bulacaksınız ?

Aktarlar ve büyük marketlerin organik bölümlerinde 500 gramlık paketlerde satıldığını ve kolaylıkla ulaşabileceğinizi göreceksiniz.

Haydi durmayın,kavurgayı yapın.Yedirin çocuklarınıza, onlara da öğretin.

Unutulmasın, yaşasın.

Sağlıklı ve keyifli günler.

Sevgiler

False