HydraFacial ile cilt gençleştirme

Kırışıklıklar, lekeler, gözenekler, cilt rengi çeşitliliği, bakteri içeren gözenekler ve UV lekeleri...

Haberin Devamı

Cilt analizi, cilt problemlerini ortaya çıkarmak için dijital bir cilt analiz makinesini kullanan; kırışıklıklar, lekeler, ince çizgiler gibi cilt düzensizliklerine neden olabilecek tüm kusurları ortaya çıkarmak için kullanılan bir tekniktir. Bu süreç sayesinde, ciltteki tüm kusurlar büyütülür ve daha ciddi sorunlar gelişmeden önce harekete geçmek için cerraha fırsat sunar.

DETAYLI CİLT ANALİZİNİN FAYDALARI

Cildin kalitesi, cilt yapısı ve cildin genel sağlığı açısından ayrıntılı bilgi edinilmesini sağlar. Ciltte karşılaşılan sorunlar arasında şunlar bulunur: Kırışıklıklar, lekeler, gözenekler, cilt rengi çeşitliliği, bakteri içeren gözenekler ve UV lekeleri...
Süreç cildin bu problemlerden herhangi birini geliştirip geliştirmediğini veya yakın gelecekte herhangi bir gelişme gösterebilir mi diye bilgi verir. Kişiye önleyici tedbirler veya problemleri tedavi etmek için doğru tedaviyi alma imkanı sağlar. Tedavi planı cilt analizinin sonucuna göre kişiye özel ayarlanır.

Haberin Devamı

HydraFacial ile cilt gençleştirme

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ İMKANI SUNAR

Son teknolojili cilt analizi sistemleri, cildin sorunlu bölgelerini belirlemek için çoklu-spektral bir görüntüleme sistemi kullanır. Dijital teknikle uygulanan cilt analizi, yüzeyde ve alt yüzeydeki epidermal düzensizliklerin ve pigment koşullarının klinik ölçümü için ilk teşhis aracıdır. Kullanılan fotoğraf teknolojisi, çeşitli yaşa bağlı koşulların ciddiyetini incelerken, seçilmiş yüz bölgelerinin net, çok boyutlu bir görüntüsünü yakalayarak detaylı analiz yapar. Cilt analizi ayrıca cildin durumundaki iyileşmeleri zaman içinde ölçülmesine ve izlenmesine yardımcı olur. Tedavinin sonuçlarının daha bilimsel ve ölçülebilir şekilde görülmesini sağlar.

HYDRAFACİAL TEDAVİSİ NEDİR?

HydraFacial, tüm cilt tiplerine (normal, yağlı, hassas, karma) uygun bir tedavi ile temizler, detoksifikasyon, eksfoliye etme, özütleme ve hidratasyon yapan tıbbi açıdan yüz gençleştirmesi olarak kabul edilen bir yöntemdir. Aynı zamanda ince çizgi ve kırışıklıklar, gözenek boyutu ve hiper pigmentasyon konusunda da yardımcı olur.

NASIL ETKİ EDER?

HydraFacial, en etkili sonuçlara ulaşmak için dört farklı HydroPeel ipucu ve çeşitli cilt bakımı çözeltileri (kimyasal eksfoliyantlar, antioksidanlar ve hidrolik serumlar gibi) kullanan bir el cihazına sahip bir makinedir. HydraFacial vakum teknolojisi ile birlikte kullanılan uçların spiral tasarımı, cildin antioksidan ile eksfoliye alan, nemlendiren ve infüze eden solüsyonları eşzamanlı olarak yayarken, yabancı maddeleri kolayca çıkarmak ve uzaklaştırmak için bir vakum etkisi yaratır. Bu sayede cildin daha sağlıklı ve daha genç görünmesine yardımcı olur.

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları