Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Yengeç burcunda gerçekleşen Yeniay’ın etkileri

25 Haziran -12 Temmuz tarihleri arasındaki bu yeni ayın ilk iki haftası, fikir paylaşmak ve geleceğe yönelik planları tartışmak için değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

24 Haziran 2017 tarihinde saat 05.30’da Yengeç burcunda bir yeniay meydana geldi. Yeni Ay’a girerken gezegenlerin hangi burçta oldukları çok önemlidir. Bu tür hadiselerde ikiden fazla gezegenin bir burçta yerleşmiş ise bu çok önemli bir gökyüzü olayıdır. İşte bu yeniay bu yüzden de oldukça mühim bir noktada.

Öncelikle sevgide öz değer sorgusu üzerine anlam kargaşası yaşadığımız bir yeniay karşılıyor olacak bizleri. Sevgi ve fedakârlık üzerine her birimiz ilişkilerimizden yana bir şeyleri hazmetmeye çalışacağız sanırım. Duygu dünyamızda derinlik yakalamak ve sahiplenmek, sahiplenilmek ilişkilerde ana tema olacaktır. Aşk ve ilişki ayrımı ekseninde idrak mekanizmamız daha net çalışabilir. Duygularımızın muhakemesini ve hangi ihtiyaçlardan geldiğini daha net algılayabiliriz. Şefkat ve sahiplenilmek duygusu ilişkilerde daha da artacaktır. Hiç olmayan birine şefkatinden veya merhametinden dolayı tutunma ve ona sığınma ihtiyacımız artabilir. İlişkilerde fedakârlık dozunu artırabiliriz. Yaşadığımız duygu yoğunluğundan dolayı fedakârlıklarımızın ne olduğunu veya bizi nasıl bir yola doğru ittiğini gözlemleyemeyebiliriz. Bu yeniayda sadece duygusal güdülerimizin ve hayallerimizin peşinden gideceğiz. Tek olmak ve bir olmak karşımızdaki ile bütünleşebilmek uğruna yapabileceklerimiz sınırlarımız artabilir. Fazlasıyla duygusal ve hassas bir yeniay duygusal ihtiyaçlarımızdan dolayı ilişkilere bakış açımız bağlılık temalı gelişecektir. Sadece anda güzel ilişki yaşadığımız insanlarla bile evlilik ve gelecek planları yaparken bulabiliriz kendimizi. Ve Sezen şarkıları daha bir içimize işleyecek. Söz konusu aşka dairse her şer hayra yorulacak ve yerini sabırlı bekleyişlerden sonuç almak kalacak…

Haberin Devamı

Juno’nun aktif olduğu bir yeniaydan Mars’tan aldığı tam karşıtlık ve Neptün’den almış olduğu açılarla ilişkiler kadersel bir karar zamanına gelecek. Yani ilişkilerde gelinen bazı noktalar ve şartlar evlilik ve ciddiyet kavramlarını karşımıza getirecektir. Kendinizden vereceğiniz hiçbir fedakarlık yerini doldurmayacaksa zaman kaybetmenin anlamı yoktur bu yeniay süslü duygu yüklü olayları deneyimleyeceği için mantıklı ve uzun vadeli kararlar almamızdan alıkoyabilir bizi. Ve biz kadınlar başroldeyiz dişil prensiplerin ilişkiye kattığı değerler ön planda olacak. Bir erkekte bıraktığımız duygularla yüzleşebiliriz. Yani erkekler üzerinde duygu oluşturabilen kadınlar için önemli konuşmalar ve yeni başlangıçlar zamanı olabilir. Bunu en iyi hislerinizle bulabilirsiniz. Erkekler içinde yön bulmanın zamanı geldi. İçindeki dişil prensiplerle yüzleşmeleri daha gerçekçi olaylar üzerinden olabilir. Ufacık bir olayla duyguları su yüzüne çıkabilir. Duygusal güdüleriyle hareket edebilir, önemli kararlar alabilirler. Sezgilerimiz ve algılarımız fazlasıyla güçlü. İlk çocukluk yıllarımızdaki bilinçaltı olaylarımızla yüzleşebilir bazı korkularımızı daha net görebilir ve bilinçaltı inanışlarımızla bazı olayları deneyimleyebiliriz.

Haberin Devamı

Bırakamadığımız ve bırakmaktan korktuğumuz her kişi ve duygu bize yeni olaylar deneyimletebilir.

Sabit yıldızların şanslı ve koruyucu niteliği Kişisel ve profesyonel her türlü yeni ortaklıklar kurmak için mükemmel bir zaman olduğunu bize fısıldıyor. İletişim ve ulaşımla ilişkili her şeyi satın alıp ya da satmak adına için mükemmel bir yeni ay. Taşınmaz mülkleriniz ile ilgili şeyleri satmak isterseniz güzel bir dönem. Yeni bir iletişim cihazına ihtiyaç duyarsanız da almanız için uygun.

25 Haziran -12 Temmuz tarihleri arasındaki bu yeni ayın ilk iki haftası, fikir paylaşmak ve geleceğe yönelik planları tartışmak için ise değerlendirebilirsiniz. Özellikle önemli sabit yıldızların kavuşumları da söz konusu olduğu için kadim astrologlar ticaret girişimlerinde bulunmayı önermişler.

YENİAY TAVSİYELERİ:

Haberin Devamı

*İnsanları ölçme.
*Başkalarından daha akıllı olmaya çalış; yalnız kimseye söyleme.
*Başkalarının terbiyesizliğine karşı en iyi silah, bir insanın kendi terbiyesidir.
*Kuruşlara dikkat et, liralar kendi yollarını bulurlar.
*Bir yara, bir hakaretten daha çabuk unutulur.
*İş yaşamında en yararlı huy, sabırdır. İnsanlar anlatacakları şeyleri dinlemenizi, onların isteklerini yerine getirmenizi yeğlerler.
*Hız, ticaretin ruhudur.
*Bilgi ağırlık verebilir, başarı da işin cilasıdır. Bunları yaparken birçok insanla tanışırsın. Bunlar işine daha fazla ilgiyle bakmana yardım eder, işine daha fazla önem vermene neden olur.

Mutlu Bayramlar:)

BURÇLARINIZA GÖRE ETKİSİ:

ÖNEMLİ NOT: YÜKSELEN BURÇLARINIZA GÖRE OKUMANIZ DAHA İSABETLİ YORUMLARLA KARŞILAŞMANIZA NEDEN OLABİLİR.

Haberin Devamı

KOÇ:

Yeniay sizlerin aile, yuva, ev yerleşimlerinizi ifade eden alanda olacaktır. Evinizle ilgili önemli konular ve yenilikler gündeme gelebilir. Ev alım satımı ve gayrimenkullerinizle ilgili de bazı gelişmeler gündeminizde olabilir. Bu yeni ay kariyeriniz adına da önemli fırsatlar barındırıyor olacak.

BOĞA:

Yeniay sizlerin 3.evinizde meydana gelecek. Yani sizleri yakın çevre arkadaşlar, akrabalar, iletişimleriniz, seyahatleriniz, eğitimleriniz gibi konularda aktif bir döneme giriş yapmanızı sağlayacaktır. Kısa seyahatler size bu dönemde çok iyi gelebilir.

İKİZLER:

Yeniay sizlerin 2.evinde meydana gelecek. Maddi kazanımlarınız, gelir gider dengenizde bazı değişimler olabilir. Gelirlerinizi artıracak bazı projelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir, terfi edebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ:

İlişkileriniz ve hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konu ve olaylar gündeme gelebilir. Kendinizi değiştirmek istediğiniz her eksikliği düzenlemeniz ve değiştirmeniz adına yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel görünümünüzü değiştirecek bazı bakımlarla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN:

Hayatınızda stres yaratan bazı koşullara karşı güç mücadelesi içerisinde olabilirsiniz. Gizli kalmış bazı konu ve olayları öğrenebilirsiniz. Maddi ve finansal anlamda bazı borçlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Kendinizi biraz daha arındırmak ve geri planda kalmak isteyeceğiniz bir yeniay olabilir. Ruhunuzu arındıracağınız bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK:

Bu yeniay sizlerin 11.evinde meydana gelecek. Zorlu bir haziran ayını geride bıraktınız artık ödüllerini alma zamanı geldi. Bu yeniay sizlere sürpriz arkadaş destekleri veriyor olacak. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli oluşumlar meydana gelebilir. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Hayallerinize ve umutlarınıza daha yakın olabileceğiniz bir yeniay.

TERAZİ:

Bu yeniay sizlerin kariyer ve iş hayatınızda daha profesyonel açılımlar yapacağınız bir başlangıca doğru yöneltecek. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Toplumdaki yeriniz, statünüz sizi her zamankinden daha çok ilgilendirecek. Hayatınızda önem arz eden gündemler bu yeniaydan sonra sürprizli gelişmelere şahitlik edecek.

AKREP:

Bu yeniay sizlere fazlasıyla iyi gelecektir. Bu yeniaydan sonra aşk ve ilişkiler alanında sürpriz tanışmalar ve yeni heyecanlar söz konusu olabilecek. Tatil planları yapan Akreplerinde önemli fırsatlarla karşılaşabileceğini söyleyebiliriz. Finansal fırsatlar ise size nefes aldıracak noktaya getirecektir.

YAY:

Yeniay sizlerin 8.evinde meydana gelmekte yani krediler, borçlar, alacaklar, miras, nafaka ve vergi gibi konularınızda önemli gündem maddeleri oluşturacak. Banka ve devletle ilgili önemli işlemleriniz varsa ya da hukuki bir mesele bununla ilgili bir çözüm ve olumlu bir gelişme oluşabilir.

OĞLAK:

İlişkilerde karar zamanı sizler için. Özellikle yükselen oğlakların ilişkileri ile ilgili önemli bir konuşma yapıp netlik kazanacağı bir süreç olacaktır. Bazı Oğlaklar evlilik teklifleri alabilir. Bazılarımız evlilik adına daha net bir duruş sergileyebilir ve karar alabilir. Yeni bir ilişkiye ciddi anlamda adımlar atabilirsiniz. Yeni tanışmalar gündeminizde olacak.

KOVA:

Bu yeniay sizlerin 6.evinde meydana geliyor olacak. Yani çalışma prensipleriniz, çalışma hayatınız, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkiler, sağlığınız, yapmak zorunda olduğunuz gündelik görevler gibi konularınızı gözden geçirebileceğiniz bazı gündem maddeleri ile ilgilenebilirsiniz.

BALIK:

Bu yeniay sizlerin 5.evinde meydana gelecek. Yani aşk hayatınız, flörtleriniz ve sevgi ilişkilerinizde önemli ve yeni bazı gelişmeler hız kazanabilir. Yeni bir heyecan hayatınızı değiştirecek o kişi olabilir. Hayatınıza mutluluk getirecek sevindirici bazı gelişmeler meydan gelebilir. Şansınız dönüyor.