Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Satürn gerilemesi Yay burcunda

Mücadele edenler tünelin sonundaki ışığı mutlaka görecek.

Haberin Devamı

SATÜRN GERİLEMESİ DER Kİ; HAYATINIZIN HER ANINDA VERDİĞİNİZİ GERİ ALIRSINIZ…

KISACA SATÜRN GERİLEMESİNDE NE ÖN GÖRÜLEBİLİR?

Geçmiş gözümün önünden film şeridi gibi geçti anları içerisine giriş yapıyoruz. Geçmiş zaman, çok gerçek bir enerji şeklidir. Geçmiş zamanla şimdiki zaman arasında inanılmaz bir bağ vardır. Geçmiş, şimdiki zaman ve gelecek, birbiri içerisine girerek görüntünüz biraz bulanıklaşmaya başlayabilir.

Geçmişte kötüydünüz ya da merhametsiz, o zaman bu gerileme esnasında Satürn size bir ders vermek için bir olay meydana getirebilir. Ya da geçmişte tüm şartlara rağmen iyi olmayı başarabildiyseniz bu gerileme zamanında, o zaman affedici olduğunuz konular için sizi ödüllendirmek adına bir olay meydana gelecektir. Geriye dönük olarak Satürn'ün karması, geçmişte ne kadar sorumluluk sahibi olduğunuz ile ilgilidir.

Haberin Devamı

Satürn gerilemesi Yay burcunda

MÜCADELE EDENLER TÜNELİN SONUNDAKİ IŞIĞI GÖRECEK

Satürn gerilemesinde mücadelesini verenler tünelin sonundaki ışığı mutlaka görecektir. Hayatınızda öz disiplinli olmak konusunda problemler yaşadığınız durumlarla yüzleşeceksiniz. Geçmişinizdeki bir hatanın borcunu ödeyebilirsiniz. Satürn transiti hangi evinizden geçiyorsa bunla ilgili konularınızı iyice incelemelisiniz.

Özellikle ekstra gelişme gerektiren yaşam alanlarınız veya kişilik özellikleriniz ve davranışlarınız belli bir sınır içerisinde olacaktır. Satürn yapısı gereği, disiplinli, sorumlu, istikrarlı, saygılı ve güvenilirdir. Haritanızda Satürn sağlıklı bir duruş içerisindeyse çok çalışkan ve kendini adanmışlık içerisinde davranırsınız. Satürn, yaşam sıkıntılarına dayanacak, kendinize ve ailenize ya da hayatınızdaki partnerinize karşı sorumluluk almaya yetecek kadar fiziksel ve duygusal olarak güçlü kalmayı başarmanızla alakalıdır. Satürn gerilemesini, hüzün, depresyon, yalnızlık, yorgunluk veya motivasyon eksikliği olarak ortaya çıkartmayın.

Geçmişinizde ebeveynlere ve otoriteye haksız bir saygısızlık sizi bu dönemde tekrar sorgulamaya ve bunlarla yüzleşmeye götürebilir. Satürn gerilemesinde üretkenliğinizi ve yaşama bağlılığınızı her ne engelliyorsa, bunu tespit etmenize yardımcı olacak konularla sizi biraz üzerek ortaya çıkartabilir. Bu krizlerden fırsat elde etmeye bakın.

Haberin Devamı

Satürn gerilemesi ekstra sorumluluk üstlenmeye hazır olduğunuzdan emin olmak için test sürüşü yaptıracak. Yani bir aracın piyasaya sürülmeden önce test amaçlı kullanılıp eksiklerinin, fazlalıklarının, gerekli ihtiyaçlarının kontrol edilmesi gibi düşünün. Bu süreçte öğrendikleriniz zor olabilir, ancak 25 Ağustos sonrası Satürn gerilemesi bittikten sonra, piyasaya süreceğiniz arabanız için kaliteli bir değer yakalayacağınız kesindir. Bu durumda demek oluyor ki, Satürn gerilemesi, geçmişte yaşadığınız sorunu tanımak ve kabul etmek için size bir şans sunacak.

Satürn gerilemesi Yay burcunda

KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRMEK SİZİN YETENEKLERİNİZE KALACAK

Satürn istasyonları önemli duraklardır. Şimdiden 25 Ağustos’a kadar derslerinizi öğrenme aşamasında olduğunuzu ve bu arada Venüs gerilemesine dik bir açıda bulunacağını da göz önünde bulundurarak, yaşanabilecek derslerin öncelikle birebir ilişkilerde sevgi ve para üzerine kurgulu olduğunu unutmamalıyız.

Haberin Devamı

Mevcut ilişkinizi, kariyerinizi veya hayatınızın diğer değerli bölümlerini korumak için sıkı çalışmanız gerekecek. Bu etki altında, yalnız ve üzgün hissetmek ise ortak sorunumuz olabilir. Panik yapmayın. Para ve ekonomik koşullarımız her zamankinden daha fazla gözümüze batabilir. Bu nedenle para ve diğer kaynakları boşa harcama eğiliminden kaçının. Sorumluluklarınızı, özellikle de sevdiklerinizle aranızdaki finansal problemleri görmezden gelmeyin.

Satürn 28 ° 12 'Yay burcunda Etamin sabit yıldızı ile kavuşum halinde olacak. Bu demek oluyor ki endişelerinizi aşmanız için yeterli zihinsel yoğunlaşmayı gerçekleştirmeniz içinde yeterli güce sahip olabileceğinizi mesajını da veriyor. Ve en önemli konu ise olumsuzlukların üstesinden gelemezseniz yaşadıklarınız ile ilgili itibar kaybı yaşayabilirsiniz. Cesur olun ve haklı olduğunuz konularda kendinizi ifade edip hiçbir soru işaretine maruz bırakmayın. İftira gibi olumsuz durumlarla uğraşmak söz konusu olabilir. Sizlerde her duyduğunuz konuya itibar etmeyin. Konulara ve durumlara zaman verin.

Haberin Devamı

Venüs, sabit Yıldız Scheat ile 29 ° 36 'Balık'ta kavuşumu ise insanlarla olan ilişkilerinizde; kendi egonuz yüzünden kendinizi intikam duygusuna hapsederek, hakkınız olmadan insanların hayatında sınırlama tehlikesi getirerek büyük baskılar yaratabilir ya da bunu siz görebilirsiniz. Kendi kendinizin kurbanı olabilirsiniz. İnsanların kusurlarını ortaya çıkartmak size bir meziyet ve başarı gibi gelebilir. Hâlbuki bu sizin egonuzla olan imtihanınızdır. Bunun farkındalığı içerisinde olup daha affedici ve kusur örten taraf olmanızı önemsemelisiniz.
25 Ağustos 2017'de 21 ° 10 'Yayda düz harekete geçtiğinde bu öğrendiklerinizi uygulamaya koyduğunuz son aşama olacaktır. Satürn gerilemesi yaralarınızın son iyileşmesini sağlayacak bir harekettir. Köprüden önceki son çıkış gibi düşünün. Kasım-Aralık 2016 yılındaki konularınızı da tekrar bir gözden geçirmenizi önerebiliriz.

Haberin Devamı

Velhasıl kelam 25 Ağustos gününe kadarki önerimize gelelim;

  • Bir satış görevlisine öfkelenmeniz ile birkaç saat sonra komşunuzdan köpeğinizin havlamasıyla ilgili bir şikâyet telefonu almanız arasında bağ kurmazsınız.
  • Öğle yemeğinde buluştuğunuz arkadaşınızla ortak bir arkadaşınızı çekiştirdikten sonra iş yerinde önemli bir müşterinizle sorun yaşamanız arasında bağ kurmazsınız.
  • Akşam yemeğinde haberlerdeki bir şeyle ilgili olumsuz konuşmanız ile gece mide ağrısından uyuyamamanız arasında bağ kurmazsınız.
  • Sokakta yere bir şey düşüren bir insana yardım etmek için durmanız ile on dakika sonra market kapısının önünde park yeri bulmanız arasında bağ kurmazsınız.
  • Akşam çocuğunuzun ödevine seve seve yardım etmeniz ile ertesi gün vergi iadesinin beklediğinizden fazla gelmesi arasında bağ kurmazsınız.
  • Bir arkadaşınıza iyilik etmeniz ile aynı hafta patronunuzun size olumlu ifadelerde bulunması arasında bağ kurmazsınız.
  • Oysa hayatınızın her anında VERDİĞİNİZİ GERİ ALIRSINIZ. Siz arada bir bağ kursanız da kurmasanız da…

Mutlu günler dilerim…