Cinsel mutluluğunuz sizin elinizde!

We-Wibe nedir ve cinsel hayatı nasıl etkiler?

Haberin Devamı

Seks hayatına biraz renk katmak için farklı zevkler denemek isteyen çiftlere, boşalma ve orgazm sorunu yaşayan kadınlara özel olarak geliştirilmiş olan We-Vibe seks oyuncağıyla cinsellikten daha fazla keyif alıp monotonlaşan seks hayatınızı harakete geçirebilirsiniz ya da cinsel sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. CİSED Onursal Başkanı Cem Keçe, We-Vibe seks oyuncakları ile ilgili kimseye soramadığınız soruların cevaplarını veriyor.

We-Wibe nedir ve cinsel hayatı nasıl etkiler?

Dünyadaki çiftlerin cinsel hayatlarına renk getirmek için Kanadalı mühendis Bruce Murison ve eşi Melody tarafından üretilen ve en keyifli dual sek oyuncaklarından biri olan We-Vibe’lar, çiftin sevişirken ve cinsel birliktelik sırasında kullanabilecekleri titreşimli vibratörlerdir. U veya C şeklinde kıvrıktırlar, içlerinde farklı ritimlerde çalışan titreşimler mevcuttur. Bir ucu vajinanın içindeki G noktasını uyarırken, aynı anda diğer ucu klitorise masaj yaparak çifte en kolay boşalmaları ve orgazmları yaşatabiliyor. We-Vibe’ların ince gövdesi, penisin vajinaya girmesine yeterli boşluk bıraktığı için, çift aynı anda hem vibratör keyfini hem de cinsel ilişkide daha yoğun duyguları paylaşabiliyor, boşta kalacak elleriyle de kendilerini ve birbirlerini okşamaya devam edebiliyorlar. 

Haberin Devamı

Cinselliği bir görev olarak görmeyin!

Sağlıklı ve mutlu bir birliktelik için önemli unsurlardan biri her iki tarafın birlikte keyif aldığı ve her yönden tatmin olduğu bir cinsel ilişkidir. Mutluluk veren bir sevişme eşleri daha huzurlu, daha sağlıklı ve çevrelerine karşı daha sevecen yaparken, birbirlerine daha çok bağlar, yakınlaştırır ve bütünleştirir. Bazı kadınlar yetişme tarzı ve cinsel mitler nedeniyle kendilerini ifade etmekten çekiniyorlar, cinselliği bir görev olarak görüyorlar ve orgazm taklidi yapmayı tercih ediyorlar. Bazıları cinsellik hakkında konuşmayı ayıp, yasak ve günah olarak görüyorlar. Bazı kadınlar ise cinsel ilişki sırasında boşalmayı hedef haline getiriyorlar. Bu kadınlar eğer organik kökenli bir sorunları yoksa kendi bedenlerini bir başkasının bedeniyle paylaşarak haz almayı yani boşalmayı zamanla öğrenebilirler. Çünkü her kadın, kendisine haz alma izni verdiğinde, uygun şekilde ve yeterli süre uyarıldığında boşalabilir. 

Haberin Devamı

G noktasını da uyararak seksin tadını çıkarın!

Bunun için ilk önce kadınlar cinsellikten haz almayı istemeli ve buna kendilerini layık görebilmelidirler. Daha sonra zevk alabilmek için önce kendi bedenlerini tanımalı, nelerden zevk aldıklarını mastürbasyonla keşfetmeli, partnerlerine yol göstermeli, klitorislerini sürterek ve o an geldiğinde sıçramayı başararak yani cinsel ilişki sırasında istemli kasılmalar yaparak boşalmayı keşfetmelidirler. Bu süreçte G noktasını da uyararak seksin tadını çıkarabilirler. Bunu da, boşalmayı hedef haline getirerek değil boşalmayı deneyimleyerek yapmaları gerekiyor.

We-Wibe'lar cinsel terapide kullanılabilir

Boşalma sorunlarının organik olmadığı sürece, en çok görülen nedenleri cinsel bilgi yetersizliği ve tecrübesizliktir. En etkili, hızlı ve kalıcı tedavi yöntemi ise cinsel terapidir. Cinsel terapi süreçlerinde klitorisin keşfi, mastürbasyonda ve cinsel ilişki sırasında kullanımı, cinsellik ve cinsel ilişki iletişimini iyileştirme, cinsel beceri ve bilgiyi artırma ve aşk oyunları esas alınır. Kadının neden boşalma sorunu yaşadığına odaklanılır. Suçluluk ve günahkârlık duyguları üzerinde çalışılır. Cinsel arzuların keşfedilmesi ve ifade edilmesi sağlanır. Kadının erojen bölgeleri yani duyarlı bölgelerine (meme uçları, klitoral bölge, kulak ve boyun çevresi, kasık bölgeleri, bacak iç kısımları, vb.) yoğunlaşma tekniklerine ağırlık verilir. Aşk kaslarını çalıştırma egzersizleri yani Kegel egzersizleri uygulatılır. Bu süreçte tedaviyi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için We-Vibe’lar ve diğer titreşimli vibratörler de başarıyla kullanılabilir.

Çift taraflı zevk veriyor!

Haberin Devamı

Boşalma ve orgazm sorunu olmayan kadınlar, boşalmayı hızlandırmak ve keyiflendirmek için We-Vibe’lar ve diğer titreşimli vibratörleri kullanılabilirler. Titreşim özelliği ve esnek kolları ile penetrasyon (penis-vajina birlikteliği) sırasında vibratör keyfini aynı anda yaşamayı mümkün kılan We-Vibe’lar çiftin samimiyetini engellemiyor ve keyifli bir cinsellik yaşamalarını sağlıyor. Bir ucu vajinanın içine ilerleyebilen ve vajinanın iç duvarında bulunan G noktasını uyaran, diğer ucuyla klitorisi uyaran We-Vibe’lar ile çiftler çift taraflı zevkin keyfini çıkartabiliyorlar. 

Erkekler için de faydaları saymakla bitmiyor!

We-Vibe’lar verdiği titreşimlerle kadınlara olduğu kadar erkeklere de cinsel ilişki sırasında farklı tatlar yaşatabiliyor. Özelikle sertleşen ama cinsel ilişki boyunca sertliğini devam ettirmeyen, partneri tatmin edememe ve başaramama korkusu (performans anksiyetesi) yaşayan erkeklerin çok fayda gördüğü We-Vibe’lar, geç boşalan erkeklere de faydalı olabiliyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!

Yazarın Tüm Yazıları