GeriAlışveriş Yaz sebzelerini kışın da yeme fırsatı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yaz sebzelerini kışın da yeme fırsatı

Yaz sebzelerini kışın da yeme fırsatı

Koroplast Buzdolabı Poşeti ile yazın taze sebzelerini kışa da taşımak ister misiniz ?

Sakladığınız yiyeceklerin kokuları birbirine karışmadan Koroplast Buzdolabı Poşeti ile yaz sebzelerinin tazeliğini kışında sürdürün.

Çöp Torbası ve Mutfak Yardımcı Ürünleri Sektörü’nün lider markası Koroplast, yaz lezzetlerini kış sofralarına taşımanıza yardımcı oluyor. Koroplast Buzdolabı Poşeti ile derin dondurucunuzda yazın vazgeçilmez lezzetlerinden enginar, fasulye, barbunya, bakla, bezelye ve mısırı Koroplast Buzdolabı Poşeti ile dondurarak saklayabilirsiniz.

Kış ortasında yaz sebzeleri yeme keyfi

Hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Buzdolabı Poşeti ile kış mevsimine geçmeden dondurarak saklayacağınız sebzeleri uzun süre bozulmadan muhafaza edebilir, yaz lezzetlerini kış mevsiminde de sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Bunları Unutmayın!

- Mevsiminde yetişmiş taze ve kaliteli sebzeleri seçin.

- Donduracağınız buzdolabı poşetlerini bir seferde tüketecek kadar doldurmaya özen gösterin. Çözünen paketleri tekrar dondurmamaya dikkat edin.

- Derin dondurucunuzdan çıkardığınız sebzelerinizi oda sıcaklığında değil, buzdolabında çözünmesine özen gösterin.

- Taze barbunya ve fasulyeleri güzelce yıkadıktan sonra, kaynayan suyun içerisinde, sonra soğuk suyun içerisinde beklettikten sonra Koroplast Buzdolabı Poşeti’ne yerleştirerek daha lezzetli yemekler pişirebilirsiniz.

- Kış mevsiminin meşhur nohut veya kuru fasulye yemeklerine çok yakışan kırmızı kapya biberlerini, çekirdeklerini ayıkladıktan sonra Koroplast Kilitli Buzdolabı Poşeti’yle derin dondurucunuzda muhafaza edebilirsiniz. 

False