GeriAlışveriş Yaz aylarının vazgeçilmezi su savaşı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yaz aylarının vazgeçilmezi su savaşı!

Yaz aylarının vazgeçilmezi su savaşı!

Nerf Super Soaker serisi ile su savaşının tadını çıkarın!

Su savaşı yapmak bu kadar eğlenceli olmamıştı! Nerf Super Soaker serisi, ister küçük boyutu ile her yere taşınabilen, ister geniş su hazneli dev su tabancalarıyla bu yaz su savaşına bambaşka bir boyut kazandıracak. Super Soaker serisinde pompalamaya gerek duymadan, pilli, otomatik su fışkırtan su tabancaları da var.

• Nerf Super Soaker Electrostorm: Kolaylıkla kavrayıp her yere taşıyabileceğiniz Electrostorm su tabancası ile rakibinizi pompa kullanmadan ıslatın. Tam otomatik Electrostorm’un atış mesafesi 7 metre.

• Nerf Super Soaker Thunderstorm: Bu tam otomatik su tabancasıyla pompalamadan su fışkırtabileceksiniz! Sadece su şarjörünü takın ve rakibinizi ıslatmak için tetiğe basın.

• Nerf Super Soaker Lightningstorm: Tam otomatik su tabancalarının en büyüğü Lightningstorm ile su savaşlarının galibi belli! Sabir bir atış için dipçiğini omzunuza yaslayın, çıkarılabilir su kalkanıyla da kendinizi koruyun. Geniş su haznesi, şarjör sistemli tüm Super Soaker tabancalarıyla da uyumlu!

Aksiyonun yeni adı Nerf!

Anneler, babalar! Çocuklarınız severek ve eğlenerek spor yapsın ister misiniz? Sporun en eğlenceli hali Nerf, çocuklarınızı bilgisayar ve televizyonun önünden kaldırıp açık havaya çıkarıyor! Ruhunda heyecan, aksiyon, eğlence ve takım ruhu barındıran Nerf, bir anlamda çocuklara “paintball” heyecanı yaşatıyor. Nerf, farklı modelleri ve yumuşak sünger dartlarıyla hem çok güvenli ve eğlenceli hem de stratejik taktikler gerektiren bir takım sporu! Tüm dünyada çocukların ve hatta gençlerin yeni gözdesi olan Nerf’ün Türkiye’deki tutkunlarının sayısı da giderek artıyor! Nerf, çocukların enerjilerini dışarı atmalarına fırsat verirken aynı zamanda onları kıyasıya bir aksiyon ve macera içerisine çekerek doyasıya eğlendiriyor; bir takım olup birlikte hareket etmeyi sağlıyor, sosyalleştiriyor, onlara heyecan, zafer, sevinç ve arkadaşlık duygularını yaşatıyor! Bu arada Nerf’ün gizli tutkunları arasında babaların da olduğu gözlerden kaçmıyor!

Nerf’ün 3 serisi bulunuyor. Nerf ustalarının vazgeçilmezi, N-Strike serisi; takım oyununa uygun kapışma ruhunu taşıyan Dart Tag serisi ve yaz aylarının eğlencesi, su savaşlarının vazgeçilmezi Nerf Super Soaker serisi!

www.nerf.com.tr 

False