GeriAlışveriş Wrangler Yazı Getirdi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Wrangler Yazı Getirdi!

Wrangler Yazı Getirdi!

Yeni sezon çok canlı!

Wrangler ile birbirinden eğlenceli hafif, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu raflardaki yerini alıyor. Wrangler bu renklerle yazı sokaklara taşıyor!

Boyfriend tarzı denim gömlek-elbise Beth, jean kemeri ve katlanmış kol ağzı gibi şık detaylarıyla 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki yerini alıyor. Bu elbise tek başına giyildiğinde yazın parti havasını tümüyle yansıtmış oluyor.

Bu İlkbahar-Yaz, Mini Denim Şortların ve Eteklerin Sezonu Olacak…

Wrangler 2011 Koleksiyon’u vücut estetiğini ön plana çıkaran modellerle süsleniyor. Cut-off Ruby modeli kısa şortların en kısası olarak karşımıza çıkarken mini etek Lizzie de bir o kadar cesur. Bu iki parça için, giyerken şık ve ayarında görüneceğiniz en küçük denimler diyebiliriz. Lizzie ve Ruby modellerini Sky gömlek ile kombinleyebileyerek çarpıcı bir stil yakalayabilir ya da alternatif olarak tek parça şirin denim şort-tulum Anna Playsuit’i deneyebilirsiniz.

Sezona Damgasını Vuracak Pamuk-Keten Modeller, Wrangler’ın Yorumu ile Buluşuyor...

Wrangler’ın pamuk-keten kumaş kombinasyonu, ılık yaz akşamlarına ekstra renk katmak için ideal olan şık, havalı parçalardan oluşuyor. Wrangler bu karışımı bolero tarzı Sky Cardigan, ince Violet Cardigan ve gri sedefli seksi Sky Knit Dress gibi yaza özgü örgü modeller üzerinde en mükemmel biçimde kullanıyor.

Festival Baskılı Tişörtler ve Ekoseli Gömleklerle Jean Kombinlerine Yeni Bir Soluk Geliyor…

Indigoyu solduran güçlü yıkama işlemlerinden geçen jeanler ile güzel, canlı jarse üstler daha çok eflatun, koyu turuncu ve akik yeşili gibi renkler ile oyuna tutuşuyor. Tişörtler dar veya dökümlü kesimleri ve açık hava konserlerine gönderme yapan festival ya da şal deseni baskıları ile göze çarpıyor.

Ekoseli gömleklerde ise uzun kollu, kısa kollu, yarım kollu, kolsuz veya yakasız model seçenekleri ile geniş bir yelpaze sunuluyor. Gömlekleri denim veya chino altlarla kombine edin ve uçuşan, serin, neşeli bir yaz görüntüsü elde edin.

False