GeriAlışveriş UV korumalı mayo ve şapkalar kidycity.com’da
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

UV korumalı mayo ve şapkalar kidycity.com’da

UV korumalı mayo ve şapkalar kidycity.com’da

Bebeğinizin şıklığı ve sağlığı için kidycity.com bol seçenek sunuyor.

Çocuklarımızı güneşin zararlı ışınlarından 80 SPF’ye kadar koruyan, özel UV korumalı kumaşlarla üretilmiş Kanz mayolar, bikiniler, deniz şortları ve Doll şapkalar kidycity.com’da! En değerli varlığınızın sağlığı ve güvenliği için kidycity.com’u tercih edin!

Güneş insanlık için bir yaşam kaynağı olsa da, UVA ve UVB ışınlarının ciltte yol açtığı hasarlar hiç de masum değil. Özellikle henüz cilt yapısı tam olarak oturmamış bebek ve çocukları güneş ışınlarıyla direkt olarak temas ettirmekten kaçınmalıyız. Peki, sadece gölgede kalmak ya da örtünmek yeterli mi? Ne yazık ki hayır! Yapılan araştırmalar şemsiye altında ya da gölgede sadece 5 SPF koruma olduğunu kanıtlıyor. Bu sebeple çocuklarımız için, içimizin rahat edeceği başka önlemler almamızda fayda var.

Kidycity.com’da bulabileceğiniz mayo, bikini ve şapkalar UV korumalı özel kumaşlarla üretiliyor ve 80 SPF’ye kadar koruma sağlıyor. UV korumalı kumaş teknolojisi, krem, şemsiye ya da diğer kumaş türlerine göre çok daha etkin ve uzun süreli koruma sağlayarak, minikleri güneşin zararlarından kurtarıyor, geriye sadece yazın keyfi ve neşesi kalıyor.

Anneler, babalar, bebeğinizin şıklığı ve sağlığı için kidycity.com size bol seçenek sunuyor.

[fotogaleri=538]

[fotogaleri=539]

[fotogaleri=540]

Online alışveriş: www.kidycity.com

Facebook: www.facebook.com/kidycity

Twitter: www.twitter.com/kidycity

False