GeriAlışveriş Uni Baby Islak Havlu Serisi yenilendi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Uni Baby Islak Havlu Serisi yenilendi!

Uni Baby Islak Havlu Serisi yenilendi!

Yenilenen seri, 3 farklı çeşidiyle annelerin vazgeçilmezi olacak.

Uni Baby Islak Havlu Serisi yenilendi! Uni Baby Pure, Uni Baby Natural ve Uni Baby Cream çeşitleriyle bebeklerin değişik ihtiyaçlarına cevap veren yeni seri, şimdi çok dikkat çekecek! Yeni Uni Baby Serisi tekli, 2’li ve 3 lü Avantaj Paketi ile satılıyor.

En değerli varlığınız olan bebeğinizin cildi gibi yumuşak ve doğal Uni Baby Islak Havlu, üç farklı çeşidiyle annelerin vazgeçilmezi olacak! Serinin üç çeşidi de alkol, boya ve paraben içermiyor. Bebeğinizin Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil kullanma dönemini tamamladıktan sonra, zararlı kimyasal içermeyen Uni Baby Pure, Uni Baby Natural ve Uni Baby Cream Islak Havlu serisini güvenle kullanabilirsiniz.

Hassas ciltli bebekler için özel olarak geliştirilen Uni Baby Pure ıslak “pamuk” mendil, pamuklu yumuşak dokusu ve saf formüllü temizleme etkisiyle bebeklerin bez bölgesi ve tüm cildinde güvenli temizlik sağlar.

Bebek cildi için özel olarak geliştirilen Uni Baby Cream Islak Havlu, yumuşak petek dokusu ve pişik önleyici kremli formülü ile cildi rahatlatır ve yatıştırır. Türkiye’de pişik önleyici krem içeren tek ürün olan Uni Baby Cream içeriğindeki allantoin ve badem sütü sayesinde düzenli kullanıldığında pişiği önler ve bakım yapar.

Türkiye’nin ilk %100 naturel içerikli ıslak mendili olan Uni Baby Natural Islak Pamuk Mendil, %100 naturel bitkilerden elde edilen yumuşak formülü ve pamuklu yapısı ile güvenli temizlik sağlar.

Organik sertifikalı Papatya Suyu ve Aloe Vera içeren zengin formülü sayesinde bebeğinizin cildini naturel olarak temizler, ferahlatır ve nemlendirir. Bitkisel kaynaklı diğer tüm içeriği ile bebeğinizin hassas cildine bakım yapar. Organik sertifikalı papatya suyu, Cildi enfeksiyonlara karşı korumaya yardımcı olur. Yatıştırıcı etkisi cildi rahatlatır. Organik sertifikalı aloe vera ise sakinleştirici, kızarıklık giderici etkisi ile bebeğinizin tahriş olmasını engeller. İçeriğindeki nemlendirici gliserin ile bebeğinizin hassas cildini nemlendirir.

Uni Baby Islak Havlu Serisi’nde bulunan otomatik kapak ile açma düğmesine her basıldığında kapak açılır. Böylece otomatik kapak, tek elle kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

www.uni.com.tr

False