GeriAlışveriş Twigy Yağmur Çizmeleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Twigy Yağmur Çizmeleri

Twigy Yağmur Çizmeleri

Sonbahar yağmurlarına karşı hazırlıklı olun!

Twigy, 60’tan fazla modelin bulunduğu yağmur çizmesi koleksiyonunu hazırladı. Çizme modelleri arasında topuklu tasarımlar da bulunuyor.

Twigy, sonbahar yağmurlarını farklı renk ve tasarımdaki yağmur çizmeleriyle karşılayacak. Tüm dünyada moda olan ve hem konfor, hem de şıklık vadeden yağmur çizmelerine farklı bir yorum katan Twigy, 60’tan fazla model ile sonbahar ve kış yağmurlarına hazır...

Sonbahar için tasarlanan ince dokulu yağmur çizmelerinin yanı sıra koleksiyonda soğuk kış ayları için üşütmeyen ve terletmeyen çizmeler de bulunuyor. Kalın tabanlı kışlık yağmur çizmesi serisinde bulunan farklı modeller; miflon, yün ve tüylü iç dokularıyla bu kış tercih sebebi olacak. Düztabanlı çizme kullanmayı tercih etmeyenler için, bu yılın koleksiyonunda, kısa konçlu topuklu yağmur botları ve dolgu tabanlı çizmeler alternatif oluşturuyor.

Düz renkteki çizmelerin yanı sıra; leopar, çizgi roman, gazete, yılan, zigzag, ekose, dantel ve çiçek baskılarının uygulandığı yağmur çizmelerinde farklı dokular da bir arada kullanıldı. Anorak, deri görünüm ve tüylü dış yüzeyi olan ‘ayak yağmurlukları’, kendi modasını yaratmak isteyen herkesi Twigy mağazalarına bekliyor.

Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner ve Ayakkabı Dünyası’da… 

www.twigy.com

False