GeriAlışveriş Topuk çatlaklarına son!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Topuk çatlaklarına son!

Topuk çatlaklarına son!

Solenne Ayak Kremi ile sağlıklıklı ayaklara sahip olun...

Solenne Ayak Kremi, topuklarda sertleşmelere yol açan derin çatlaklıkları yok ediyor. Şık terlik ve açık ayakkabıları rahatlıkla giymek istiyorsanız bu ürün tam size göre…

Ayakların dış görünümünün hoşluğu da bir o kadar önemli. Bir de yaz aylarında birbirinden şık terlik ve açık ayakkabıları rahatlıkla giyebilmek için güzel ve bakımlı ayaklara sahip olmayı herkes ister. Ancak, yine yaz aylarında terlik ve açık ayakkabı giymek, topuklardaki derinin sertleşerek çatlamasına neden olur.

Bunları gidermek için ponza taşı, ayak törpüsü vb. malzemelerle ölü deriyi atmak önemli. Ancak, ayağı törpülemek ayak bakımı için tek başına yeterli değildir. Hatta, beraberinde bir bakım yapılmazsa bu işlem derinin daha çok sertleşerek kalınlaşmasına neden olabilir. Bu da daha derin çatlaklara neden olur.

Etkili bakım önerisi;

Haftada bir ayaklarınızı ılık suda 20 – 30 dakika bekletin. Suyun soğumamasına dikkat edin. Ayaklarınızı bir havlu yardımıyla kurulandıktan hemen sonra Solenne Ayak Kremini uygulayın. Bu işlemden sonra ayağın sıcak tutulması oldukça önemlidir. Bunun için bir çorap giyerek 1- 2 saat beklemek faydalı olacaktır. Çünkü, ayağınız kremi sıcak sayesinde daha iyi emecektir. En etkili sonucu almak için, haftada bir defa yapılan bu yoğun bakımın dışında hergün ayağınıza Solenne Ayak & Topuk Kremini sürmeniz önerilir. Düzenli kullanımla sertleşen ve çatlayan bölgelerdeki çatlakların gittiğini, cildin daha canlı, yumuşak ve sağlıklı olduğunu göreceksiniz.

False