GeriAlışveriş The Ashk'tan bebekler ve çocuklara özel kolonyalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

The Ashk'tan bebekler ve çocuklara özel kolonyalar

The Ashk'tan bebekler ve çocuklara özel kolonyalar

Baby shower davetleri ve bebek ziyaretleri için mükemmel bir hediye...

The Ashk kolonyalarının Masal ve Nil Linen serisi baby shower davetleri ya da dünyaya yeni gelen bebekleri ziyarete giderken ne alacakları konusunda kararsız kalanlar için... 

Kolonya tüketimi konusunda dünyada ilk sıralarda yer alan Türkiye, yepyeni bir kolonya kavramıyla tanıştı: Lüks kolonya… Türkiye’nin ilk ve tek lüks kolonyası The Ashk bebekleri ve çocukları da unutmadı. Sadece bebeklere özel üretilen Masal, çocukların bayılarak kullanacakları Nil Linen serisi ile aileler de mutlu.

Türkiye’nin ilk ve tek lüks kolonya markası The Ashk formülünde kullanıcıların duygusal ve fiziksel olarak dengeli olmalarını sağlayan bitkisel esans notaları taşıyor. Bu sayede The Ashk kolonyasını kullanan kimseler farklı bir ferahlık ve ruhsal huzura kavuşma dinginliğini hissediyor.

Harika birer hediye alternatifi...

Özel tasarım şişesi ile hediye bulma konusunda zorluk çekenler için ideal bir hediyelik alternatifi olan The Ashk kolonyalarının kutusu ve taşıma poşeti de oldukça şık… Logosu ve yazıları birçok medeniyetin kesiştiği İstanbul ile hat sanatını harmanlayan ünlü hat sanatçısı Osman Yılmazer tarafından hazırlanan The Ashk her şeyiyle özel bir hediyelik ürün. Ayrıca deri kaplı şişesi sayesinde dekoratif bir görünüm sergileyen The Ashk kolonyaları dekorasyon malzemesi olarak da kullanılabilecek. Böylece evlerin salonlarını süsleyen geleneksel kolonya şişeleri adeta bir dekorasyon malzemesi haline gelecek. Masal ve Nil Linen serisinin pembe ve mavi şişeleri ile bebek ya da çocuk odalarında harika görünecekler.Çamaşır kokusu olarak üretilen, çocuklara çok yakışan Nil Linen serisinin isim babalığını ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu yapmış. Bu seride dinginlik veren ıhlamur esansı kullanılmış. Ihlamurun uykuda dinginlik ve sakinlik veren olumlu bir etkisi var.

The Ashk kolonyaları Harvey Nichols mağazalarında, Bodrum Mandarin Hotel’de, Akmerkez ve Zorlu Beymen mağazalarında satılıyor. İnternet üzerinden ise lidyana.com ve www.theashk.com sitelerinde bulmak mümkün.

False