GeriHamilelik Hazırlığı Temmuzda hamile kalmanız için 5 neden
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Temmuzda hamile kalmanız için 5 neden

Temmuzda hamile kalmanız için 5 neden

Temmuz ayında hamile kalmak için o kadar geçerli nedenleriniz var ki...

GRİP AYINDAN KURTULUN

Temmuz ayında hamile kaldığınızda, grip ayını atlattıktan sonra bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Eğer bebeğiniz ekim veya kasım aylarından birinde doğmuş olsaydı, onun hasta olacağı endişesiyle dışarı çıkmakta tereddüt edecektiniz. Fakat şimdi bebeğinizle içiniz rahat bir şekilde dışarı çıkabilirsiniz. Bu yüzden şimdiden hareket geçin ve küçük bebeğinizi sümük istilasından koruyun!

TEMİZ HAVANIN KEYFİNİ ÇIKARIN

Bahar aylarında bebeğinizin dünyaya geleceğini düşünürsek, eve bir bebek arabası almanın da tam zamanı gibi görünüyor. Bebeğinizle beraber güzel havanın tadını çıkarabilir ve onca uzun ve uykusuz gecelerden sonra siz de bir nefes alabilirsiniz.

RAHAT VE UZUN BİR YAZ TATİLİ İÇİN FIRSAT YARATIN

Birçok insana yaz ayları daha güzel ve rahat gelir. Eğer öğretmenlik gibi yazın uzun süre tatil yapabilme ihtimaklinizin olduğu bir mesleğiniz yoksa güneşin, denizin ve sıcacık kumların tadını doyasıya çıkarmanız pek mümkün olmayabilir. İşte bu nedenle Temmuz ayında hamile kalıp baharda bebeğinizi kucağına alırsanız kendinize uzun bir yaz tatili için fırsat yaratmış olursunuz. 

Tatiller eşinizle beraber gerçek dünyadan kaçmak için en iyi fırsatlardır. Bu sayede birbirinizi biraz daha yakınlaşabilirsiniz.

YAZ GECESİ ROMANTİZMİ YAŞAYIN

Soğuk geçen uzun kış aylarında ısınmak için birbirinize sarıldığınız gibi, yaz aylarının o rahat ve sıcak esen rüzgârında günlük hayatın streslerinden biraz arınabilirsiniz. Bu aylarda eşinizle beraber organize ettiğiniz birçok etkinlik, sizi birbirinize daha fazla yakınlaştıracak ve cinsel ilişkinizi daha güzel bir boyuta taşıyacak ve bebek sahibi olma isteğini fazlası ile hissedeceksiniz.

YAZA SIKI BİR VÜCUTLA GİRİN

Eğer bu aylarda hamile kalırsanız, nisan-mayıs gibi bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.  Doğum sonrası yaza hazırlık için önünüzde 2 ay gibi bir süre olacak. Emzirdiğiniz takdirde zaten hızlı bir şekilde doğum kilolarınızdan kurtulacaksınız. Böylece bir sonraki yıl yaz sezonuna sıkı ve toparlanmış vücut ile merhaba diyeceksiniz.

GEBE KALMA DÖNEMİNİZİ HESAPLAYIN

False