GeriAlışveriş Tefal ile ramazanda az yağ çok lezzet
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tefal ile ramazanda az yağ çok lezzet

Tefal ile ramazanda az yağ çok lezzet

1 kaşık yağ ile mucizeler yaratın!

Tefal’in üstün pişirme teknolojisine sahip ürünü ActiFry, en fazla 1 kaşık yağ kullanarak lezzetli ve sağlıklı kızartma keyfi sunuyor. ActiFry ile sıcak yaz günlerine denk gelen ramazanda çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan kızartmalar hazırlayabilir, bayram sofranız için sağlıklı bir menü oluşturabilirsiniz.

Pişirme tekniği ile mutfak alışkanlıklarını kökten değiştiren Tefal ActiFry, iftar sofraları için sağlıklı ve lezzetli menüler hazırlama imkanı sağlıyor. 1 kaşık yağ ile kızartma yapma olanağı sunan teknolojisi sayesinde çok yağ gereken yemekler bile artık çok daha hafif.

Bir yemeğin sağlıklı olabilmesi için doğal ve mevsiminde sebzelerin kullanılması kadar nasıl piştiği de önem taşıyor. Tefal’in, hava üfleyerek ve çevirerek pişirme yöntemiyle geliştirdiği ActiFry, yaz sebzelerinden sağlıklı kızartmalar hazırlama imkanı sunuyor. ActiFry’ın sabit bir sıcaklıkta kızartama teknolojisi, konulan yağın çok az olmasına rağmen sebzeleri yakmıyor ve trans yağ oluşumunu da ortadan kaldırıyor. Böylece geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatları, az yağ ile lezzetinden ödün vermiyor.

False