GeriAlışveriş Tchibo'dan Şık Tasarımlar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tchibo'dan Şık Tasarımlar!

Tchibo'dan Şık Tasarımlar!

Evdeki dostunuzu Tchibo ile ödüllendirin...

Evdeki dostunuz kedi ve köpeğinizi de unutmayan Tchibo, onlara özel, şık ve eğlenceli ürün seçenekleri arayanlara birbirinden farklı ürünler sunuyor. Tchibo’nun yeni yıla özel “Yeni Yıl Şıklığı” temasında bulunan köpek montu, köpek tasması, köpek hediye seti ve kedi hediye seti ile yeni yılda onlarda mutlu.

Köpek Tasması: Siyah renkte ve deri görünümlü 36 kristal cam taşla bezenmiş tasmayı köpeğiniz çok sevecek. Metal kilitli tasma, 4 delik ile genişliği ayarlanabiliyor. Toplam uzunluğu yaklaşık 39 santimetre olan tasma, boyun çapı yaklaşık 27-31 santimetre olan köpeklere uygun.

Köpek Hediye Seti: Dayanıklı sicimiyle; atması, çekmesi ve diş bakımı için uygun olan hediye seti köpeklere oyunlu eğlence sunuyor. Set, 3 parçadan oluşuyor. Pamuk lifler, dişleri ve diş aralarını temizleme imkânı sunuyor. Lila renkte ve tam plastikten olan kemik, köpekleri rahatlatıyor. Çiğneme mekanizmasını kuvvetlendirirken diş etine masaj yapıyor.

Köpek Montu: Köpeğini düşünenlere! Yumuşak dolgulu ve ısıtıcı fleece astarlı olan mont, küçük terrier, kaniş ve benzer cins köpeklere uygun. Siyah-lila renkte, eyfel işlemeli mont, cırt cırtlı bantı ile kolay giydirme ve çıkartma özelliğine sahip.
Çıkabilen kapüşon, yapay kürk yakalı… Boğaz çapı yaklaşık 30–45 santimetre, göğüs çapı 35–50 santimetre. Yüzde 100 polyester olan montun yapay kürk yakası yüzde 100 polyacryl. 40 derecede yıkanabiliyor.

Kedi Hediye Seti: Kedilere oyunlu eğlence! Setin içinde, lila renkteki çıngıraklı sisal top, tüylü sisal fare, pelüş fare, tel top ve zilli kedi kesesi bulunuyor.

Tchibo Hakkında; Alman perakende devi Tchibo, 1949 yılında posta ile kahve satmak gibi yenilikçi bir fikirle kurulmuş ve bugün dünyanın 4. büyük kahve üreticisi konumuna gelmiştir. Kahvenin yanı sıra haftalık periyotlarla değişen kaliteli tema ürünleri de sunan Tchibo, dünya çapındaki bin 300 mağazası ve kendisini sürekli geliştiren dinamik yapısıyla, müşterilerine alışılmışın dışında bir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.

Tchibo mağazalarında kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahvelerin satışa sunulduğu bölüm, alışveriş yorgunluğunu Tchibo’nun nefis kahvelerini yudumlayarak atmak isteyenler için Coffee Bar kısmı, mevsimsel özellikler, sezon değişimleri ve özel günlere göre farklı temalar halinde düzenlenen alan olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. Periyodik olarak değişen temaları ile Tchibo, tüketicilerine “Her hafta yeni bir dünya” sunmaktadır.

Detaylı bilgi için; http://www.tchibo.com.tr

False