GeriAlışveriş Tchibo ile “Ailece Kayak Keyfi”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tchibo ile “Ailece Kayak Keyfi”

Tchibo ile “Ailece Kayak Keyfi”

Kayak keyfini bu kış zirvede yaşayın.

Tchibo, 28 Kasım’da başlayacak yeni temasıyla kış sporlarına dair her tür ihtiyacı uygun fiyatlarla satışa sunuyor. “Ailece Kayak Keyfi” temasında ailenin tüm fertlerine kaliteli, güvenli ve şık tasarımlar vadediyor.

Su tutmayan ve rüzgar geçirmeyen özelliğiyle nefes aldıran kayak montu kaymayı önleyen plastik kaplama ve çıkarılabilir kar korumasına sahip. Acil durumlarda yer belirlemeyi kolaylaştıran Recco reflektörü de olan ürün aynı zamanda içeriden dışarıya kablo çıkışı bulunan MP3 çalar cebiyle koleksiyondaki yerini alıyor. Tchibo’nun “Ailece Kayak Keyfi” temasında kış sporları kıyafetlerinin yanı sıra tüm gerekli aksesuarlar da bulunuyor. Buğulanmayı önleyen çift camlı, aynalı ve 100%UV korumalı kayak gözlüğü ideal görüş imkanı sağlayan özelliğiyle kayak severler için olmazsa olmaz ürünler arasında.

Tchibo Aksiyon kamerası ile heyecanınızı kaydedin, paylaşın

28 Kasım tarihinde başlayacak “Ailece Kayak Keyfi” teması ile aile fertlerinin kış sporlarına dair her tür ihtiyacını karşılayan Tchibo, güvenlik ekipmanlarının olmazsa olmazı aerodinamik, çarpmaya, UV ışınlarına ve soğuğa dayanıklı dış kaplamaya sahip kaskın yanında kış sporu sevenlerin tatil zamanlarını unutulmaz kılmak için aksiyon kamerasına da yer veriyor. HD kalitesinde kayıt yapan kamera elleriniz serbestken kullanılabilme ve çarpmaya dayanıklılık özellikleriyle güzel anları saklama imkanı sunuyor.

www.tchibo.com.tr

False