GeriEtkinlikler Taylan Erler ile Eğlenceli Jazz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Taylan Erler ile Eğlenceli Jazz

Taylan Erler ile Eğlenceli Jazz

Taylan Erler Jazz Quartet ile müthiş konser.

2010-2011 sezonunda çocuk tiyatrosunun yanı sıra jazz , halk müziği konserleri, geleneksel tiyatro gösterimleri de yapmaya başlayan Tiyatro Alkış, bu kez Taylan Erler’in Jzz şovuyla karşımıza çıkıyor.

 “Jazz hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı” sloganıyla izleyici karşısına çıkan gösteri, Taylan Erler Jazz Quartet adıyla sahne alacak. Taylan Erler Jazz Quartet, trompet, davul, bas gitar ve piyanodan oluşan bir jazz grubudur. Klasik caz yanında Dixieland ve New Orleans tarzının en iyi örneklerini bu konserler ile sergileyeceklerdir. Vokal ve trompet'te Taylan Erler, trombonda Didem Yılmaz, davulda Bilge Candan, piyanoda Ayhan Yavaş, basda Cüneyt Saka ile ragtime, swing, blues ve New Orleans stilini günümüze taşıyor.

Jazz Size Ne Vaat Eder?

Caz, hızlı akıp giden hayatın içinde açılan sakin ve dinlendirici bir dünya gibidir. Dışarıda ne olursa olsun, yumuşak melodileri kendi içinde bir denge ve uyum halindedir. Kimi zaman soğuk bir günde, kimi zaman bir gece yarısı dinleyicisini var olan dünyadan biraz da olsa koparıp kendi dünyasına konuk eder.

Hüznünü de keyfini de, kendine has ritmiyle anlatır. Huzur verir, dinginlik verir...

Bencil değildir caz. İlla “yalnızca beni dinle, başka hiçbir şeyle uğraşma!” demez. Bazen kitabınızla olan randevunuzda size eşlik eder, bazen de bir bardak sıcak kahveyle anınıza keyif katar. Zaman tik tak işlerken, o arka planda huzurlu ve yumuşak tınısıyla belli belirsiz varlığını sürdürür.

Konser Programı

25 Mayıs Çarşamba saat 20:30’da Akşamı Kozyatağı Kültür Merkezi

28 Mayıs Cumartesi saat 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi

Biletler için

www.biletix.com

CKM Gişe Tel: 0216 467 25 68

www.taylanerlerjazzquartet.com

False