GeriAlışveriş Tasarım Harikası Tacs Türkiye'de
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tasarım Harikası Tacs Türkiye'de

Tasarım Harikası Tacs Türkiye'de

Tasarım meraklısı gençlere ve kendini her zaman genç hissedenlere!

Tasarım meraklısı gençlere ve kendini her zaman genç hissedenlere müjde! Zar, sabun, kamera objektifi, plak gibi günlük yaşamamımızda kullandığımız objelerden esinlenerek yaratılan tasarım harikası TACS, yepyeni modelleri ve sıra dışı tasarımlarıyla Konyalı Saat mağazalarında satışa sunuluyor.

Çevremizde gördüğümüz her obje kimi zaman bir saat tasarımcısının usta ellerinden çıkarak eşsiz bir saate dönüşebiliyor. Biraz gözlem biraz yaratıcılık kişisel zevklere hitap edecek saatlerin tasarlanmasına yardımcı oluyor. Japon saat markası TACS de bu ilkeden hareket ederek eşsiz tasarımlarını meydana getiriyor.

TACS saat koleksiyonu tasarımcılarının farklı tecrübelerinin izlerini taşıyor. Kişisel yaşam tarzlarının yansıtılması amacıyla tasarlanan TACS modelleri, kimi zaman bir kamera objektifinden kimi zaman da bir sabundan ilham alınarak oluşturuluyor. Hem kadın hem de erkek modellerinin bulunduğu TACS, yaşam tarzını saatine de yansıtmak isteyen herkese hitap ediyor. Her saat farklı bir hikayeye sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Kimi model bir su damlasından esinlenerek tasarlanırken kimi model de bir plaktan esinlenerek tasarlanıyor.

Türkiye’de Ocak ayından itibaren Konyalı Saat mağazalarında satışa sunulan TACS, Hong Kong ve Japonya’da olduğu gibi Avrupa’da da hızla yayılıyor. TACS’in Türkiye’deki saat pazarına farklı bir soluk getireceğini aktaran Konyalı Saat Perakendeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Yücesoy, TACS ile Konyalı Saat mağazalarında tasarım ürünlerin çeşitliğinin artırıldığını belirtiyor ve ekliyor; “ TACS özellikle Uzak Doğu’da gençler arasında çok popüler olan bir marka. Avrupa pazarına yeni girmesine rağmen orada da çok ilgi çekti. Türkiye de genç nüfusu fazla olan bir ülke, dolayısıyla ürünlerin burada da çok rağbet göreceğine inanıyoruz. Ayrıca TACS markası ile Konyalı Saat mağazalarımızdaki saat modellerinin tasarım yönünü de güçlendireceğiz.”

www.aristoiletisim.com

False