GeriKişisel Bakım Tarzınızla kalabalıklardan sıyrılacağınız abiyeler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tarzınızla kalabalıklardan sıyrılacağınız abiyeler

Tarzınızla kalabalıklardan sıyrılacağınız abiyeler

Düğün ve cemiyet sezonu açıldıysa eğer size düşen tek şey bu gibi yerlerde ışıldamanızı sağlayacak abiye kıyafeti seçmek oluyor. Yıllardır herkesin üzerinde görmekten bıktığınız modelleri tercih etmek yerine çok daha tarz ve yeni trend ürünleri arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Hala birçok kişi bu konudan habersizken erken davranarak kendi dolabınızda tarz abiyelere sahip olabilirsiniz. Sizi hem şık gösterecek hem de kalabalıkta farkınızı belli edecek olan bu abiye örnekleri ile gecenin en şık kadını olmaya hazır mısınız?

İKİ PARÇADAN OLUŞAN ABİYELER

Tarzınızla kalabalıklardan sıyrılacağınız abiyeler

Bu senenin belki de en göz alıcı parçaları iki parçadan oluşan abiyeler. Özellikle göbek bölgesini açıkta bırakan bu abiyeler ile gecenin en tarz kadını siz olabilirsiniz. Elbette bu abiyeleri giyebilmek için tek bir şart mevcut. Göbek bölgenizde herhangi bir fazlalığınız yok ise bu abiye kıyafetleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

MİKADO İPEĞİNDEN YAPILAN KIYAFETİNİZ İLE PARLAYIN

Bu muhteşem kıyafet tercihi biraz yüksek bir ücrete sahip olsa da dolabınızdaki ve üstünüzdeki en şık parça olacağından hiç şüphemiz yok. Feminenliğinizi ön plana çıkartacak olan bu elbise ile kendinizi bir peri kızından faksız hissedeceksiniz. Özellikle mavi ve yeşil renk tercihi yaparsanız elbisenin ihtişamını katlamış olacaksınız. Hem sade hem de bir bu kadar şık başka bir ürün biliyorsanız orası başka tabi ki.

BU YAZ HERKES ÇİÇEK AÇACAK

Günlük giyimde öne çıkan çiçekli elbise modelleri, abiye kıyafetlere de yansımış durumda. Üstelik çok da yakıştığını söyleyebiliriz. Saten, düz, askılı bir elbise üzerine geçireceğiniz çiçeklerle bezeli siyah tül sizi hem asil hem de tarz göstermeye yetecek de artacak. Asil görüntünüzün altında içinizdeki enerjiyi de yansıtma imkânı bulabileceğiniz bu kıyafet ile özellikle nikâh ya da düğün gibi organizasyonlarda ön plana çıkacağınızın garantisini veriyoruz.

METALİK MODASI ABİYELERİ DE SARDI

Tarzınızla kalabalıklardan sıyrılacağınız abiyeler

2017 yazının en moda renklerinden olan metalik renkler, abiyeleri de ele geçirmiş durumda. Tüm metalik renklere ait abiye elbiseler vitrinleri süslemeye başlamışken size en çok yakışan rengi seçmek de elbette size düşüyor. 

Fakat konu metalik renkler olduğunda metalik gri bizim her zaman için gözdemiz. Doğru bir ayakkabı, çanta ve makyaj ile tamamlandığında gideceğiniz davette sizden daha şık biri olmayacağına eminiz.

ABİYE TULUMLAR FARKLILAŞTI

Tarzınızla kalabalıklardan sıyrılacağınız abiyeler

Tulum artık sadece günlük kıyafetlerde tercih edilmekten uzaklaştı. Gece davetlerinde de ön plana çıkan tulumlar, renkleri ve modelleri ile dikkat çekici bir havaya büründü.

Derin göğüs ve sırt dekoltesi içeren tulumlar, giyen kadınların kendilerine güven duymalarının yanında görenlerin de yüreklerini hoplatıyor. Eğer vücudunuza güveniyorsanız, seçeceğiniz abiye tulumlar ile girdiğiniz ortamda kendinizden konuşturmayı başarabilirsiniz. Siyahın asaletinin yanı sıra, bordo ve metalik renkleri de tercih edebilir, tarzınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Bu içerik kadin.com tarafından hazırlanmıştır.

False