GeriEtkinlikler Tan Sağtürk çocuklarla buluşuyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tan Sağtürk çocuklarla buluşuyor!

Tan Sağtürk çocuklarla buluşuyor!

Tan Sağtürk Trump Towers Mall'da!

Dünyaca ünlü baletimiz Tan Sağtürk, koreografisini kendisinin yaptığı, klasik bale eserlerinin yer aldığı "Ada Bale Gösterisinde” dizisi ve “Bale Stüdyosu” kitabı ile 01 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’te D&R Kids imza gününde, Trump Towers Mall Çocuk Katı’nda çocuklarla buluşuyor.   

Tan Sağtürk’ün kurguladığı “Ada Bale Gösterisinde” dizisi, klasik bale eserlerine bir kez daha hayat veriyor. Her kitapta çocuklar, Fındıkkıran veya Uyuyan Güzel gibi bir başyapıtı izlemek için koltuklarına yerleşiyor, perde açılıyor ve büyülü bir yolculuğa çıkıyorlar. Ayrıca çocuklar kitapların içinde yer alan CD’leri dinleyerek ünlü bestecilerin eserlerini tanıma ve öyküyü dinleme şansını yakalıyorlar.

Tan Sağtürk’ün yazdığı ve fotoğrafların renk kattığı “Bale Stüdyosu” adlı kitabı ise çocukların hayallerini süsleyen baleyi ayrıntılarıyla tanıtıyor. Işıklı sahnelere çıkmadan önce her şeyin başladığı bale stüdyosu adım adım geziliyor. Öğrencilerin keyifle geçirdikleri eğitim sürecine tanık olmak ve balenin alfabesini öğrenmek için bu kitabın rehberliğine başvurabilirsiniz.
 
Etkinlik programı

14:00 – 15:00 Kokteyl

15:00 Kitap imza

mall.trumpistanbul.com.tr

False